Mys Söndag

Ja idag har det varit en riktigt lugn dag, skönt! Vi har ätit godis och god mat. På dagen gjorde jag pasta med bacon och ärtor det var jättegott. Nu har vi ätit pizza, jag åt typ 1/4 av min pizza jag orkade inte mer Var inte så hungrig det var Roberth som ville ha. Nu kollar jag på bingolotto, nästa helg ska jag ha en lott!

Ikväll är det min tur att duscha Sky, kul..

JESSICA- Jag har köpt dom på carlings, röven var rätt snygg i dom ;) Köp dom du med så är vi snygga tillsammans!

IDIOT

Det måste nog vara det bästa namnet på en låt, jag pratar såklart om melodifestivalen igår. Synd att smågrabbarna inte gick vidare. Annars var allt skit.

Idag är jag seg, det spänner lite konstigt i ögonen så jag var tvungen att ta ur linserna för det var obehagligt. Skulle vilja sova lite. Har sovit på den minsta platsen i sängen inatt, jag har så ont i ryggen. Roberth tar upp för mycket plats. Nej det här måste jag ändra på. Jag vill också sova bra.

Sitter
och lyssnar på när Sky snarkar, jag vill också snarka och sova gott. Har lagt i första tvätten nu, blir inte så mycket idag för jag har ju självklart glömt bort att köpa nytt tvättmedel och sköljmedel som jag skulle gjort nu i veckan. Minnet är bra?

Funderar på vad jag ska laga för mat idag, något som är gott att värma på jobbet imorn.. Hmm..

Pics

Titta mamma vad jag har

Världens lataste

Nya jeans

Kött till Sky, sky är glad, sky äter

Lördag

Idag var jag och mami på stan. Vi fikade på wasa, det var den godaste semlan jag någonsin ätit. Men nu är det slut på det där tjockandet. Jag köpte jättefina jeans på carlings, det är tur att jag har Moa som hjälper mig. Jeansen var från Miss sixty och Lee, jag har aldrig köpte jeans från miss sixty men dom här har jag kollat på länge så jag slog till.. Efter stan åkte jag, mamma och pappa till maxi och handlade. Nu är maten strax klar, ytterfilé med potatis, sallad och bea!

Tack mami och papi för allt idag ♥

Freeeedag!!

Det känns inte som om det är fredag, asskumt.. Men jag är glad att det är det. Har gjort tacogratäng det var jättegott, och en semla efter det såklart ;) Men jag ska skärpa mig, när säsongen är slut!

Nu sitter jag med färg i håret, skööönt. Att willys kunde ha sån bra hårfärg det trodde jag inte. Imorn blir det meddo och stan hoppas vädret är fint!

-

Det blir inte alltid som man tänkt sig

There you go








Woke up to the sound of pouring rain
The wind would whisper and I'd think of you
And all the tears you cried, that called my name
And when you needed me I came through

I paint a picture of the days gone by
When love went blind and you would make me see
I'd stare a lifetime into your eyes
So that I knew you were there for me
Time after time you were there for me

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you

We spend the summer with the top rolled down
Wished ever after would be like this
You said I love you babe, without a sound
I said I'd give my life for just one kiss
I'd live for your smile and die for your kiss

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you

We've had our share of hard times
But that's the price we paid
And through it all we kept the promise that we made
I swear you'll never be lonely

Woke up to the sound of pouring rain
Washed away a dream of you
But nothing else could ever take you away
'Cause you'll always be my dream come true
Oh my darling, I love you

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you

Godsaker








SEMLA

Folk känner mig alltför väl. Idag har jag fått 3 st MMS som innehåller en bild på semlor. Jag vill ha min semla NU men det dröjer typ en timma till iallafall.. Men vad kul att ni har vräkt i er semlor hela dagen.. Alla utom jag..

sweetnes

Jag gillar att tröstäta, gör du?

Päronsplitt

Jag hade glömt bort hur gott det var med päronsplitt, jag åt två stycken på en gång

Sova

Sova är gött. Jag somnade till lite mellan 19-21 det var riktigt skönt. Är lite seg kanske ska gå tillbaks till sängen igen?

sol sol sol

Ja idag är det fint väder, det gillar jag. Blir ändå inga långpromenader för Sky får kramp i tassarna och haltar. Det är för kallt för honom. Idag är det tvätt och städdag, lagom roligt. Ska fixa lite mat sen också innan vi åker till mamma och pappa ikväll. Ska äta våfflor där fy fan vad gott det var inte igår! Kanske blir några bilder där..

