Körkort

 Grattis till mig som fick körkort idag!!

Bilder

Baloo,jag och Roy 2003

Fick en jättefin blomma av Roberth idag ♥

Måndag igen

Fy satan vad helgen gick fort! Jag var lite seg imorse när jag skulle gå upp, vaknade någon gång mitt i natten av att det regnade. Trodde det skulle spöregna när jag väl skulle gå upp men det gjorde det inte. Tur det :) Jobbdagen gick bra, nu sitter jag här och pluggar lite. Funderar på om jag ska gå till affären och köpa något men jag vet inte vad, någon kvällsmat iallafall.

Jordgubbar med vaniljglass hade varit så gott!

Men det blir nog en grape

Oh love

Wrecked, poor, naked and blind
I’m yours – I’m yours -right now

Blah

Något jag stör mig på är uttrycket "Ansiktsboken"


Restaurang svalan

Japp där har vi spenderat några timmar idag, åt jättemycket god mat :) Kul att träffa släkten också. Nu känner jag mig trött och alldeles för mätt. Tog på mig mysbyxorna direkt när jag kom hem, ska ut med Sky om ett tag. Vill ju gå på långpromenad men hans ena tass strular ju, jaja får väl vänta tills den blir bra. Men tråkigt att gå korta rundor bara.

Skönt att det bara är fyra dagars arbetsvecka denna vecka, ska njuta hela påsken! Undra vad jag ska ha i mitt påskägg :)

Kväll

Jaha nu sitter man här, självklart har jag släckt alla lampor :) Känner mig lite rastlös,är sugen på något gott känner jag haah! Men nu är det ju så att jag inte äter sånt, jag är ju såå nyttig nu :D Nej men i påsk ska jag iallafall köpa lite påskgodis, det kan ju inte skada ^^

Kollar på körslaget, håller på Ralf såklart. Han är grym.

Spendera pengar

Idag har jag och mami varit på stan, det var mysigt. Åt en god räkmacka på vasakonditoriet, köpte en jacka och lite annat. Jag ska snart börja med maten, blir fisk. Men jag känner mig så seg, vaknade tidigt imorse.. Håret blev inte riktigt som jag ville, nästa gång ska jag blondera/avfärga/slinga innan så det blir mer färg. Men jag är nöjd, trivs som mörkhårig.

Ikväll händer det inget vad jag vet, ska sjunga med till körslaget :)

Rockaholic

Köpt lite nya hårsaker :)

Freeeeeedag!

Nu sitter jag och lyssnar på låtar från skönheten och odjuret haha, så bra! Efter jobbet idag så blev det en tripp till mormor o morfar. Jag ska färga håret ikväll tänkte jag, hoppas det blir bra. Ska försöka få med liten bilder i helgen, kanska vore trevligt.

Grillad kyckling

Ja nu har vi precis ätit grillad kyckling, det är så gott! Blir matlåda imorn :) Jag har varit hos optikern för en stund sen, om jag har TUR kan jag få mina nya glajjor innan påsk. Det vore så kul! Så jag hoppas på det. Eftersom jag var hos optikern halv fem så flyttade jag städningen hos mormor och morfar tills imorn istället. Mysigt på en fredag :) Nehe nu kanske jag ska ut med Sky, tror inte Roberth vill.

H&M

Jaha jag skulle beställa massa fina saker idag från H&M men ALLT var slut. Har man inte lite otur?? Visste att jag skulle ringa dagen då jag fick katalogen :D Hon i luren bara skrattade, jag med. Nehej nu ska jag duscha sen ut med lille bajjen ♥

JAHA

Nu har Sky spytt ner min fina dödskalle matta

What if

Jag sitter och kolla på reprisen av Så Ska Det Låta, skönt med lite musik i bakgrunden. Jag var hos Jessica och Susanne förut, mysigt :) Nu är jag lite seg, men måste städa.. Snart :)

Usch jag vill ha vår, sommar och sol. Istället är det regn och grått, men men det måste ju vara så ibland. Det vore skönt om det bara regnade på nätterna så man slapp eländet meeeeeen så är det ju inte. Jaja snart är det sommar iallafall :)

