bästa hund

Sky är så underbar. Han har varit såå duktig hela tiden under flytten. Inte ett pip om att han vill härifrån eller tycker att det är jobbigt. Under tiden då vi alla snickrade och hade oss i olika rum så la han sig i sin säng och sov. Älskade hund!



Nu hörde han ett konstigt ljud så nu är han lite misstänksam, jag också :)

ny adress

Nu ligger jag i våran nya soffa i våran nya lägenhet och käkar snacks. Inte alls dumt :) Flytten idag gick jättebra, allting flöt verkligen på. Nu är det bara lite småfix kvar, gardiner och lite annat hemtrevligt.

Nää nu ska jag bara dega.

1000 saker

Jag som skulle ha allt ordnat tills på måndag då vi skulle flytta, allt skulle vara organiserat och slängt och rensat det som behövdes. Det skulle jag pyssla med i helgen. Istället måste allt göras idag, då inser jag hur mycket vi har att stå i haha. Jaja, det blir säkert bra.. Det får bli som det blir imorn :)

Nu ska jag laga mat, ska bli gott!

perfect day

Hallå! Vet ni vad? Idag har vi fått nycklarna till lägenheten :D Vi skulle fått dom på måndag egentligen så är superglad att vi fick dom idag för nu har vi hela helgen på oss. Ikväll ska vi bara åka dit med lite småsaker och imorn går det stora lasset. Ska till ikea och köpa sofforna, till tippen och slänga alla våra möbler och sen självklart till lägenheten med alla saker. Kommer bli svajnbra! Så i helgen kan ni nog räkna med usel uppdatering.

Jobbe

Ska snart åka iväg till jobbet. Sen ska jag inte tillbaks förns på torsdag :D Ledig 5 dagar tjohoo!

dog

Förra veckan så var jag och Angelica utanför ett hunddagis och då skulle två män gå in och hämta deras hund eller vems det nu är. Då säger jag "dom har säkert en sån där tråkig jack russell". Och ja, vad kommer dom ut med? JAPP en jack russell. Jag kan det där med hundar och hundägare ;)


Hår

Jag vill ha hennes hår!

Ge mig.


bilder från google..


städning

Nu har jag gjort rent alla köksluckor och rensat i skåpen och slängt en massa. Roberth har gjort rent ovanför garderoberna och slängt allt som var där. Sky´s första bebisfilt låg där uppe men den var förstörd :( Luktade skunk och den var typ maläten. Legat i en påse i flera kanske inte är så fräscht.. Jaja. Skönt att vi är en bit på vägen med städningen, fortsättning imorn. Nu ska jag duscha sen blir det sova :)

falukorv!

Uh.. Jag är hungrig! Har slängt ihop falukorv i ugn så nu sitter vi och väntar på att det ska bli klart, om typ 50 minuter.. Det ska bli gott har aldrig gjort det förut.

Onsdag

Hallå! Jaha då är denna arbetsdag över. Då återstår jobbet här hemma :) Laga mat och skura i köket, fun!  Men det måste ju göras så.

Köpte hårfärg idag men jag är osäker.. Måste göra en testslinga först så det inte blir som sist

Vår

Jahopp då är kvällen här. Har ont i huvudet. Mamma gjorde så fint i köket idag, jag hann inte göra så mycket för vi skulle ju till veterinären. Är tacksam för allt hon gjorde, mamma är bäst. Vi ska fortsätta nästan vecka med bland annat tvätta fönstrena. Resten ska jag väl fixa själv i veckan. Jag och mamma pantade alla burkar vi hade i garderoben också, tror det var sex eller sju påsar. Skönt att få det gjort, tog ju lite plats. Nehe nu babblar jag bara, jag kommer nog lägga mig snart jäkla huvudvärk.

Tisdag

Hallå! Nu har jag mosat i mig två mackor med vitlökssalami. Sky ligger och gnäller, han vet att mamma (alltså min mamma) ska komma snart. Han väntar så :) Hon ska köpa något gott till kaffet innan vi börjar i köket. Nu är det någon som springer runt och gnäller....

Då var det dags

Jaha då är det snart dags att bege sig mot sängen. Ska somna till BB tänkte jag, sen ringer klockan som vanligt 05.30 imorgon bitti..

Om en vecka flyttar vi, tjohoo!

bla bla

Heeeej! Jaha då ska man jobba imorn igen då.. Blir fullt upp.

Idag var vi på ikea och köpte en del saker. Vi har rensat lite här hemma och packat ner en del saker. Så ser resten av veckan ut, rensa och packa. Då önskar jag att det var korta arbetsdagar denna vecka men det är tvärtom, plus att det är dags för veterinären imorn igen. Mamma kommer i veckan och ska hjälpa till och städa ur köket lite, skönt att få lite hjälp. Ska se om jag orkar börja lite redan ikväll. Men först lite kvällsmat :)

Ledig måndag

Idag var det Sky som släpade ut mig på promenad, när klockan var halv åtta tyckte han att det var dags att gå ut. Jag var svintrött och hade gärna legat kvar en stund till. Men vi gick ut mot Rynninge, samma runda som igår. Det var skönt. Nu ska jag fixa lite frukost sen måste jag fixa lite här hemma.

Fel

Hur fan kunde Rodney åka ur BB!! Fläskpaddan Madde skulle ha åkt.

inget

Varit jätteseg nu på kvällen. Sov en sväng förut och vaknade upp jättesvettig?? Fy vad varmt det är här inne.. Ska kolla på BB nu, hoppas Madde åker ut.

nostalgi



En gammal favorit

Sol

Nu är jag hemma igen! Åkte iväg runt tio tiden imorse så det blev några timmar. Har suttit i solen också och fått lite färg, så skönt. Nu ska jag äta lite kolor innan jag ska ut med Sky.

