Men hej!

Hoppsan inte skrivit något på hela dagen.. Jobbade till kl 17.15 så har inte varit hemma så länge känns det som. När jag kom hem var jag så duktig och lagade mat, efter det var jag och Sky ute en sväng. Vaknade till nu efter att ha sovit lite i soffan hehe ;) Ska duscha nu sen sova igen, haha!

Imorgon ska jag vara ute halva dagen, burr! Gäller att vara varmt klädd!

Sovisar

Vi tre har legat i sofforna och sovit lite, jag och Sky låg i samma såklart. Är trött när jag kommer hem sent från jobbet, huvudvärk och så hungrig. Då blir det svårt att hitta på något, då får det bli trötta kvällar hemma i soffan.

Nu ska jag äta något litet innan det är dags att sova, i sängen då inte soffan ;) Åhh i helgen blir sovrummet klart! Eller ja klart och klart, vi ska köpa sängen då. Hoppas den finns på lördag, kollar hemsidan hela tiden :) Vi kommer få bra snickarhjälp :) Det är vi tacksamma för. Det är ju en del att snickra ihop.

Kallt

Ibland undrar jag om det finns någon som är klenare än mig? Jag fryser hela tiden. På jobbet och när jag kommer hem. Har tjocka tröjor, fleecetöjor och sockor. När jag kommer hem tänder jag ljus direkt för att få upp värmen. Det hjälper oftast inte.

Burr!


Rulltårta

Jag har precis kommit hem. Slutade kl 17.15 och efter det svängde jag förbi mamma och pappa. Hämtade nyckeln eftersom mamma gått med Sky idag, sen åt jag lite kvällsmat där.

Nu ska jag äta lite rulltårta sedan lägga mig i soffan

Rulltårta

Jag har precis kommit hem. Slutade kl 17.15 och efter det svängde jag förbi mamma och pappa. Hämtade nyckeln eftersom mamma gått med Sky idag, sen åt jag lite kvällsmat där.

Nu ska jag äta lite rulltårta sedan lägga mig i soffan

Kan det bli lördag

Åh tänk om det var Lördag morgon istället.. Men det är det ju inte.

Kommer ni ihåg?

Råttan som smög sin in i vår förra lägenhet haha. Den var så söt.

Lugn och mysig dag

Trött och seg det är vad jag är nu för tiden, ska köpa det där chi san någon dag i veckan tänkte jag. Kanske funkar.

Jag och Sky har myst lite i soffan, han fick ett sånt fint koppel idag :) Plus lite godis såklart.

Åhh skulle vilja lägga mig i ett varmt bad.. Vi har ju ett badkar men jag tänker inte gå ner i källaren och hämta det haha!

Ska sluta lägga ner massa energi på vissa.

Söndag

Usch vad trist att det redan är måndag imorgon igen.. Allt går så fort.

Dagen blir lugn, vi ska handla som vanligt. Får se om vi svänger förbi marieberg för vi måste köpa nytt koppel till Sky.

Skriva matlista!

Söndag

Hallå! Jag och Sky har varit ute en timma, varit uppe i karlslund och lite sånt. Ska få i mig lite frulle och duscha sen ska jag och Sky åka till mormor och morfar en sväng!

sky äter snacks


presenter


Presenter

Hej! Haft en mysig kväll här hemma med Marion och Göran. Åt tacos, vad gott det var! Trevligt med lite matgäster, händer inte alltför ofta. Sen blev det lite fika. Paketöppning också, fick så mycket fint ♥ Tack så mycket.

Nu blir det väl inte så mycket vettigt gjort :)

Bjuder på en till låt

Blir glad av denna :) Sköningar som dansar

Tacos

Vi var och handlade lite tills ikväll då vi ska bjuda på tacos. Det ska bli gott :) Var nere i källaren och la ner alla julsaker som jag hade gömt i garderoben haha. Så nu finns det lite mer plats :)

Sitter och målar naglarna, ska ut med Sky om ett tag. Inte dags än men vill inte göra det direkt när dom kommer sen. Vid tolv tiden gick vi ut mot solhaga och lite sånt, tog ca en timma. Perfekt.