Grape



Livsmedlets namn (Reservation för ev. feltryck.) kCal
Ananas 56
Ananas, herm, med juice 68
Ananas, herm, med lättsötad lag 56
Ananas, herm, med medelsötad lag 84
Ananasjuice, fryst, drickfärdig 186
Ananasjuice, fryst, konc. 51
Ananasjuice, herm 56
Apelsin 54
Apelsinjuice, fryst, drickfärdig 48
Apelsinjuice, fryst, konc 166
Apelsinjuice, färskpressad 48
Apelsinjuice, herm/past, drickfärdig 44
Aprikoser 50
Aprikoser, herm med juice 55
Aprikoser, herm, med medelsötad lag 120
Aprikoser, torkade 270
Aprikosnektar, herm 61
Banan 104
Banan, kokt 140
Banan, torkad 390
Björnbär 58
Björnbär, frysta 72
Björnbär, herm, söt lag 100
Blåbär 59
Blåbär, frysta 50
Blåbär, frysta, lättsockrade 88
Citron 29
Citronjuice, färskpressad 25
Citronjuice, herm 21
Citronskal 74
Clementin 50
Clementinjuice, färskpressad 44
Frukt och saftkräm, ätfärdig 94
Frukt, blandad, torkad 295
Fruktcocktail, herm, med sötad lag 85
Grapefrukt 38
Grapefrukt, herm i lättsötad lag 68
Grapefruktjuice, färskpressad 40
Hallon 42
Hallon, frysta 47
Hallon, frysta, lättsockrade 90
Hasselnötter 670
Honungsmelon 33
Jordgubbar 47
Jordgubbar, frysta 37
Jordgubbar, frysta, sockrade, hela 89
Jordgubbar, frysta, sockrade, skivade 109
Jordnötter 600
Jordnötter, rostade, saltade 620
Katrinplommon 270
Kiwi 64
Kiwi, herm, utan lag 90
Krusbär 46
Lime 30
Mango 74
Mango, herm, lättsötad lag 89
Melon, honungs- 40
Melon, nät- 41
Melon, vatten- 40
Nypon, utan frön, torkade 350
Nätmelon 36
Passionsfrukt 110
Persika 49
Persika, herm, medelsötad lag 84
Persika, torkad 270
Persikonektar, herm 56
Pistaschnötter 610
Plommon 42
Plommon, herm, medelsötad lag 96
Päron 66
Päron, herm, lättsötad lag 64
Päron, herm, medelsötad lag 81
Päron, torkat 295
Rabarber 18
Satsumas 50
Satsumasjuice, färskpressad 44
Tranbär 53
Valnötter 700
Vattenmelon 38
Vinbär, röda 57
Vinbär, svarta 70
Vindruvor 80
Vindruvsjuice, herm 64
Äpple, med skal 59
Äpple, torkat 275
Äpple, utan skal 62

Typiskt mig!

Idag har jag och Ellinore pratat om kalorier hit och dit. Jag har ju upptäckt till min förvånan att ett ballerina kladdkaka kex innehåller mindre kalorier än ett digestive kex. Jag trodde absolut att ballerina innehöll mer men men.. Iallafall, när jag kom hem så var jag så himla sugen på ballerina fast jag ska börja vara nyttig bla bla bla, rotade genom skåpen men hittade inte dom jävlarna! Mah! Sen kom jag på: Imorse slängde jag ju dom just för att jag ska vara nyttig. Jag ångrar nu att jag slängde dom. Haha så typiskt mig. Men jag tvingade i mig en blodgrape istället, undra hur många kalorier en sån innehåller..

Till Bengan


Tjejproblem

Om ni inte vill läsa om mens kan ni sluta läsa min blogg nu. Så här ligger det till; jag har väntat på att min mens ska komma sen i torsdags utan resultat. (Och som tjej tänker man ju alltid det värsta,BARN) Hela helgen har gått och jag skulle gå iväg till ICA, när jag går där inne händer det. JAHA tänker jag nu kom den jäveln, där står man. På ICA, kul. Hem och duscha? Ja. Varför ska den komma när man inte är hemma? Så är det alltid tycker jag. Förra gången hände det på Ola i gatan hehe eller hur Ellionore? Jaja nu blev det lite äckelläsning också men det är så på min blogg!