Solen skiner himlen är blå

Det blev 1 ½ timma ute i rynninge, så skönt. Det är så fint väder, jag är en riktig promenadnörd att jag måste gå  långt när det är så fint. Sky sprang lös så han tyckte verkligen att det var roligt. Rådjur sprang förbi oss också. Fåglarna vid rynningeviken skriker som fan, eller hur man nu säger. Riktigt många där ute. När vi kom in kröp det en fästing på sky så den eldade jag upp. Kryper på hela mig nu känns det som...

Nu ska jag äta frukost sen ska jag åka till västhaga och städa mitt kära akvarium, blir nog en långpromenad med Rocco också :)

Morgon

Jag sitter och gäspar men kan inte sova. Ska nog ta en långpromenad med Sky ute i Rynninge, fast han verkar lite trött :D

musik



Jag tyckte den här låten var så bra!

Yey

Tigermuffinsarna blev goda! Ett nytt recept jag hittade. Skulle vilja se någon film nu men det är ingen bra på tv. Ska snart tvätta fejjan, funderar på ansiktsmask men jag vet inte riktigt. Jag har ingen vettigt att skriva som ni kanske märker. Blir nog ikea imorn eller måndag.. Ska köpa tv-bänk plus ett sängbord och sen ska vi väl kolla hur det ser ut på soff-fronten.

Bildbomb?

Jaha här kommer lite bilder från idag:

Häng i solen    Rocco

Min bil var med    Fint

Skönt i solen   Sen satt jag där

Morfar och jag  <3

Hallå!

En jättemysig dag. Plus att jag är supernöjd med min nya klänning

Muffins

Bakar tigermuffins :)

Pics

Klänning från carlings

New Yorker

New Yorker

New Yorker

Lägger upp dom andra bilderna sen.

Påsk

Vårat internet har legat nere i några timmar så det är nog ingen idé att jag lägger upp några bilder från dagen för då skiter sig väl internet när jag ska ladda upp allt. Köpte kläder från carlings och new yorker idag men lägger som sagt upp bilder sen. Jag tror att jag ska baka nu..

Lördag

Köpte lite grejs på stan, bland annat klänningar. Visar bild sen nu ska jag fixa lite sen åka iväg.

Lördag

Det är skönt att vara morgonpigg! Blev samma som igår, en springrunda ute i rynninge tidigt imorse. Sen ut med Sky. Och nu äter jag frukost. Ska cykla upp på stan sen en snabbis sen får jag se om jag ska äta påsklunch med mormor,morfar och mamma. Sen ikväll ska vi nog grilla, det verkar lite luddigt det där. Får se när det blir :)

bubblegum

Tog en ipren sen la jag mig i sängen och vilade och när jag vaknade hade jag inte ont i huvudet längre, SKÖNT! Nu ligger jag i sängen och kollar på king kong. Imorgon ska jag upp på stan och kika lite, ska bland annat kolla in new yorker :) Hoppas att glasen på indiska finns kvar..

sol

Nu har vi ätit en massa. Har självklart ont i huvudet. Ska ut med Sky sen ska jag vila bort huvudvärken.

Hej

Snart är tvätten klar. Så snart ska jag och Sky åka till mormor och morfar. När vi kommer hem igen ska vi laga mat, potatisgratäng med fläskfilé och sallad till. Roberth bestämde maten idag :) Ska ha i massa vitlök i gratängen.

Hörs sen!

Pippi

Min fredag är räddad. Klockan 11.30 på 4an är det pippi på rymmen! Vad mysigt! Älskar den filmen.


Ledig fredag

God morgon allihopa! Jag har varit igång här på morgonen. När klockan var 07.10 tog jag med en springrunda runt i rynninge, tog en annan väg idag så det var mysigt. Ingen snok idag :D Bara massa fina fåglar som har tagit över rynningeviken haha. När jag var klar med det gick jag och Sky ut en sväng runt svampen. Han var helt förtvivlad när jag gick iväg själv först haha, och inte nog med det så träffade jag ju elsa när jag var ute och sprang och det kände ju han. Elsa har blivit så biffig, dom tränar ju weight pull med henne.

Nu ska jag göra iordning en god frukost. Klockan elva ska jag tvätta så jag ska städa medans jag håller på med det. På eftermiddagen ska jag och Sky åka iväg till mormor och morfar. Ingen idé jag nämner det för Sky för då blir det ett gnällande här hemma, då vill han åka på en gång. Springer runt här hemma fram och tillbaks haha.

Torsdag

Jag är dålig.. Har varken packat eller städat.. Faaan! Men jag har ju några dagar på mig.. Lagat mat har jag gjort iallafall. Jag och Sky satt ute en stund förut under svampen, det var mysigt. Har precis ätit nu, var riktigt gott men starkt så jag blev snorig :D

Väntar på att klockan ska bli 20.30 då landgång börjar. Mysigt program.

Helvete vad grannen spelar hög musik, plus att han har alla fönster öppna. Jävlar vad det låter. Sky undrar vad det är som händer.

påskledigt!!

Nu är jag påskledig! Helt underbart, i 4 dagar. Känns som en mini semester. Och snart flyttar vi det känns helt galet. Inte alls långt kvar nu.. Nästa vecka kommer bara flyga förbi och sen är vi där..

