Söndag

Jaha så sitter man här igen. Precis pluggat lite teori men efter 40 frågor så kände jag att min hjärna var någon annanstans och då är det lika bra att ta en paus. Ska nog ta lite kvällsmat. Åt jättegod mat ute hos Marion och Göran, rådjurssadel eller vad det heter mums!

Inatt var jag uppe till tolv helt otroligt att jag orkade se hela filmen. Det är min favoritfilm jag gillar deras danser :D

Nähä äta lite sen fortsätta med pluggandet igen. Eller så kanske jag somnar är lite trött.

Morötter och dip

Idag har jag och Jessica städat för fulla muggar i deras gamla lägenhet, på slutet var vi rätt trötta :) Men det gick finemang. När jag kom hem gick jag till ICA och handlade lite mat, maten blev god hade melon till gott. Nu har jag blandat ihop dippen ska snart äta det ska bli gott.

Har skurat lägenheten, så skönt! Har inte orkat med det i veckan men nu har jag gått igenom allt. Ska bara dammsuga imorn sen är allt klart, är så härligt när det är nystädat och fint. Då mår jag bra.

Imorgon efter att jag har tvättat klart ska vi åka till Pålsboda och äta, gott.

Nej snart börjar What's love got to do with it, ska se på den och äta gott!

Det var mycket som var gott i det här inlägget.

Fredag 29/1

Slut på veckan äntligen fredag, räkningarna är betalda. Nu är det fest! Haha nej ingen fest, men nu är det fredagskväll det gillar jag allra mest. Ska snart gå ner till ica och kolla lite. Tror jag ska köpa räkor tills ikväll, det är så gott.

Hund

Här är hundar jag vill ha, vill verkligen HA!!

Dogo Argentino



Presa canario


Cane Corso

Engelsk Bulldogg


Sussex Bulldogg

Dogue de bordeaux

Staffe

En liten korv fransk bulldog, men för liten.

Fick ingen bra bild men napolitansk mastiff är grymma!






2 ½ män

Sitter och kollar på 2 ½ män, men typiskt att jag redan sett avsnittet. Är hungrig, har ätit några smörgåsrån och det är ju inte mättande. Fick ju lite godsaker av Jessica igår men ska försöka hålla mig borta från dom ;)

Måste till banken och hämta ut en ny säkerhetsdosa, lagom att batteriet krånglar när det snart är dags för att betala räkningar. Jag vill inte till banken, vore ju okej om jag var ledig men det är jag ju inte men får se hur jag gör. Pappa kanske skulle fixa det åt mig :D

Om en vecka ska jag klippa mig, vill göra något kul men vad skulle det kunna vara? Någon som har ett förslag?

Tack!

Tack till er alla som firade min födelsedag idag, ni är bäst!

25/1

Idag blir man 23 år gammal :)

Snart så

Om några timmar är jag 23 år gammal, känner mig som typ 17 år haha.. Vet inte varför..

Helgen har gått alldeles för fort som vanligt, jag är trött. Jag ska nog sova snart. Nu dröjer det innan jag ska baka igen säger jag bara. Vi har kakor fulla frysen och kylskåpet. Nu är jag trött på det haha!

God natt!

Morotskaka

Det luktar gott i lägenheten, jag bakar en morotskaka (igen). Mamma ville så gärna att jag skulle bjuda på det imorn eftersom det är någon som fyller imorn ;) Sen ska jag göra kolakakor och kokostoppar, sen får det räcka. Jag tror att jag ska tvätta kl 11 men jag får gå ner och kika innan.

Kollar på Melrose Place, för bra :D

Lördag

Idag har jag varit på stan med Michaela, det var trevligt. Jag köpte en adidaströja (jag har blivit beroende av dom) en svart med lila ränder så galet snygg! Köpte två jobbtröjor på Stadium när jag ändå var igång. Sen blev det ett nagellack och rouge på MUS.

Nu sitter jag i soffan efter att ha bakat tre sorters kakor, fortsätter imorn.

Britney Spears



Jag, Annica Backman, har ett erkännande: Britney är fan bra! Längesen jag lyssnade på henne hade glömt bort hennes låtar. Så nu vet ni vad jag sysslar med ikväll





Angående post

Jag sitter och filosiferar, eller ja det var att ta i. Men. Idag har jag fått massa post, tänkte oj vad har jag nu fått. Rotar i högen, tre olika brev. Swedbank, försäkringskassan och byggnads. På alla tre var det typ årsresumé eller vad man ska säga. Varför får man bara tråkig post? Räkningar? Varför kan man bara inte få något roligt? En överraskning. För det är roligt att få post, men jag får bara skit. Jag ska ta bort mitt brevinkast så jag inte får någon post, det är ändå inget jag vill ha.

