Älvdalsbilder

<3

Film

Min favoritfilm ikväll på femman!

Kolmården

Lägger upp lite bilder från när vi var på Kolmården idag:





Sen hämtade vi sky hos Marion och Göran. Åt god mat där :)


Hej

Nu är jag hemma igen efter en tripp till Älvdalen, är lite seg. Lägger upp bilder senare eller imorn. Imorn ska vi till kolmården om det är bra väder, mys!

Bildbomb

Promenad

Haha rynkpannan (stjärtskåra)

Herrgård

Pose

Fis

Ser ni krokodilen?

Fint

Fail haha!

lillen

Mys

Bra bild

kaka

Ikväll har jag bakat, två omgångar hallongrottor. Så nu är det varmt här inne, eller ja varmare! Ska baka en morotskaka imorn. Rikard och Mickis var här och åt lite av dom kakorna som inte riktigt dög, men dom var goda iaf. Utseendet är ju inte allt ;)

Har tagit massa bilder med mobilen men det krånglar lite, så får lägga upp lite andra bilder som jag tagit med kameran.

"Helt underbart"

Idag när det är sånt fint väder ska jag och sky motionera en massa, skönt! Har precis ätit frukost, idag blev det gröt och knäckemackor. Får duga.

Igår när jag och Lisa var i Nora glömde jag ju såklart kameran. Måste säga att glassen var sådär, dom hade inga goda smaker. Men vi hade det bra iallafall.

Igår när jag gick till affären var det några töntkillar på en balkong som höll på och fjantade sig när jag gick förbi, hatar sånt. Så när jag gick förbi igen efter jag varit i affären höll dom på igen, jag vänder mig om och säger "Håll käften" Dom sa inget mer sen. Jag är så charmig! Haha orkade verkligen inte..

Nehej nu ska jag duscha sen blir det nog karlslund.

Glass

Sol idag vad skönt! Jag och Lisa ska till Nora och äta glass,mysigt! Ett riktigt glassväder. Blir en update sen!

Söndag

Regn regn och åter regn. Jippi, eller inte! Måste köpa mig en bra höstjacka kom jag på nu, tycker det är skitsvårt.

Idag har jag köpt snigelätare till akvariumet, så jag hoppas att dom jävlarna försvinner snart. Köpte nya växter också så nu är det fint. Längtar tills jag får ha mitt akvarium i våran lägenhet, men just nu har vi inte plats. Men när vi köpt våran lägenhet då jävlar :)

Jag tänkte att jag skulle baka lite nu på kvällen, men jag har ingen lust att gå till affären i regnet.



Skooooooooooooooooooooooor

Hoppas dom passarMarble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Höst

Jag börjar fundera på om hösten snart kommer.. Så fort det regnar tror jag det är hösten som är på ingång. Jag vill verkligen ha sol och värme längre, det vore så skönt att bo i ett land där det är sommar hela tiden.. Men men.. I Älvdalen var det 3 grader på morgonen, då var man lite gråtfärdig. Fast jag vet ju att det är kallare där uppe.

Jösses vad jag har saknat mina två favortkillar här hemma, jag har bara varit borta sedan i torsdags men när jag satte mig i bilen mot Älvdalen så saknade jag dom redan! När man är van att ha varandra vid sin sida varje dag blir det lätt så, sova ensam det har jag inte gjort på några år! Det kändes ovant. Men nu är jag hemma igen, vi tog en siesta förut det var så skönt att ligga och sova brevid varandra.

Bilar,Polly,jordnötter,två sortets chips och coca cola. Haha jag är så bra!

Jag tog bara några unkna mobilbilder där uppe, kanske lägger upp dom sen.

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en liten tripp till Älvdalen, kändes väldigt konstigt att åka hem själv. Köra 32 mil i ensamhet är jag inte van vid. Men det gick bra. När jag åkte upp dit hade jag mamma och Rocco i baksätet. Mormor och morfar åkte med pappa. Dom är fortfarande kvar där uppe. Jag och Mickis åker upp i veckan igen, sover där en natt. Mysigt! Känns konstigt att man för några timmar sen var där uppe, saknar dom redan.

Ikväll ska jag äta massa med onyttigheter!