Universums mest intressanta bilder har ni här

Mitt fina uppläggningsfat jag fick av Kurri när ja fyllde <3


Tulips

Räkor

Sky äter kex

Sky vs. Bullen

Det ska vara kort

Det blev dom här idag

Skithuvud

Usch vilken huvudvärk, på en lördag och allt det är då jävla typiskt! Har beställt lite lösviktsgodis av Roberth och Bengan dom är på marieberg. Hoppas dom inte glömmer.. När man har ont i huvudet får man äta sånt.

Vi åkte aldrig till Pålsboda som vi skulle idag pga vädret.. Får bli en annan gång. Så det blir en lugn dag. Ska det aldrig sluta snöa?

SNÖ

Fy fan vilket väder. Är så jävla trött på snön

SEMLA!!

Jag vill ha semla! Jag och Ellipelli hade bestämt att vi skulle köpa semla idag på jobbet men hon BANGADE!! Det var inte snällt. Sen när Roberth skulle gå till ICA sa jag att han kunde köpa med men det tyckte inte han för vi hade tydligen ätit det tre dagar i rad. Jag vet iaf en tjock jävel som äter semla nu ;D Jag vill inte alls ha.

Ikväll ska vi äta räkor,gott! Det blir en riktig mysfredag. Det tycker jag om.

Creep

Imorn är det fredag!! Det ska bli skönt med helg. På lördag ska jag in på carlings och köpa jeans, MOA ska hjälpa mig att hitta ett par fina :) Får se om jag åker till västhaga sen och städar mitt kära akvarium som mamma och pappa får dras med.. Tio tetror lever där, det är dom jag fick av Jessica för typ hundra år sen haha! Jag saknar mitt fina akvarium, köpa grejor, köpa fiskar, få bebisar och dekorera.. Men här har jag inte plats :( Får bli i nästa lägenhet. Ska ha massa fina fiskar då.

Idag jobbade jag inte länge, skönt eftersom jag skulle till mormor och morfar sen. Åt massa god mat. Handlade en del på Parkhallen med :) Bland annat semlor... Mmmm.. Men mest mat såklart :)

Mina töjningar luktar öronbajs, ni som har töjningar fattar vad jag menar haha!

Lisa & Dennis

Håller tummarna för Lisa och Dennis!

Lill Lördag

Mhmm onsdag alltså. Jobbade till kl 15 sen iväg igen kl 17 med mami. Skulle behöva äta något men såklart har vi inget hemma. Tröttsamt. Men så är det.

Önskade att det var fredag idag..

Fuck

Fuck

Plugg

Jag har pluggat sedan jag kom hem från jobbet, typ tre tiden. Jag orkar inte mer för tillfället. Ska kolla lite på tv, sen fortsätter jag. Hur mycket information tar hjärnan upp egentligen? Jag tror inte att man ska sitta flera timmar i sträck, jag tror det blir lite för mycket. Ta lite småpauser då och då. Kolla på tv, gå och skit, skicka lite sms. Ja typ så är det. Någonstans i bakhuvudet sätter det sig nog.

Jag syndade förut

Ny vecka

Jahapp då är det måndag snart igen, vad roligt.... Jobb som vanligt och sen är det en del inplanerat efter jobbet också, så är det. Jag "längtar" till Påsk. Då är man ledig fredag-måndag fy fan vad skönt. Långhelg :) Då har man något att se fram emot iallafall. Jag längtar också till våren, slippa långkallingar och allt annat som håller en varm. Köpa nya vårkläder, nya skor och nya tatueringar kanske? Det vore nice. Våren är inte så långt borta, snart.. Snaaaart!

Mina ögon är torra, dags att ta ut linserna.

Det är nog farligt att försöka plugga i sängen, jag somnar nog istället. Så sitter nog kvar här en liten stund, sen så.

Hoppas att ni alla har haft en bra helg!