Roberth ska iväg ikväll då ska jag spendera kvällen med att packa och bära ner saker i källaren. Ska också städa ser ut som ett stjärthål här. Eller ja, dammigt iaf..

Jag och Sky ska ha taco kväll själva :D

Min stackars mamma har blivit magsjuk nu, och dom som skulle åka bort över påsken. Tycker synd om dom :(

candy

Nu har jag varit ute och sprungit och jag blev så sjukt sugen på något gott! En påse godis eller en chokladbit.. Men något sånt blir det inte.. Men det hade suttit fint! Jag ska snart kleta på en ansiktsmask och sedan ska jag duscha håret.. Har inte duschat det på en vecka och en dag, fresh! Inte sedan jag var hos frisören alltså.. :) Jag berättar så intressanta saker, verkligen. Jag trampade på en snok när jag var ute också.. Skulle byta låt på ipoden och då rasslade det till vid foten, USCH!

GE MIG GODIS!

Sovstund

Nu har jag sovit i en timma efter maten, inga fel :D Väntar på att Roberth ska komma hem då ska jag ut och springa. Ska köpa lite nya toppar och linnen som jag ska ha när jag är springer, får ta det i helgen. Ska även köpa shorts, skönt när det blir varmare. Sen också så jag kan ha med mig vatten, törstar ihjäl nu.

Jag har bara en liiiten bit rulltårta kvar den får jag äta upp när jag kommer in..

Undra om man får något påskägg i år ^^

svullo

Idag har jag ätit ungefär 8 skivor med daimrulltårta haha. Den är sååå god, fick den av mamma. Hon kan baka hon :) Först åt jag 4 mackor med vitlökssalami sen tre skivor med rulltårta.... Nu är jag mätt iallafall haha. För mätt.

varmt i solen

Hej alla glada! Nu har jag varit och sprungit en runda i rynninge. Var riktigt skönt faktiskt. När jag sprang i skogen på en stig så kom det en katt som hade tagit en liten näbbmus och la den framför mina fötter. Jaha vad menade den med det? Haha.. Säkert jättestolt och ville visa upp den.

Nu ska jag dricka en mängd med vatten och sen ska jag duscha. Efter det ska jag gå ut med Sky och Roberth ska dammsuga.

Saknar

Är kärlekskrank och saknar Roberth

hummer

Maten är klar och uppäten,det blev gott! :) Hoppas att Roberth också tycker det är gott sen när han kommer hem. Nu ska jag smälta maten ett tag sen senare ska jag ut och springa.

Maat

Nu ska det lagas mat. Ugnsbakad lax i hummersås, aldrig gjort det förut så jag hoppas att det kommer smaka gott :)

Puppy

Nu har Sky lekt med två amstaff/pitbull valpar. Så söta jag ville ta med en.. Dom hade ju 7 st så en mindre skulle väl inte göra någon skillnad :D Nu var dom ju rätt små så dom lekte mest med sig själva. Sky var så duktig.

Måndag

Hallå! Hade asmycket att göra på jobbet idag. Bra start på veckan :D Efter det så åkte vi till västhaga och firade mamma som fyllde år förra veckan men vi kunde ju inte fira henne då eftersom jag var sjuk..

Nu ska jag ta en skön promenad i solen :)

fest i hela huset

Nu sitter jag och gäspar medans jag kollar på big brother live.. Funderar på om jag ska lägga mig i sängen och käka massa godis haha.. Men det känns lite sent..

Jaja det var allt för idag!

Solen

Jaha då har vi ätit. Det blev gott. Rödspätta med pressad potatis var på menyn idag. Nu ska jag ut och gå i solen.


söndag

Nu har vi varit och handlat. Idag blir det rödspätta till middag men jag blir spyfärdig så fort jag tänker på maten, häärligt! Köpte jättefina röda äpplen, dom ser goda ut iaf :) Besprutade till tusen men men.

Ska jobba imorn. Får se hur det går mår ju så konstigt. Hoppas verkligen att det går över. Är ju superfint väder ute men har ingen ork alls att ta en promenad, springa ska jag inte ens tänka på. Det får vänta.

I veckan ska jag nog till ikea och köpa tv bänken, blev ju inget i helgen. Tänk sen när vi flyttat in, då ska jag köpa så mycket fint på indiska.. Deras gardiner är ju helt underbara. Glasen får jag köpa till helgen. Ska också kolla på överkast.

Vad är det som är en mil långt och luktar fisk? Tjejmilen! Det bästa som BB Rodney sagt haha.

zombie

Är riktigt orkeslös.. Jag tycker att jag borde bli pigg snart och må bättre.. Känner mig konstig i kroppen. Usch. Sitter och äter smörsgåsrån, tur att det fanns några kvar. Får inte i mig mycket annat. Sitter och suger i mig en festis också, vilket kalas. Nu ska jag nog vila...

nu ger jag mig

Ska snart borsta tänderna men Roberth har brummat där inne så får vänta... Imorn ska jag köpa några glas på Indiska som jag glömde göra idag, tror att jag gör det imorn iaf.. Om jag är pigg så ska jag klippa träden hos mormor och morfar. Nu ska jag sova är svajnigt trött.