Poop

En del har så jävla bråttom i förhållanden. Fattar inte grejen. Varför ska man flytta ihop efter en kvart och bla bla bla. Har ju bevis på att hälften inte höll iaf. Ibland vill jag bara skaka om och säga VÄNTA! Men man lär väl sig av sina misstag. Fast några kanske det funkar för. Jaja.

Jag är sämst, har legat i sängen i alldeles för många timmar. Skulle städa och så men jag är så himla seg, jaja det är väl mänskligt. Har varit beroende av choklad väldigt länge nu, måste ha en japp eller en pigall om dagen. En del försöker gå ner i vikt till sommaren men jag är tvärtom, har fått höra att jag borde äta upp mig. Mjaaaa. Har en kropp som inte vore helt fel, Beyonce´s! Men det blir nog inte, haha!

Jag ska berätta en sak

Sky är väldigt kräsen när det gäller hans vatten, har det gått mer än en timma så dricker han det inte. Han vill ha färskt kallt vatten. Så, han låg i soffan och sov för ca en halvtimma sen. Jag går till kylskåpet och tar en vattenflaska jag har där inne, då flyger Sky upp ur soffan. Gör sig så söt som det bara går och slickar sig runt munnen och tittar på mig. Jag dricker lite och Sky tittar fortfarande på mig. "Vill du ha?" Säger jag, så jag häller upp lite i min hand och han dricker. Så då fyller jag på med iskallt vatten i hans skål, han går dit direkt och dricker. Bortskämd..

Tänk på hundarna i Afrika Sky..

Hello

Nu har jag precis varit ute i Rynninge med Sky, skönt. Var och gick runt i hästhagen förut så idag har vi rört på oss mycket. Kommer gå mycket i Älvdalen också med Rocco och Baloo, bästa stället. Så fin skog, fast det är björnar där. Kommer ta mycket kort så ska ni få se vilket paradis det är där uppe, jag kanske möter en björn att ta kort på. Nej hoppas inte det.

Idag var jag på SPAhuset och fick ansiktsbehandling i 90 minuter, inga fel! Tack Roberth <3

Imorn ska jag tvätta (hoppas det finns tid) och packa och kanske fiska

Wäää

Hej hå

Köping

Snart åker vi till köping, hoppas jag ser Tobbe och gänget haha!


Minigolf

Har precis kommit hem från en minigolf runda. Det var jag,Roberth,Jessica,Nook och Butcha. Jag kom tvåa den här gången, så jag får gratulera Butcha till vinsten :D

Imorn på förmiddagen drar jag och Mickis iväg till Köping. Sen på kvällen ska vi till pboda och då ska mamma och pappa med, det ska bli så mysigt det ser jag fram emot. Hoppas på bra väder.

Förresten var det någon mer som såg på "mördare okänd" igårkväll? Jag tyckte det var läskigt..

Livet

Bröllopet igår var jättefint, maten var jättebra och allt var trevligt. Men när jag satt där i kyrkan och E gick in i kyrkan mot W så insåg jag en sak: Jag vill inte gifta mig i kyrkan. Alla böner och allt skit, det går bara inte. Och sen fest och tjosan på kvällen. Då vill jag hellre gifta mig på en strand eller i en trädgård. Med våra familjer, det vill jag hellre. Litet och enkelt. Men men inget som händer än men tänkte bara skriva av mig lite. :)

Idag är jag trött, sov lite middag förut och hade en hemsk dröm. Fy vad ledsen jag var. Handlade om Sky, hoppas jag aldrig drömmer den drömmen igen.

Chips och dipp väntar,mmm!

Jo

Det blir ändring, struntar i den lila klänningen.. Någon som kan gissa vad det blir för klänning? Ledtråd: Ett djurmönster jag gillar ^^

Jag har dammat lite, nyss kommit in med Sky (han blev akut bajsnödig) och snart ska jag färga håret. Thank God för hårfärg och smink, haha!

Bröllopsdagen

Jaha idag är det dags för bröllop. Fattar inte varför man inte kan få ha en svart klänning på sig, jag känner mig som en tönt i klänningen jag ska ha. Fislila. Känner mig inte alls bekväm i den, får låtsas att den är svart så kanske det känns bättre.

Jaja, dags för frukost sen ska jag färga håret.

Fiskedag

Sottern

Roberth

Jag tog en paus

Jag fick lite fisk

Ja lite bilder från igår då

Japp

Fick en del fisk idag, härligt att vara ute på sjön.