Solig Söndag

Jösses vad jag är mätt. Ätit massa mat, spaghetti och köttfärs med lite sallad till. Är också sjukt trött, var ute i det fina vädret med Sky förut. Gick långt, ute vid Rynninge och sådär. Sky har slocknat han blev också trött, han åt lite köttfärs sen somnade han. Sött.

Jag tror jag ska ta en siesta nu :)

Lördag

Nu har vi precis ätit kyckling och potatissallad som jag köpte vid disken på parkhallen förut idag, dom har så mycket gott där.

Runt tiotiden imorse hämtade mamma och pappa upp mig. Vi åkte upp på stan och fikade sen kollade vi runt i lite affärer, det var mysigt. Fick mycket fint av dom :) Det mesta gick i leopard, skor, tunika och hood :) Sen handlade vi lite på parkhallen sen hämtade vi upp lille Rocco som var hos mormor och morfar. Sen skutsade dom hem mig.

Nu ska jag smälta maten innan jag går till affären, ska köpa lite snacks tills Moa kommer hit ikväll. Det blir trevlans. Ska se om jag får till lite bilder också.

Nähäpp!

Anchorman

Japp nu ska jag kolla på den filmen, eller ja så länge som jag orkar alltså..

Jag är lite hungrig men känns sådär att äta något nu, det är ju rätt sent. En isglass blir det nog.

Imorn ska jag träffa mamma och pappa på stan. Vi ska kolla i lite affärer sen äta semla (Pappa bjuder jag tror det blir på Wasa) sen får vi se vart vi tar vägen. Ska kolla om jag hittar några jeans, sånt är ju alltid kul. Jaja jag har inget intressant att skriva

Morfar

Jag gillar mina och morfars samtal:

-Morfar: Jag tror att Sky är pilsk

-Jag: Ja han är jävligt pilsk


-Jag: Morfar, ska du till systemet sen?

-Morfar: Ja

-Jag: Vad ska du köpa då?

-Morfar: SPRIT!


Rubrik

Inget att skriva idag

Dagens händelser

Idag har det inte hänt mycket utöver det vanliga. Jobbat till kl 16. Segat i soffan och sånt där.

RICKARD DU ÅT UPP MIN SISTA NEGERBOLL SOM JAG HADE LÄNGTAT EFTER HELA DAGEN, SOM STRAFF FÅR DU BAKA SNICKERSKAKOR TILL MIG. :)














Har varit ute med Sky en sväng, nu ska jag noga rota i skåpen efter något gott.

Kissie

Kissie, tack för att vi får se dina rattar. Nu kan vi alla sova gott.

Kissie

Kissie, tack för att vi får se dina rattar. Nu kan vi alla sova gott.

SOMMAR

Kom igen?

SOMMAR

Kom igen?

Gott

När man äter negerbollar då får man kokos i trosorna, det vet jag.

!!!!

Näää nu får det vara nog

Måndag

Jaha då har man jobbat 7-16 idag. Precis ätit några mackor, blir snart efterrätt NEGERBOLLAR det ska bli gott. Delicato. Ska dega lite  i soffan först sen ska jag ut med Sky. Sen laga mat tills imorn och efter det ska jag plugga. Sen sooooova längtar efter sängen!

Nej nej nej, ni får aldrig mig!

Girl power

Som ett hallon?

Åhhh sträck

Rutten frisör som missade en fläck

Detta fält måste fyllas i

Jag vet inte vad jag ska skriva, men tänkte skriva något iallafall. Sitter med turban på huvudet, håret får torka i handduken för jag vill inte blåsa det torrt. Har lagt i lite ljusa slingor (som knappt syns) för imorn ska jag lägga i en ny röd hårfärg och då vill jag inte att allt ska vara i samma nyans. Får se hur det blir. Köpte hårfärg på Willys för 30 riksdaler, lite läskigt att den var så billig. Undra vad som är fel på den? Jag kanske tappar håret eller så blir jag gråhårig, passande tills vi ska till Pålsboda imorn. Vi ska dit med Rickard och Sara, trevligt.

Får ställa klockan rätt tidigt imorn, blir nog runt 07 tiden. Ska ju ta en bra promenad med Sky, färga håret, cykla till Meddo innan vi ska åka. Ska försöka äta frukost innan med
. Jag ska se om det blir några bilder imorn, kanske kan vara trevligt att ha här på bloggen.