Svara med endast ett ord

1. Var är din mobiltelefon? Soffan

 

2. Var är din andra hälft? Ute

 

3. Ditt hår? Uppsatt

 

4. Din mamma? Bäst.

 

5. Din pappa? Bäst

 

6. Det bästa du vet? Sommaren

 

7. Din dröm inatt? Glömt?

 

8. Din dröm/ditt mål? Lycklig

 

9. Rummet du är i? Fult

 

10. Din hobby? Djur

 

11. Din skräck? Hajar

 

12. Var vill du vara om 6 år? Hemma

 

13. Vart var du igår kväll? Tvättstugan.

 

14. Vad är du inte? Allmänbildad

 

15. En sak du önskar dig? Välmående

 

16. Var du växte upp? Örebro

 

17. Det sista du gjorde? kissade

 

18. Dina kläder? Svart

 

19. Din TV? Ointressant

 

20. Ditt/dina husdjur? Sky

 

21. Din dator? Bra

 

22. Ditt humör? Trött

 

23. Saknar någon? Ja

 

24. Din bil? Fin

 

25. Något du inte har på dig? Onepiece

 

26. Favoritaffär? H&M?

 

27. Din sommar? Underbar

 

28. Älskar någon? Ja

 

29. Favoritfärg? Svart

 

30. När skrattade du senast? Förut

 

31. När grät du senast? pass


Pics

Sky's favoritsysselsättning:

Hänga i trädet









Det blev en del.

lördag

Hallå! Nu är vi hemma efter en jättemysig eftermiddag ute i pålsboda. Vi grillade och det var så gott. Grillat är godast :)

Nu ska jag äta upp dippen som blev kvar sen igår, lägger upp lite bilder sen men det blev bara hundbilder :D

köpt

Lite småsaker jag köpte idag.

Fin klocka till köket

Ett litet linne...

Parfym för 40 kr och den luktar likadant som den från MUS.

the golden age



Så bra!

lördag

Var iväg på stan och skulle köpa en grej. Nu är jag helt yr och mår konstigt. Hoppas det ger sig. Vi ska ut till p-boda och grilla om ett tag och då vill jag ju vara pigg. Aptiten är inte på topp men något ska jag väl få i mig.

Lista



Vad gjorde du kl 08 imorse: Kollade på tv i sängen :D
Vad gjorde du för 15 min sedan: Fixade iordning Sky's mat
Det sista du sa högt: Pickan i en cirkus! (Bara Roberth fattar det)
Det senaste någon sa till dig: Det kommer jag inte ihåg
Vad har du druckit idag: Festis, cola och vatten.
Vad var det senaste du åt: Morötter och dipp
Vad var det senaste du köpte: Inte vet jag
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit?
Vad är det för väder hos dig nu: Lite kallt
Godaste glassmaken: Choklad och melon
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det ska man
Sover du tungt: Ja.. Drömmer mycket.
Drömmer du mardrömmar: Det händer
Trivs du med ditt jobb: Det duger
Favoritklädsel: Jeans,linne och någon kofta över
Favoritlåt just nu: "the golden age"(Heineken reklamen)
Vad ser du om du tittar till höger: Flyttkartonger
Vad gör dig glad just nu: Vårtecken
Vad ska du göra härnäst: Bädda rent i sängen sen sova
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Bra, lite trött.
Favoritgodis: Mycket :D
Kläder just nu: Mysisar
Sommarplaner: Njuta som fan på min semester
Hur många kuddar sover du med: Vi har fyra i sängen men sover på en
Spelar du något instrument: Nää
Morgon eller nattmänniska: Morgonmänniska

Vad är viktigast för dig: Att må bra
Är du kittlig: Kanske
Snarkar du: Det tror jag inte
Stjärntecken: Vattuman
Äckligaste insekten: Fästing
Längtar du mest efter just nu: Sommaren :)


Vacker utan spackel

Det gick bra för honom!

Från youtube...

Got

Sitter och dippar morötter.. Så gott!

One and one

Nu ska jag bädda rent i sängen. Roberth har sovit på soffan två nätter i rad förstår inte varför :D Känns konstigt att inte ha någon bredvid sig när man sover. Men nu hoppas jag att det blir ändring på det. Att byta sängkläder måste vara det tråkigaste som finns...

steka på stranden

Hej och hå. Nu har jag och Sky sovit lite här på förmiddagen, så skönt. Hur mycket har jag egentligen sovit dom senaste på dagarna... Skrämmande.. jaja. Jag drömde iaf att jag låg på en strand och solade, tänk vad skönt det hade varit! Sen vaknade jag utav att posten damp ner innanför dörren..


Vi ska snart ut och gå en fem minutare.. Roberth får gå längre med honom när han kommer hem. Ombytta roller :D


mhmm

En bild från när Sky fräste runt i p-boda en sommar:


Food

Snart kommer Roberth hem med lite mat, det ska bli gott. Bara ätit en halv macka med makrill i tomatsås idag.

Idag är magen lugn, inget toabesök :D

Läs inte, du som är äckelmagad.

Jaha nu när jag piggnat till lite så kan jag skriva lite om gårdagen, jätte ointressant men va fan. Som sagt kl 04.20 vaknade jag av att jag mådde illa och att magen var kass. Magen var som en vattenkran, forsade haha. Jag vet inte hur många gånger jag sprang på toa igår.. Men det värsta var (ja nu blir det äckligt) när jag satt på toa och ja gjorde nummer två så börjar jag hulka, måste spy! Får panik och börjar gråta och säger neej nej nej för mig själv, så då river jag åt mig en massa papper och spyr i handen haha, medans jag bajjar! Fy faan vilken panik jag hade. Efter det var jag totalt slut och bad till "gud" och sa att jag inte orkade mer, hur sjukt är inte det haha jag som inte tror på gud och sånt skit. Och det märktes ju också för inte fan slutade det.. Kl åtta fick jag ringa hem Roberth från jobbet så han fick gå ut med Sky, jag kunde verkligen inte. Efter det åkte Roberth tillbaks till jobbet. Och våran älskade, underbara hund var såååå snäll hela dagen efter det. Inte ett ljud om att han ville gå ut, låg i sängen hos mig prick hela dagen. Sen när Roberth kom hem gick dom ut igen. Jag är så tacksam för att Sky var så lugn igår. Jag låg i sängen hela dagen så jag fick ont i ryggen, hade inte kraft till något annat än att spy och skita. Aldrig mer magsjuka!!!