Till er posten anställda: (Spec Dennis och Lisa) Kan ni inte ge mig något roligt på posten? Snälla. Jag fyller faktiskt år snart!

Katastrofen i Haiti

Nu har jag skänkt 50 riksdaler till Haiti. Vill du också göra det? Sms:a AKUT till 72900

50kr

Helvetisk Torsdag

Ja fy för i fan vad jag har haft ont i huvudet, nu har det äntligen gått över. Jag vaknade inatt av att jag hade ont, och då vet jag att det håller i sig hela dagen. Jobbade till kl 13 och efter det åkte jag till mormor och morfar och städade hos dom, mamma och Rocco var också med. Tur att mamma hjälpte mig att städa för jag mådde verkligen inte bra. Vi köpte nya skor till mig idag också, hoppas dom är bra. Sen följde jag med dom hem för jag hade inte städat akvariumet på länge så jag gjorde det fint. Vi åt kvällsmat också det var mysigt.

Fredag imorn det blir skönt! Lisa ska tatuera sig uj uj uj vad hon kommer bli het! (Hetare)

Sommar




Sommar på sottern

Juni Juli Augusti


Hela året har jag väntat på
Juni, juli, augusti
Allt känns mycket bättre då
Juni, juli, augusti
Allting verkar lättare då
Juni, juli, augusti
Vindarna är varma då
Juni, juli, augusti



Så sant, så sant. Ge mig sommar!

Diskmaskin

Diskmaskinen is back.... Jaha då är klumpedunsen hemma igen. Jag skulle faktiskt klara mig bra utan den, det är lite rofyllt att stå och diska. Plus, ett stort PLUS att man får så mycket mer plats. Fixa iordning lite fint, när jag bakar kan plåtarna stå där.. Men men. Bor man i ett råtthål så! Nu ska jag slänga in lite saker som tar ungefär 1½ timma för diskmaskinen att göra rent, jag diskar mycket snabbare...

Monday Monday

Jaha nu är det snart sovdags. Jobbade till kl 13.30 idag det var skönt. Handlade med Mickis nästan direkt efter jag kommit hem. Vi åkte till Willys, köpte på mig en del. Mitt favorit Blomsterlandet ligger ju granne med Willys och där var vi ett tag. Jag är som i extas när jag är där inne. Förresten stavas extas sådär?Jaja.. Iallafall, köpte miniblommor som var så fina. Jag skulle kunna vara där inne hur länge som helst. Och köpa hur mycket som helst. Mickis tycker nog att jag är lite knäpp.

Nehe nu ska jag snart borsta tänderna och göra mig iordning för kvällen, klockan ringer tidigt imorn som vanligt.

Fina Lördag

Bästa Lördag är här! Gudomligt med ledighet. Sitter och kollar på reprisen av Susan Boyle- drömmen som blev sann. Bölar som vanligt.

Imorse hämtade mamma och pappa mig, vi var på stan lite. Fikade :) Sen åkte vi till Maxi och handlade. Jag och Sky är själva hela dagen, tills sent ikväll/inatt. Jag ska snart flytta röven ur soffan och baka en morotskaka, första gången får se hur det går. Imorn ska vi fira Roberth, hoppas att Marion och Göran också kan komma. Annars blir det tomt.

Ps. Ikväll ska jag dricka Vanilla Coke fasen vad gott :)

Fredag 15/1

Idag fyller Roberth 24 år ♥

Rövteori

Nu har jag pluggat "klart" för idag, Är svintrött och har ont i ryggen. Men jag gav mig fan för att sitta med teorin och då blev det väldigt sent men men. God natt!

Tiiisdag

Jaha snart är denna dag slut, började som vanligt kl sju imorse. Slutade tidigt men fan vad skönt det var, jag och Angelica var helt slut. När jag kom hem bakade jag lite igen, sen gick jag till Mickis och var där ett tag. Mamma och pappa kom också efter en stund. Jag hämtade mina saker från H&M också, får se om bikinisarna passar. Se hur beach 2010 kommer se ut haha! Kommer se ut som alla andra jävla år men men.