Lägger upp någon bild imorn för nu ska jag sova

Pant

Jag har ju pratat om att vi har så mycket flaskor i garderoben, idag slängde jag in alla åtta påsar i bilen och pantade. 101 kr det tackar jag för! Haha jävlar vad plats vi har i garderoben nu.

:(

Igår när jag åt jordgubbar så hände det något konstigt med min piercing :( Den mår inte bra idag, hoppas fan det går över.

Waow

Det var så himla skönt att bada igår, till och med Roberth badade. Det gör han aldrig liksom, då blev jag glad :) Sky badade som en tok som vanligt. Efter tio drog vi hem till stan igen, åt jättegod potatisgratäng och revbensspjäll hos Marion och Göran. Mums!

Har varit ute en liten sväng med lillen nu, ska fixa lite här sen fixa mig. Ska iväg och handla om ett tag. I eftermiddag ska jag klippa mig, efter det ska jag träffa Alexandra. Kul det var aslängesen!

Bada

Typiskt, kl två ska jag till banken. Jag vill åka ut till p-boda nu, ska bada o sånt. Det ska bli hur skönt som helst, jag och Sky ska simma runt :)

Blir nog lite bilder sen

Måndag morgon..

...Och jag jobbar inte, härligt! Idag ska jag fixa lite på stan, optikern och banken. Kanske råkar svänga in på H&M också.. Inatt har det gått sådär att sova, lite varmt sådär. Nee nu ska jag käka frulle

Dagen

Förut var jag och Roberth och åt på jensens. Jag åt lax jävlar vad det var gott! Mycket nöjd. Nu blir det bara att svettas ihjäl lite i lägenheten, fruktansvärt.


Ensam

Ja idag får bli en ensam dag för mig, inte ens Roberth vill sola/bada med mig så jag får umgås med mig själv idag. Fy fan vad tråkigt. Ibland är jag riktigt ensam, men men så är livet.

Dagen

Var uppe på stan förut med Rikard och Sara. Roberth hittade en kostym iaf så det var ju bra. Vi åt på lilla Örebro också. Om en liten stund kommer Rikard och Sara förbi och hämtar upp oss, vi ska till Warre och Tess i deras nya lya!

Rätt varmt idag, sköööönt!

Ett erkännande

Jag är ju lite efter som ni vet, lyssnar aldrig på ny musik utan håller mig till det gamla goda. Igår låg jag och kollade på MTV, något live tjosan. En kille sprang runt på scenen med rosa tuppkam och såg fjantig ut. Sen hörde jag hans röst, och jag blev förvånad. Jävlar vilken bra röst han hade. Sen tyckte jag att han var lik någon, han den där Jared Leto ni vet? Låg och lyssnade ett bra tag och gillade det allt mer. Sen var det slut, sen kom det massa text där det bland annat kom upp Jared Leto. Ni som lyssnade på dom vet ju självklart vilka det är: 30 seconds to Mars. Jag har lyssnat på kings and queens nu och tycker att den är riktigt bra

Lite rolig är den

Jag till höger..

Jag är sjuk

Ja lite sjuk i huvudet är jag nog, kvart över sex imorse var jag och Sky ute. Kom väl in runt sju tiden och sedan dess har jag städat. Röjt som bara den, nu är det bara sovrummet kvar att fixa sen så ser det någorlunda ut. Skönt!

Idag ska vi upp på stan och fixa kostym till Roberth, jag behöver bara köpa en liten väska till bröllopet sen är jag nöjd. Hoppas jag hittar någon billig.

Fan mitt spotify funkar inte! "Your country does not match that set in your profile" står det bara, blir galen. Vi har försökt ändra men det står bara samma hela tiden, hur ska man göra??

YES

NU HAR JAG SEMESTER I FYRA VECKOR FY FAN VAD SKÖNT

Tjing

Ska snart ta mig i kragen och fixa iordning mig och duscha och sånt där, ska dra iväg till IKEA och sånt innan jag ska till mormor och morfar. Men jag har växt fast i soffan, är trött!!

Terry Rodgers

Jag vill också kunna måla så här bra

Hemma!

Nu är jag och Sky hemma, vi har spenderat ca 5 timmar hemma hos mormor och morfar i deras trädgård. Mysigt. Rätt skönt med korta arbetsdagar när det är så här fint vädet. Nu har iaf mormor fått morotskakan, hon fyller år imorn så då var jag snäll och bakade en till henne. Hon blev så glad. Hoppas den blev bra.