Idag är jag piggare och är till och med hungrig. Åt ju bara några smörgåsrån framåt kvällen på hela dagen.

Men det värsta är att vi inte kan åka och fira mamma idag, jag skulle ju göra en morotskaka till henne och allt. Men så går det när man är sjuk.. Vi får fira henne en annan dag.

Mamma

Grattis världens bästa mamma på födelsedagen! ♥



Magsjuk

Kl 04.20 imorse satte det igång..Från båda hållen... Jag är helt slut, legat i sängen precis hela dagen. Det värsta jag varit med om. Kommer säkert skriva lite äcklig information sen när jag mår bättre.

old lady

Vi kör en gammal bara för att!


Intresseflaggan är på topp

Här kommer ett jätte ointressant inlägg, bara så ni vet.

Kvällen har varit rätt lugn. Inte gjort mycket förutom att gå med Sky och gjort en köttfärspaj som blev sådär, hade för bråttom så den blev lite degig.

Jaha det var allt.

Haircut

Jaha då är håret kapat, typ. Klippte ca 3 cm så vi fick bort nästan allt det slitna, min frisör sa att det ser bra ut efter blekningen vi gjorde för några månader sedan. Bara några små ställen det var slitet på. Så det var skönt :)

Jag drog ut och sprang efter jag kommit hem. Idag var det jobbigare för jag hade lite träningsvärk sen igår plus att det blåser idag också. Kände efter en liten bit att jag orkar inte men jag fortsatte och 50 min senare var jag hemma, så det gick ju bra! Nu äter jag en risifrutti, ska laga mat senare. Ska först duscha sen ut med Sky som ligger och sover så sött ♥

Tisdag

Då har man varit ute en sväng med Sky efter jobbet, ska snart äta mat sen ska jag förbereda mig för frisören. Jag önskar att jag ska färga håret men det ska jag inte....

Det var allt.

God natt

Nä ni gott folk nu tackar jag för mig! Är svintrött. Gooo natt!!

Hej igen

Yeha nu har jag varit ute och sprungit i 50 minuter, härligt! Något som inte är lika härligt är mina byxor just nu haha.. Galet varm!!

Nu ska jag äta leverpastejsmackor, det ska bli gott.

Imorn ska jag klippa mig, så ni vet.

Hej igen

Yeha nu har jag varit ute och sprungit i 50 minuter, härligt! Något som inte är lika härligt är mina byxor just nu haha.. Galet varm!!

Nu ska jag äta leverpastejsmackor, det ska bli gott.

Imorn ska jag klippa mig, så ni vet.

Måndag fortfarande

Hello! Nu är jag och Sky hemma. Först var vi ju hos veterinären men efter det så släppte vi av Roberth här hemma sen åkte vi mot västhaga. Sky och Rocco busade på rosta gärdet. Sky har gräsfläckar i ansiktet, lilla gubben :)

Nu ska jag hälla i mig lite vatten sen ska jag ut och springa sen ska jag äta massa mackor!! GOTT

Lil Wayne

Det var den här jag menade, Angelica :D Så bra.

Från youtube såklart.

Mys i solen

Finaste

Mys

Måndag

Vilken härlig dag! Jag och Sky satt i solen ett tag, så skönt. Solen var verkligen varm. Nu ligger Sky som en pannkaka på golvet och är varm.

Jag ska snart äta lite sen så blir det att åka till veterinären. Efter det åker jag och Sky till västhaga för att ta en promenad med mamma och Rocco. Då blir Sky glad.

Nytt inlägg

Sitter och kollar på BB. Känns som om jag inte kommer orka se hela idag. Jaja det märks. Inte gjort så mycket vettigt ikväll. Rensat lite i ett skåp vilket resulterade i två ica påsar, packat ner lite i en banankartong. Ska fortsätta imorn, kanske :D

Jobb imorn igen som vanligt. Efter det blir det veterinären. Får se vad det är för väder imorn efter det, isf åker nog jag och Sky till västhaga och går en promenad med mamma och Rocco och busar lite. Men då spöregnar det väl säkert.

Promenad

Nu har vi kommit in efter nästan två timmars promenad. Det var så himla skönt. Gick en ny väg också så den ska vi gå igen :) När vi kom in till norr igen eller hur man ska säga så möter vi en liten tjej. Vem kan det vara? Joooo Elsa! Dom var helt galna. Elsa som var nybadad fick hela sig fullt med dregel från Sky haha. Jag försökte ta några bilder men det var nästan omöjligt. Men här är dom som blev iaf:

Turturduvorna

Elsa

Fint par :)

Sen lite andra bilder..

