Jag!

Det är kul att åka hiss.


Sky

Sky sover gott hos gammelmorfar och gammelmormor.


Sista söndagen på det här året.

Hallå! Jaha imorgon är det alltså nyårsafton. Vi ska bara vara hemma och ha det gött. Sitta med neddragna persienner då vår lilla vovve är livrädd för smällare och raketer, lilla hjärtat. 
 
Ledig tills på Onsdag och det är jätteskönt, spenderar dom lediga dagarna med att träffa familjen ofta. Mitt nyårslöfte är att träffa mina vänner mer. Jag är så himla trött efter jobbet och orkar inte så mycket. Men jag kanske blir piggare när det blir ljusare ute :D Man kan ju hoppas.
 
Jag har röjt bort alla tomtar, julgardinerna tog jag ner i fredags. Skönt!
 
Nähä snart ska jag åka till mami och papi!
 
 
 
 
 

24/12

God jul allihopa!
 
 
 
 
 

Tjohej

Men hej! Här var det torka... Men om några dagar kommer det nog en uppdatering..
 
Finns på instagram numera; annicabackman.
 
En gammal bild!
 
 
 
 
 

Whole Lotta Love

Efter att jag skrev här imorse blev jag dålig. Var tvungen att lägga mig ett tag. Roberth fick följa med och handla allt, kände mig inte så stabil att köra. Men har tagit mina tabletter idag så hoppas jag är pigg imorgon när det är dags att jobba.
 
När jag kom tillbaks till jobbet i torsdags började jag nästan gråta när jag skulle säga god morgon till min elev. Töntig jag är men har saknat henne, bästa tjejen! Fina arbetskamrater som kramade om mig när jag kom tillbaks. Dock sa dom att jag hade blivit smal och nästan genomskinlig, tror inte riktigt det haha!
 
Jag och Sky är ensamma hemma, Roberth är på bio. Jag har fixat lite här hemma så nu är det fint igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag igen!

Hej hej! Jaha då var det söndag igen.. Idag ska jag åka runt och fixa lite. Tanka-köpa hundmat-köpa mat till oss, plus lite annat. Billig dag ;)
 
Igår var vi ute hos Roberth's föräldrar. Roberth's bil behövdes fixas lite så det gjorde grabbarna. Jag och Marion satt inne och pratade mellan snöskottningar och promenad med Sky. Jag hade beställt rådjurssadel så det åt vi, supergott var det.
 
När vi kom hem blev jag trött och fick huvudvärk, inte kul. Är trött på att knapra alvedon..
 
Nähä nu ska jag äta några knäckemackor innan jag ska åka.
 
 
 
 
 

Filmmusik.

Min favoritlåt :)

Måndag

Hej! Jag ska snart värma mig lite varm obo'y och till det ska jag äta en god ostmacka. Stark ost ska det vara :) 
 
Idag har jag varit och färgat håret på Nikita Hair ute vid Marieberg Galleria. Jag är jättenöjd med färgen. Ville inte ha svart/mörkbrunt längre så vi körde en avfärgning plus en vanlig färgning. Har lite ljusare brunt och om någon månad ska det i lite slingor också.
 
När jag var klar hos frisören så åt jag och mamma lunch på wookstället.. Kommer inte ihåg vad det heter. Gott var det iallafall och mysigt att luncha med mamma.
 
Lägger upp bilder på håret en annan dag, nu är det lite mycket med ny mobil så vet inte hur man gör än. Haha.
 
 
 
 
 

Bubbleroom!

Inverted Skulls TopVill ha!

rött,blått,lila,brunt,svart.

Hej fina håret jag hade förut! Nästa vecka blir det ny färg ;)
 

I´m back!

Igår var första gången på 1,5 vecka som jag inte behövde vila middag. Friskhetstecken om vad! Känns jättebra idag, sitter och äter frukost och det går bra :) Har tänt ett julljus och lyssnar på julmusik.
 
 
 
 
 

Tröttare än tröttast.

Mina dagar ser likadana ut. Ligger kvar i sängen rätt länge, ut med Sky, fortsätter att vila resten utav dagen.. Kul.. Jag är sjukskriven ett litet tag, det känns konstigt. Men jag kan säga att Sky är överlycklig över att jag är hemma hos honom :) Plutten. 
 
 
 
 
 
 
 

Bäsing.

Min bebis.
 
 
 
 
 

Blää.

Jag lever, fast bara knappt. Mått asdåligt i veckan. Igår hade jag en migrän som inte var att leka med, sov hela dagen. Inte orkat göra något. Fy vad jag känner mig värdelös och orkeslös. Tur att jag har Roberth som passar upp mig ♥
 
 
 
 
 

RSS 2.0