Nu blir det dusch och sen slappa!

Kaka

Jag ska baka en morotskaka tills imorn, men det går segt. Har inte riktigt orkat än.. Sugen på godis är jag också, var nyss i affären men köpte inget. Varför köper man inget fast man VET att man kommer bli sugen sen?? Fan

Dagen

Jaha då återstår 5 dagars jobb sen tar jag semester, ska bli underbart!

Idag då, jag och Roberth var på stan en liten sväng förut. Roberth köpte några tröjor och jag fick bara med mig lite smink. Sen åt vi på Jensens, det var gott. Idag tog vi båda efterrätt också, jag tog jordgubbar med mjukglass och chokladsås det var väldigt gott. Roberth tog våffla med mjukglass och sylt, den var sjukt god! Efter det har vi bara dött i lägenheten utav värmeslag, skämt å sido men fy vad vi har det äckligt varmt här hemma.

Nee nu ska jag dammsuga sen duscha Sky!

Tvättdag

Ja idag blir en inne dag, tror jag. Man ska ju vara försiktig med solandet när man är nypiercad så det är lika bra att vara inne. Jag håller på och tvättar just nu, är klar om en liten stund. Har diskat allt äckel som var på diskbänken, så skönt att slippa se det.

Får se vad vi hittar på idag, bara det är något. Ska sätta mig på baksidan sen igen med Sky i skuggan, våran lägenhet är så varm så det är skönt för Sky att ligga i skuggan.

Såg på tv:n nu att Håkan Hellström släppt en samlingsskiva, den kanske man ska köpa? Några bra låtar har han..

Pboda häng

Här har ni lite bider från gårdagen:

Sky funderar

Roberth fixar

Snick snack

Sky premiärbadade

Ska ingen leka med mig?

Roligt

Sky in action

Hallå

Och där tar han i!

Jaga mamma! Roberth är fotograf..

Lördag

Jag och Sky gick ut runt halv sju i hopp om att det inte skulle vara så varmt ute, för Skys skull då. Men det var redan 19 grader, den har dagen kommer bli väldigt varm. Jag hoppas att vi ska ut till p-boda, får se när dom ringer mig.
Nu vet jag hur jag skulle se ut om jag skulle göra en läppförstoring, för idag har jag typ en ankläpp haha. En mini Kissieläpp. Schnyggt..

Igår köpte jag ostbågar som fortfarande är oöppnade

Min dag

Jag förstår att ni är nyfikna om min dag, så här kommer det! Haha nej inget intressant..  Jag jobbade iallafall till strax innan klockan tolv, slutade tidigare för att jag skulle lämna iväg bilen. Inget blev klart idag så jag måste till Peugeot så ska dom fixa cd:n. Men under tiden bilen var där så lånade jag en bil där haha! En ny honda civic, usch det var sådär tyckte jag. Visste inget om bilen och helt plötsligt skulle jag ha den i några timmar. Men det gick bra. Så jag och Roberth drog iväg till Big Slick, där fick jag min piercing som jag tjatat om. Ja, det var ju inte det skönaste jag varit med om kan jag ju tala om. Men snyggt blev det. Stackars mamma och pappa dom är inte glada, men det kunde ju varit värre säger jag till dom. :) Efter det var gjort så lämnade vi bilen och jag fick min igen.

Jag var på marieberg en sväng förut, alla var tråkiga och kunde inte följa med. Jag blev lite ledsen. Neeeejdå.. Gick upp till mammas jobb och visade upp piercingen haha.. Hon blev jätteglad, not!

Nu har vi ganska nyss ätit, fast jag kanske borde äta nyponsoppa eller något istället? Man är ju lite öm.

Nu ska jag tvätta rent ansiktet och försöka missa piercingen, krångligt? Ja.

Medusa

Resultatet!

Nypiercad

Jag känner mig invalid i hela ansiktet. Vågar knappt röra läppen haha! Men nu har jag iallfall en Medusa, lägger upp bild sen.

Honda civic

Kör runt i en sån här bil nu, fasen inte vad jag är van vid! Ska bara låna bilen ett tag medans dom fixar min.

Köpt från Nelly.com till bröllopet

Luciana Dress SEK 249, Selected Femme - NELLY.COM

RSS 2.0