Tussilago

"När jag går i mina rosa skoooor"

Fisen

Sky är utmattad efter promenaden

Tråkiga bilder

Idag fick Sky en boll

Tänk om man hade ett större kylskåp.......

cupcakes

Min fina tröja :)

Söndag

Jaha då har jag varit iväg idag igen. Kollade upp på ikea angående sofforna om dom fanns i lager osv.. Sen när vi skulle till mio möbler och köpa den där tvbänken så fanns den inte och dom skulle nog inte få in den igen, jaha det var ju kul. Så då måste jag kolla ut en annan... Men det får bli nästa helg. Köpte även en jättefin vas på indiska, kommer bli bra. Roberth är nöjd så länge han slipper följa med till alla affärer. Skönt att jag kan bestämma hur jag vill ha det ;)

Fick en t-shirt av mamma från Gina med cupcakes på, så fin :)

Nu ska jag kolla runt lite sen ska jag nog börja med maten.

kväll

Seg kväll. Fixar Sky´s köttfärs nu, dags för kvällsmat :)

Idag köpte jag ett duschdraperi med flamingos på, så fint.

Imorn blir det ikea :D

Leopard

Jag är inget fan utav dom här MEN i leopard....

Bild från Gina

piercing

Något som jag tycker är så fult är när man har en septum piercing och sen töjer den??!! Jag tycker det är sjukt snyggt med septum men att töja, där går gränsen. Ysch! Töja öronsnibbarna är det enda rätta :D Jag kanske ska ha 2 mm till ^^ Fint.

12 mm.

Vovve

Ibland vill jag krama Sky det hårdaste jag bara kan. Vi var ute på en härlig promenad i solen och jag hade leversnittar i jackfickan. Han duttade med nosen mot låret, tryckte huvudet mot låret. Det betyder att han vill ha godis. Sen när man kollar på honom ser han så söt ut, viftar på svansen och kolla mot fickan. Jag kan tala om att godiset tog slut rätt snabbt på den här promenaden. Min lilla skit.

Jag måste bli bättre på att ta bilder till bloggen. Ni får stå ut ett tag, ska bättra mig när vi flyttat!

Chili

Jag tror att maten blev för stark för jävlar vad min mage gjorde uppror, shit. Låg i sängen och sov en liten stund,det var skönt. Men ska snart åka iväg igen då jag ska skjutsa mamma och hennes arbetskamrat.


Matlagning

Hallå! Nu är jag hemma igen. Har åkt runt i hela stan känns det som västhaga-marieberg-adolfsberg-tybble och sen västhaga igen där det avslutades med fika hos mamma och pappa. Köpte ett fint vitt soffbord också, ska åka och köpa tvmöbeln imorn.

Nu lagar Roberth chili con carne det ska bli gott! Skriver mer sen.

LÖrdag

God morgon! Sova ska man inte göra på helgerna som ni kanske märkt :)

Underbart väder, SOL!! Hoppas det håller i hela dagen.

Vanilla fudge

Tvätt och städningen är klar. Nu har jag kletat på en ansiktsmask och snart ska jag duscha håret, inpackning och hela köret. Gött! Imorn på förmiddagen blir del att kolla möbler på Mio med mamma. Får se om vi åker någon annanstans också. Vi ska iaf till Tybble och kolla på lite saker :)

Gamla bilder

Busa med kamprullen :)

Ska nog hänga upp en ny i år ;) Eller vad säger du svärfar? :)

husse.se

Gick in på husse.se och kikade lite. Såg ett antidragsele som man kanske skulle testa? Men först ska jag kolla på Grizzly dom har nog sånt. Ska också kolla vad dom har för priser på bäddar, tänkte att Sky skulle ha två sängar i nya lägenheten :) Han ska också få nya möbler haha. Vilken geek jag är... 

Nu har jag på Så ska det låta i bakgrunden, springer ju upp och ner till tvättstugan. Har fortfarande inte städat men gör nog det snart.... :D

Päron

Idag köpte jag och Angelica glass. Jag köpte daim päron och jösses vad god den var!! Den ska jag äta mycket utav :)

Fredag

Åhå nu är det helg! Lovely.. Ikväll är jag och Sky ensamma hemma ett tag, då ska jag städa och sen rensa lite här hemma. Just det tvätta också. Men det är skönt att få det gjort.

Det var allt för denn gång.

Morgon

Börjar kl nio idag, ska ta en runda med Sky nu.

Money

Just det, när jag rotade runt i alla lådor så hittade jag två "pengagömmor" haha. I två necessärer hade jag sparat tjugor,femmor och tior. Det hade jag totalt glömt bort. Var inte så mycket men glad blev jag iaf. La pengarna direkt i våran sparbössa som snart är knökfull. Ska bli kul när vi öppnar den för nu har vi verkligen stoppat ner massa pengar. Spännande och lagom till flytten :)

Torsdag

Nu har jag rensat lite i sovrummet. Två ica-påsar fick jag ihop som ska slängas. Imorn ska jag bära ner lite i källaren och försöka packa ner lite i bananlådorna.

Vi har nog tänkt om lite gällande sofforna.. Kanske blir lite annorlunda, ska till ikea på Lördag tror jag. Blir nog en schäslong på den ena soffan..

Annars har jag inte gjort så mycket sedan jag kom hem från mormor och morfar. Skönt.

Roberth hämtade in min dricka förut då blev jag glad :D

Apelsin Mer

Handlade innan jag åkte hem och då köpte jag en apelsin Mer och la i framsätet, som jag skulle dricka medans jag körde vilket jag inte gjorde. Sen när jag parkerade bilen här hemma så glömde jag ju självklart den i bilen... Och den står en bit bort. Jaha jag får väl sitta här och vara törstig då.