Vad vill ni ha för bilder? Familjeporträtt, egobilder, matbilder eller nakenbilder? NI får bestämma wohooo!!

Nee fan jag ger mig, bajs!

Mexican Sugar skull

En sån här kanske?

Sweet Lördag

På lördagar tycker jag att man ska unna sig något extra. Så till frukost imorse, istället för en lingon grova, köpte jag mig en skagenrörabaguette. Jag åt bara 1/3 men den var god ändå. Ikväll blir det morötter och dipp MUMS. Jag ska göra pastagratäng men jag har glömt bort hur man gör och min kära mamma som kan det jobbar så jag får vänta tills hon ser mitt "ring mig" sms någongång. Men jag börjar bli hungrig så vettefan om jag kan vänta. Ska jag improvisera? Kan bli bra, men kan ändå bli så fel. Jaja.

Idag när jag var på Meddo så kommer en tjej in och ska sola. Inget fel med det. MEN hon tar med sin jävla hund in, ska den också sola? Jag blev paff, sa inget men glodde som fan. Ska nog ta ett snack med Mr J. Får väl sätta upp en skylt där det står "Hundar förbjudet" men det trodde jag var självklart

Happy Birthday


Idag fyller våran lilla kille 4 år. Vi sjöng för honom förut, och det var en rätt seriös sånginsats må jag säga.

Torsdag 4/2



Det är så här jag ser ut på Sottern när vi är ute och fiskar. Nu kanske ni förstår varför jag gillar´t ;)

Hatar SNÖ

Fy fan vad jag hatar snön just nu. Eller jag hatar mest dom som ska ploga bort snön, för inte fan är det någon som plogar bort den här jävla snön. Skulle cykla hem från jobbet jag var helt slut när jag kom hem, fick gå halva vägen. Och nu läser jag på NA.se att dom inte kommer ploga småvägarna i Örebro förns det har slutat snöa. Fy fan säger jag bara. Vem har hittat på det? Då tycker jag att han/hon ska sätta sitt feta arsle på en cykel (tveksam om att denna person ens kan cykla) och cykla genom stan fram och tillbaka och se hur LÄTT det är att cykla i snön. Fan säger jag bara. Det finns hur många som helst som kan skotta snö i stan. AMS.se kanske kan hjälpa några stackars arbetslösa personer, för nog skulle dom ha jobb att göra. Skotta hela Örebro till exempel. Visst vore det väl en bra idé?

Jag var galen när jag kom hem. Stackars Roberth och Sky, jag kom in som en bulldozer i lägenheten och sa massa dumma saker. Men nu är jag lugn. Men det här gör mig galen!

Tisdag 2/2

Idag blev det en väldigt kort jobbdag för mig och Ellinore. När jag kom hem gick jag till ICA och köpte frukost. Sen gick jag och Sky ut en sväng. Jag skulle till frissan kl 14 innan det sov jag lite det var så himla skönt, jag skulle kunna sovit bort den där klipptiden. Men det gjorde jag inte. Håret blev bra, klippte av det som behövdes. Köpte någon hårgrej där som ska göra det tjockare och så där. Ska prova det i helgen. När jag var klar där så gick jag lite på stan, köpte lite kläder på H&M och sen gick jag till Makeup store jösses vad jag handlade. Dom hade fått in parfymer där dom luktade så gott, ska nog köpa en till tror jag.. Dom var i fina förpackingar med det gillar jag. Sen blev det en massa annat :)

Nu ska jag smälta maten sen ut med Sky. Jag gjorde torskfilé och potatis med rårivna morötter och en egengjord sås till det var så gott.

En måndag

Första jobbdagen på denna vecka har gått bra, jobbade till halv två det var skönt. Hann med lite annat också när jag kom hem (läs teori). Nu är jag sugen på kvällsmat men vet inte vad. Kanske lite varm obo'y i mina nya fina muggar från indiska som jag fick när jag fyllde :) Får se vad som finns i kylskåpet. Tror inte att det finns så mycket tyvärr. Imorn ska jag klippa mig, trevligt. Slutar nog med en page!

RSS 2.0