Nu är jag seg, kollar på gränsbevakarna Australien men vill helst utav allt sova :)

Kära dagbok

Idag jobbade jag till kl 13.30
Gick en liten tur med Sky efter jobbet
Bakat hallongrottor och brysselkex
Nu ska jag vila eller plugga teori det var ett svårt val

......

Tråkigaste Lördagskvällen på länge, skulle vilja sova men ändå inte.. Lägger jag mig och sover blir det snart söndag och en dag närmre måndag och jag vill inte ha måndag. Usch jag vill ha en annan vardag

Underbara Lördag

Idag har jag bakat igen, fortsätter imorn :D Nu är jag hungrig

Kakor

jobbade till kl 16, kom hem och gick till affären. Är snart klar med bakningen för idag, bara glasyren på kärleksmumsen som ska på :) Känner mig duktig, ska nog baka mer imorn.

Give a little bit

Dagen har varit toppen. En bra shoppingdag på Marieberg, jag köpte inte mycket men det jag köpte var dyrt ehehe.. Så nu får jag snåla tills lönen kommer. Men det gör inget, jag har köpt det jag behöver nu. Det som är kvar är matpengar och sånt där :)

Jag håller på och fixar lite här hemma, lyssnar på Dire Straits. Roberth ligger i sängen och kan knappt röra sig efter en olycka på gymmet eller vad man ska säga :) Så han är invalid nu säger jag.

Jag ska börja köpa på mig lite ingredienser så jag kan baka lite tills både jag och Roberth fyller år, Roberth fyller ju nästa vecka och jag om tre veckor eller vad det är. Så får se vad jag hittar på för gott :) Förr bakade jag ofta men har blivit lite dålig på det på senare da´r.

Igår pratade jag och Lisa om hur man såg ut förut, på Risbergska tiden. Vi skrattade åt det, för det är komiskt hur unken man var förut haha (är väl unken nu med men..) Tur man förändras lite iaf ;)

Jaha jobb imorn igen, ingen sovmorgon alltså :)

Lediga Onsdag

Jäpp idag är man ledig, gött. Ska till Marieberg snart med mamma och mickis, trevligt. Har lite ont i huvudet men jag får hoppas att det går över. Igår var jag ju hos Lisa, vi åkte först till Maxi och handlade lite sen åkte vi hem till dom. Jag köpte med lite fika det var gott.

Mjaa det var allt jag hade att säga för stunden.

Måndagen snart över

Ja den här dagen gick fort. Jobbade 7-13 det var helt okej. Imorn börjar jag klockan 06 det är inte okej! Alarmet ställt på 04.30 tjohoo! Nej inte så pigg på det men men det är ju bara imorn så.. Efter jobbet ska jag träffa Lisa det ska bli kul, vi ska baka :D

Nu är det Rolandz på tv!

4/1

Grattis pappa på födelsedagen! ♥

Sööööndag

Jaha, nu sitter jag här med alarmet ställt 05.30 imorn bitti. Jag är inte så sugen på det, men men! Ledig på onsdag sen är det slut med ledigheter mitt i veckan.

Idag har vi varit hemma hos mamma och pappa. Vi firade pappa lite som fyller år imorn, åt tårta som var fin :D

På onsdag ska jag, mamma och Michaela till Marieberg. Mysigt :) Det ser jag fram emot.






Pictures

Sky är trött i mammas knä





Sky och morfar åker bil





Skys nya täcke



Korven är trött


Sky väntar på köttfärs RedBull ger dig viiiiingar!

Shoppingdag

Ja idag var jag och mamma på stan. Köpte lite småsaker sen nya mjukisbyxor från stadium och en ny adidaströja. En mycket bra dag, och en god frukost på Vasakonditoriet.


Fredag 1/1

Nyårslöfte? Jag,nej? Eller kanske, men det håller jag för mig själv hehe.. Är inte så bra på sånt där så ingen idé jag säger det högt.

Sitter och dricker en RedBull, jag har nog blivit lite beroende. Fast bara lite. Dagen då, inte ett skit vettigt har jag gjort idag. Lagat god mat och ätit den. Cyklat till macken och köpt RedBull. Segisdag. Imorn ska jag gå på stan med mami. Ska köpa massa fint på MUS, fick ju presentkort där i julklapp :)

Det är bara skit på tv ikväll. värdelöst.

RSS 2.0