Good night sweetheart

Jaha då är det snart dags att gå och lägga sig. Har diskat lite smått.. Roberth får fortsätta imorn ^^

Hade på den där ansiktsmasken förut, mmm så härligt. Skulle vilja ha en parfym som doftade så gott.

I helgen blir det att leta möbler och sånt där trevligt plus att fixa flyttkartonger.

soliga bilder

Lite bilder från när vi var ute.

Sky fick syn på några duvor

Akta så jag inte äter upp er!

Tss..

Wohoo

Nu har jag varit en hurtbulle, eller ja det kanske var att ta i. Gick först med sky i ca 30 minuter sen så sprang jag den sträckan kort efter. Det tog ju självklart inte 30 minuter men sprang gjorde jag iallafall. Nu ska jag varva ner lite och kolla på big brother.

mauuuud

Nu har vi ätit, åt så mycket så jag blev bajjenödig.. Ska besöka toaletten sen ska jag ut med Sky han ligger och tittar på mig. Intressant inlägg.......

Onsdag

Jobbade länge idag men det flöt på riktigt bra. Dom sista timmarna var vi på behrn arena, lite omväxling :) Jag har precis gjort i ordning en stor sallad som vi ska ha till tacogratängen som jag ska göra snart. Sen efter det ska jag och Sky gå en längre promenad. På tal om Sky, när jag kom hem och skulle ställa cykeln på baksidan så hoppas Sky upp så han ser mig genom fönstret och där står han och Roberth och vinkar. Och jag vinkar tillbaks och gör massa pipljud. Jag blev helt varm i hjärtat, där står mina två. Sky sprang fort som fan till dörren sen och var överlycklig.

zzzzzz

Konstigaste eftermiddagen. Har mått pyton,  mått illla o sprungit på toa.. Blää.. Inte orkat med ett piss. Ska försöka släpa mig in i duschen.

Blue keld

Hallon och jordgubbar :) Gott.

jag hatar rubriker

Jag la mig bredvid Roberth i sängen och tänkte att jag skulle vila, är så jäkla seg, men gick upp efter två minuter. Ska se om det är något bra på tv. Jag struntar i att springa idag, är yr och konstig  så är nog ingen bra idé. Blir en långpromenad med Sky istället, om det inte regnar då.. Sen ikväll ska jag nog ha lite spa här hemma, ansiktsmask och fotvård. Fast då orkar jag väl inte haha.. Finns så mycket som kommer ivägen.. Just det jag ska ju laga mat också.. Lax det ska bli gott :)

Lite gör mycket

Idag blev jag och Angelica glada på jobbet när vi kom till Kogi, där inne i vårat lilla rum hade Jimmy hängt upp två stycken bilpåsar till oss :) Snacka om att man blir glad för lite. Vi båda sken upp och blev genast mycket gladare. Så snällt, hur många skulle göra det liksom? Det gjorde våran dag. Jag ska gömma min påse tills bättre tider haha..

Nu ska jag fixa några mackor, lagar mat lite senare för jag är så hungrig så jag kan inte vänta tills potatisen ska koka klart osv..

Manic monday


mora träsk


sista för dagen

Var ute och sprang en sväng, skönt med riktigt bra kläder. Trodde aldrig att jag skulle äga såna kläder haha. Kände mig riktigt snygg i dom där tighta byxorna :D

Ne nu ska jag eftersvettas klart sen ska jag duscha sen är denna dag slut för mig.

Imorn har jag bara ett samtal kvar på min lista, tandläkaren!! Optikern och frisören är ju avklarat..

Idag drog jag världens torraste skämt på jobbet. Vi satt och pratade om Mora träsk och J har aldrig hört talas om dom och då sa jag något i stil med "men ni i Nora har väl Nora träsk"... Ahahahah så jävla sämst.. J är alltså från Nora.  Ahhh måndag morgon då får man vara lite flummig.

Måndag

Hej hej! Idag hittade jag äntligen en ny jacka, på stadium blev det. Sen så köpte jag löparbyxor och en löparjacka som jag ska inviga om en timma eller så.. Jackan är knallrosa så fin :) Gick till min frisör också så nästa vecka ska jag klippa mig. Köpte också fem st av den där braiga ansiktsmasken :D Köpte en present till mamma och pappa också så jag åkte förbi dom efter jag varit hos optikern. Pappa böt däck på min bil så nu har den sommarskorna på sig :)

Nu ska jag äta en macka eller två.

Sol

Jag vill ha sommar!

Måndag

Hemma från jobbet. Är hungrig så håller på och fixar iordning pytt i panna och ägg, gott! Ska iväg till optikern senare.. Måste även flytta min bil så funderar på om jag ska åka iväg och fixa mer flyttkartonger, får se..

Vanilla

Det här är nog den mest fantastiska ansiktsmasken jag testat, luktar gudomligt så jag vill äta upp mig själv. Det är ju en self warming mask och jösses vad skönt det var! Blev alldeles varmt i ansiktet. Ska köpa tio stycken imorn! Typ :)

Skoooorna :)

Gamla bilder

Fina Elsa

Tänk om dom kunde leka igen

Gullisar

Vänner

Ibland tänker jag på när jag var yngre, dom som man hade varit kompisar med i massa år som sedan på något sätt försvinner ur ens liv. Varför blir det så? Dom som man växte upp med och svor att man skulle vara bästa vänner för evigt. Hälsar knappt när man går förbi, och jag själv vågar knappt säga hej. Jaja livet förändras och det är inget jag kan göra åt, eller ja det kanske jag kan.

Lite tankar så här på kvällskvisten bara.