Hemskt

Idag fick jag ringa till polisen. Jag mår illa, hittade en fruktansvärd "sak" utanför porten brevid oss. Jag är ledsen och nedstämd. Polisen ringde precis upp, det var någon som saknade en vit hund här på norr.. Mmm precis det var en död hund som jag hittade.. Jag vet inte hur länge den legat där, men jag går där varje dag och har inte sett den.. Den ser typ bränd ut, fruktansvärt. Vad är det för människor som gjort så? Jag tänker på den hela tiden, vad som hänt. Led han/hon mycket eller gick det fort det som nu hände? Usch jag är så ledsen. Stackars liten ♥

I don´t care

Idag vaknade jag typ runt 6tiden, men jag somnade om lite och gick upp lite senare iallafall.. Ut med Sky, äta frukost sen cyklade jag upp på stan. Fy fan vad jag hatar när det blåser, var andfådd som jag vet inte vad när jag kom fram. Köpte lite grejor, ny hårfärg (blir lila), lite smått och gott på H&M som alltid, och sen har jag hem ett par glasögon på prov. Tror dom blir bra, Roberth tyckte dom var fina :) Kan vara lite roligt med röda istället för dom svarta tänkte jag. Ska jag köpa dom?



Kan bli fint med nya hårfärgen och kanske nya piercingar ;) Mamma är inte glad. DET ÄR FARLIGT ANNICA. Lilla mami!

Lift Me


Så ska det låta!

Yes nu börjar Så ska det låta, mitt favvoprogram! Jag sjunger med

Hej

Jag mår lite illa. Mulade i mig massa mat, det var sjukt gott. Klyftpotatis som jag gjorde i ugn då med morötter och kålrot, fläskfilé som jag stekt i vitlök,sallad,fetaost och en sås jag gjorde själv med creme fraiche, chilisås och vitlök. Så nu luktar jag jättegott i käften. Mmm.

Ska jag??

Fy fan vad jag vill ha dermal anchor´s vid nyckelbenen, gaaaah vad snyggt på vardera sida. Man kanske ska söka upp någon piercare..

Det syns bättre här

Mitt hjärta

Man måste ge Sky uppmärksamhet

Hos veterinären

Väntar

En stor läskig hund bråkade utanför

Upp i mammas knä

Det var varmt där inne


Suck

Det blir nog aldrig min dag

Bild


Måndag

Imorse var det segt att gå upp, eller ja jag gick ju upp direkt när klockan ringde men jag var trött. Roberths hand var i mitt ansikte hela tiden och jag försökte putta bort honom men det gick inge bra..

Jobbet gick bra. Efter det var vi hos veterinären och det gick bra, behövs inget Stockholms besök på fredag så det var skönt. Mami sponsrade med pengar till veterinären det var snällt. ♥ Nu är jag så trött men har tusen andra saker att göra känns det som: plugga,städa,tvätta och gå med Sky. Helst vill jag bara sova, och ikväll är det min tur att duscha Sky neeeeej jag orkar inte, hoppas jag är pigg då iallafall. Roberth ska köpa med Rosalis efter han har tränat, det ska bli gott det var längesen.

Jag är så irriterad på våran granne, spelar den där jävla Anna som vann melodifesitvalen på högsta volym jag blir galen!
Önskar jag hade stora högtalare så skulle jag visa hur fan det ska låta, jag är irriterad. Nej nu ska jag städa!

Sorry

Förresten så tycker jag synd om din hund

Kamera

Jag vill ha en ny kamera. Någon som kan tipsa om någon bra som tar fina bilder? Ingen för typ 10.000 kr för så nödvändigt är det inte.. :)

Fasiken

Jag skulle ju spela bingolotto ikväll, tror ni jag har köpt någon lott? Nej det har jag ju glömt, jaja! Nästa söndag..

Idag har vi varit hemma hos mamma och pappa och ätit, Mickis och Samuel var där också. Jag passade på att städa akvariumet när jag ändå var där, ska köpa lite nya växter och sånt i veckan. Nu är jag trött, försöker sitta och plugga lite men jag är så seg i huvudet. Jag har ju pluggat så länge nu så vet inte riktigt vad jag ska printa in i skallen.. Usch jag vill bara ha det här avklarat, det här tar kål på mig. Jösses vad jag ska fira sen när jag är klar!

Jag ska se om jag orkar ta tag i städningen snart, damma och städa toaletten. Fan vad den här helgen har gått fort, det är som vanligt.

Har rensat ur lite gamla sängkläder och sånt som vi inte använder så ska slänga det, behövs rensa mer men just nu orkar jag inte. Sova lite kanske? Nee..

SEMLA

Jag har ett jävla semlasug!