Pink Lady

Svindålig kvalité då jag tagit detta med mobilen, men iaf nya tröjan:

Nya nagellacket också

Så fin rosa

En tönt


Just det jag köpte ju knästrumpor på Gina också, lite sailor tjosan. Undrar om jag någonsin kommer använda dom, jaja :D

Mat

Åh nu har vi ätit, mätt som bara den!

Ikväll ska jag spela bingolotto :D Jag lovade gubben som jag köpte lotten av att om jag vinner en volvo så ska jag komma förbi willys och visa honom den haha. Gulle gubbe.

Regn regn regn

Nu är jag hemma efter en sväng på stan med Jessica. Köpte lite saker, mest i rosa förstår inte hur det gick till.. Rosa easytones, rosa adidas tröja och rosa nagellack.. Fiint :)

Nu är jag svinhungrig men vi måste åka och handla, jag är inte ett dugg sugen på det. Vet knappt vad vi ska handla för mat.. Måste tänka ut något.

Söndag

Nu har jag gjort mig iordning inför en tripp på stan. Tänk vad smink kan göra underverk, haha! Smink en dag i veckan, lagom. :D Hoppas att jag hittar en fin vårjacka för jag vägrar ha den röda fula som jag har till jobbet + promenader. Usch. Nu kan klockan bli tolv tycker jag!

scones

Åh jag blev så himla sugen på att göra scones nu på morgonen men självklart så har jag ju inte alla ingredienser som man behöver. Jaha

God morgon

Idag är jag piggare så det är skönt. Ska gå ut om ett tag, Sky är trött idag :)

Plupp

Hundbilder tröttnar ni väl aldrig på ;)

Moneybrother



Sitter och lyssnar på den här skivan, har så många bra minnen till den här. Jag och Lisa som älskade moneybrother, jag och syrran var på hans konsert och den var så grym!

Imorgon

Imorn ska jag på stan med bästa Jessica. Det ska bli mysigt vi har inte setts på länge. :)

Hår

Jag är sugen på att bli rödis igen...

She´s the man

Nu har vi precis ätit tacos, eller var det taco? ;) Hade väldigt mycket vitlök i så jag vill inte ens veta hur jag luktar ur munnen....... Jag blandade creme fraiche och vitlök, gott!

Sitter och kollar på she´s the man, tycker att den filmen är bra. Har alltid gillat Amanda Bynes, särskilt från serien "ska du säga" som hon var med i förut. Med "Kelly" från beverly hills, på tal om det måste jag nog beställa säsong två med bevvan.

Från filmen.

Jobb

Just ja, förstår ni nu varför jag gillar fredagar?? :)


Sky

Sky just nu :)


segaste dagen

Vilken skräpdag, jag är så trött! Hoppas verkligen att jag är piggare imorn, inte orkat göra något idag. Tänkte ju kolla efter skor och sen en vårjacka men det orkade jag ju inte.. Jag och Sky har legat i sängen och sovit i en timma, helt slut haha. Var ute och gick i en timma ungefär sen var jag tvungen att ta en ipren sen så somnade vi. Han ligger förresten kvar i sängen.... Så nöjd är han. Annars är det ju säng förbud, men på helgen ska han väl få ha lite mysigt.

Ska försöka ta mig till affären om ett tag, tror det blir tacogratäng sen!

Tur

Ja vi hade tur med släpet. Roberth och Nook åkte runt lite och frågade och det fanns en släpkärra på en st1 mack eller vad det nu hette. Så nu är det tomt nere i förrådet i källaren, skönt. Så nu fattas det bara att köpa flyttkartonger, hittills har vi tre stycken haha. Får se om jag åker iväg idag eller imorgon. Är trött idag, somnade medans Roberth och Nook var iväg haha, var nyvaken när dom kom hem.

suck

Jahapp blir inget släp idag.. Dom ringde från statoil och sa att det släpet vi skulle hyra var trasigt.... Kul. Sug.

känn ingen sorg för mig i Örebro

Kollar på så ska det låta, bästa programmet. Typ. Har fått en finne precis ovanför ögonbrynet, hur ska man kunna låta bli att pilla?! Någon som har något bra tips på en bra ansiktsrengöring som kanske kan motverka finnar och sånt? Är sämst på sånt..

Dricker massa iskallt vatten, gott!!

snark

Uh vad opeppad jag blev.. Var nyss pigg men snart är det dags att tvätta då blev jag trött, såklart :D

Fredag

Nu är det helg! Superskönt som vanligt. Lite senare ska vi äta hamburgare, det ska bli gott. Hoppas vi har potatismos hemma det är så gott att ha i tycker jag. Så ikväll blir det fredagsmys. Förutom att jag ska tvätta kl 19 men det gör inget.

I helgen måste jag köpa nya skor, blir easytone som jag tjatat om så länge men jag har inte riktigt tagit tag i saken. Ska nog åka runt till lite olika möbelaffärer också.

Igår hade jag haft mitt körkort i ett år. Idag är det en månad kvar tills vi flyttar.

fredag

Jaha nu har jag ätit frukost och ska strax göra mig i ordning. Sky tyckte att det var superskönt med sovmorgon.

Imorgon har Roberth hyrt ett släp som han och Nook ska åka ut med till tippen. Slänga ut allt skit som är i källaren, är en del.  Det roliga är att kl 10 ska släpet hämtas haha.. Sviiiin tidigt, Roberth sover ju alltid länge på helgerna. Nook var inte så nöjd :D Jag tyckte det var roligt........

RSS 2.0