Årets vinnare

Är det bara jag som tycker att Anna låter som skit när hon sjunger? Näpp jag ska sluta kolla på melodifestivalen

Kväll

Nu har vi precis kommit hem från Pålsboda, jag känner mig lite trött. Vi har haft det bra där, ätit god mat och skrattat. Nu sitter jag bänkad i soffan och här har jag tänkt sitta resten utav kvällen. Mysbyxorna på, glasögonen likaså!

kul

jävla pissdag det blev. idag är inte min dag

Morrn

Härliga Lördagsmorgon! Jag och Sky smög iväg mot rynninge kl 06.50 och nu sitter jag här och ska snart göra iordning lite frukost. Vid lunchtid ska vi iväg till Pålsboda, det ska bli trevligt.

Världens roligaste


Yeah


Ge mig! Så fin


Bilder

Skaru ha en smäll eller!

Det är min paj, ingen annans..

Två

Här ser han inte så kaxig ut

Fr. v : lisa,josse,JAG,SYSTER,thomas ing-britt, JESSICA i knät.


Sjung med!


-


jaha

Det här är bengans fel

Muffins

Yes idag har jag gjort chokladmuffins, kletiga och goda. Äta smeten är det bästa jag vet, typ. Mamma kom hit med en STOR godispåse, farligt. Jag som inte vill äta sånt på vardagarna.. Men om man får en påse gratis så borde man ju få äta.. Eller?! Jag är kluven (jaja jag har redan smakat lite men jag funderar vart jag ska göra av resten.)

Idag fick jag torka hundspya när jag kom hem, lillen mådde lite illa. Men han var lika glad för det, leker med sin aktivitetsboll nu och äter allt gott som kommer ur den. Min lilla kille! Ska krama sönder honom nu!

Dagarna blir längre

Nu har jag och Sky precis varit ute på en långpromenad ute i Rynninge. Just nu slickar han rent pajformen + Roberths tallrik, gott med paj tycker han. Sky är så glad när vi är ute, han tycker också om när solen skiner. Busar som bara den med mamma. Det känns som om dagarna är längre nu när det är så ljust och fint ute, vääldigt skönt. Jag behöver inte ens ha cykellyse på mornarna när jag cyklar till jobbet. Ett vårtecken?

Undra om jag ska ta något att äta nu, lite smörgåsrån eller en semla som gömmer sig i kylskåpet? Svårt val.
Runt sjutiden ska vi åka till willys, handla mat + hårfärg. Och godis till Sky han har bara frolic och köttbullar nu.

Skönt att klockan bara är fem!

Johnny I hardly knew ya

Sjung med! Min favvolåt med Dropkick Murphys:




When on the road to sweet Athy,
Hurroo Hurroo
When on the road to sweet Athy,
Hurroo Hurroo
When on the road to sweet Athy
A stick in the hand, A drop in the eye
A doleful damsel I heard cry
Johnny I hardly knew ya

Where are the eyes that looked so mild,
Hurroo Hurroo
Where are the eyes that looked so mild,
Hurroo Hurroo
Where are the eyes that looked so mild
When my poor heart you first beguiled
Why did ya run from me and the child
Johnny I hardly knew ya

[Chorus:]
We had guns and drums and drums and guns,
Hurroo Hurroo
We had guns and drums and drums and guns,
Hurroo Hurroo
We had guns and drums and drums and guns
The enemy never slew ya
Johnny I hardly knew ya

Where are the legs with which you run,
Hurroo Hurroo
Where are the legs with which you run,
Hurroo Hurroo
Where are the legs with which you run,
When first you went to carry a gun
Indeed your dancing days are done
Johnny I hardly knew ya

[Chorus]

You hadn't an arm, you hadn't a leg,
Hurroo Hurroo
You hadn't an arm, you hadn't a leg,
Hurroo Hurroo
You hadn't an arm, you hadn't a leg
You're a spinless, boneless, chickenless egg
You'll Have to be put with the bowl to beg
Johnny I hardly knew ya

Pics




Måndag

Idag var det en lugn jobbdag, vi slutade lite tidigt eftersom Ellipelli skulle iväg. Gjorde inte mig något eftersom det var så fint väder, så jag och Sky tog en tur till rynningeviken i det fina vädret. Härligt! Nu tvättar jag och gör en tacopaj, hoppas den blir god. Massa ost över mums. Kanske smakar bajje det visar sig. Ska göra sallad nu kom jag på som vi ska ha till!

Sommar

Nee nu jävlar vill jag ha sommar! Jag är så trött på vintern, trött på att det är kallt. Jag är trött på vinterkläder. Jag vill ha sol och värme, jag vill sola och må gott. Känna hur det bränner på axlarna när man är ute och går med Sky. Jag längtar tills jag och Roberth ska ut på sjön och fiska, det är så mysigt. Jag vill inte vara blek längre, jag vill sola och få märken efter bikinin som man egentligen hatar för att röven är så vit men nu vill jag så gärna ha det bara för att det hör sommaren till. Jag vill att huden ska lukta bränt efter man har legat och solat, jag vill sitta ute och grilla en sen sommarkväll i Pålsboda. Jag vill klaga över att det är så varmt, jag vill klaga på att jag har bränt mig. Jag vill klaga på att det är sjukt varmt i lägenheten.

Bara för att det hör sommaren till



Gubbe

När jag gick till ICA hände det en rolig grej. Jag ska gå förbi en gubbe med en tax, som jag och Sky brukar möta och våra hundar gillar inte varandra speciellt mycket. Gubben sa en gång att Sky var en sån där riktig kamphund men jag låtsades att jag inte hörde.. Men iallafall, när jag går förbi dom kollar jag på hunden för jag tycker den är gullig.

-Gubben: "Vilket snyggt hår du har"

-Jag: "Tack så mycket"

-Gubben: "Ja det var gulligt"

-Jag: "Tack ännu en gång"

-Gubben:"Allt klär en skönhet"

-Jag: "Haha ja det måste vara så va!"

Undra om han skulle säga likadant om Sky var med,hmm..

Bra

Amerikanska pannkakor kan ta sig i röven, nog om det. Någon som har ett bra recept?

Nu väntar jag på att mackorna ska tina upp, är hungrig. Råkade ta lite godis från igår oops det var inte bra, mår nästan lite illa. Jag skyller på pannkakorna. Idag hade jag glömt att boka tvättid så idag blir det ingen tvättning, mina tvätt söndagar ju. Tog en tid imorn istället. Idag ska jag försöka röja upp lite här hemma, skulle ta tag i garderoben men jag insåg att det mest var Roberths skit där i så ingen idé att röra det.. När man väl sätter sig i soffan är det jävligt svårt att resa sig upp, så här sitter jag. Ska man smaka ett chips?

Lördag

Turen på stan var bra, köpte inga kläder det var ju helt otroligt :D Jag köpte ett antal dukar, en lila tupp från Indiska eftersom det snart är påsk, sen en parfym och nån småsak bara. Jag och syster fikade på Java, jag tog en semla :D

Har precis ätit lite mat, det dög. Nu äter jag lite godis, gott :) Ska nog vila lite nu tror jag

Tidigt

Idag gick jag upp 06.40 som vanligt tog Roberth upp för mycket plats i sängen så jag inte kunde sova. Då är det ingen idé att ligga kvar. Gick ut med Sky och nu ska jag snart fixa lite frukost. Sen blir det duschen och sen ska jag cykla upp på stan

Ohhh

Det blir inge chips ikväll, prioriterade Sky före. Jaja det får bli imorn

Äntligen fredag

Åh så himla skönt! Jag älskar helger. Dagen började lite smått kaotiskt imorse på jobbet men sen ordnade det upp sig.. Slutade kl 16 och nu sitter jag här med huvudvärk, vad skönt! Eller inte. Vi har beställt pizza, jag orkar inte laga mat så det blir perfekt. Senare ska jag gå och köpa chips har jag bestämt, för det är fredagsmyyyyyyys.. Nej gud så töntigt..

Imorn ska jag upp på stan och köpa nya dukar och sen kanske köpa en tröja som jag spanat in..Oops! Jag ska försöka mig på att göra amerikanska pannkakor imorn till frukost, med jordgubbar till fy vad gott! Nu ska jag vänta på att pizzan levereras...

Happy days

Japp idag klarade jag uppkörningen! Nu är det bara den nedrans teorin kvar att klara, hoppas den slutar bråka med mig snart :D Sen jäääävlar är allt slit klart! Vilken lättnad

GLAD

Idag är jag glad glad glad glad!!

Pics

Sky busar

Mami kom med en överraskning ♥ Tusen tack!

hej

Varför blir man alltid så sugen på något sött fram mot kvällen? Fan vad jag äter maryland kakor, fast jag inte är sugen på precis det. Jag tror jag ska gå och lägga mig istället. Vilket intressant inlägg

Måndag

Idag fick jag hem min fina översize leopardkofta från Nelly.com som jag beställt genom PINKORDEAD.BLOGG.SE så kika in på hennes sida vettja! PINKORDEAD.COM

RSS 2.0