Jävligt bra låt!

http://youtu.be/bwAw9ThDQmk

Bark

Ibland (ganska ofta) önskar jag att vi bodde i hus. Fy faaan för dom här grannarna. Inatt kl 4 började hunden skälla som fan, och ingen var hemma. Den gav sig inte heller utan höll på ett tag. Imorse runt 7 tiden drog den igång igen.. Suck. Varit ensam hela natten, minst. Är så trött på att bli väckt pga dom!

Nu sitter jag och äter gröt, träningen gick bra. Utanför mötte jag en dam som jag pratat en del med när jag tränat, hon hade tänkt så på mig och undrat vart jag tagit vägen. Gulligt :)

Dagens sista

Säger inget om håret, nu ska det lila väck. Orkar inte hålla på längre.

Imorgon ska jag väl försöka att åka iväg och träna på morgonen, på veckodagarna orkar jag inte. Plus att det är som mest folk på gymmet när jag slutar jobba. Vill inte trängas, tur att man kan ta en promenad ute istället då!

Nähä nu ska jag leta efter något gott i skåpet.

Klockan


Lila gör intryck ;)

Hej! Sitter och äter lite pytt i panna, vilken festlig måltid. Om ett tag ska jag försöka att färga utväxten, blir väl skit.

Idag på jobbet så var jag i ett rum med en elev och där var också andra elever från "vanlig skolan". Dom tittade på oss och viskade lite. Till slut gick den ena tjejen fram till mig och frågade om mitt hår, att det var lila osv. Sen kollade dom på mina öron och frågade om piercingar och tatueringar. Dom satte sig till slut vid oss och pratade lite mer. Den ena tjejens brorsa ville också ha töjningar i öronen, berättades det. Sött :)

Time

Jag har inte använt min klocka på flera flera år.. Men nu tänkte jag börja använda den på jobbet eftersom min mobil ligger i mitt skåp hela dagarna och man kollar ju alltid tiden på den annars. Jag är inte så jättebekväm med klocka, tycker den känns konstigt..

Är det någon mer än jag som inte använder klocka?

Brown

Man kanske ska ha ljusbrunt hår igen?

Bild

En gammal

Nya saker

Hej. När jag kom hem från jobbet började jag laga mat direkt, tacogratäng! Det var supergott. Vi satt vid köksbordet och försökte räkna ut hur mycket jag kommer tjäna och lite sånt, nästa månad kommer bli bra för oss båda. Allt är så nytt för mig. De senaste 4 åren på förra jobbet har jag gått på timmar och tjänat dåligt, nu har jag månadslön och med det är det så mycket nytt som man aldrig haft förut. Det känns bra iallafall :) Och roligt.

Har lite ont i huvudet, ska duscha sen gosa med Sky i soffan.

Mer tack

Jag vill sova meeeeer! Ska snart ut och gå..

Jobbar lång dag idag.

Thank you

Sky sitter här och vill bråka, jag orkar inte.. Ska bara skriva lite sen går jag och lägger mig.

Haft en bra dag, kan skriva lite av det jag fick jag. Av Roberth fick jag en parfym, 2 buketter med tulpaner och en harry boy tills på lördag. Av de andra fick jag en tjusig köksmaskin, dalahäst, skålar från indiska, tröjor, tulpaner, en stor orkidé och en liten, pengar och lite sånt. Kanske har glömt något? Presenten jag fick av Anna och Lisa kommer på posten någon dag ;) Spännande.

Tack för idag :)

25åring

Så där nu har den sista gästen gått, det var Anna. Haft en bra dag. Mamma, pappa, morfar och Lisa har också varit här. Tack för alla presenter och fina blommor. I helgen kommer Marion och Göran hit och firar mig, det blir mysigt.

Nu är jag lite seg, måste städa undan lite saker här.

3

Hej hej! Dagen på jobbet gick bra, fick en 3 månaders anställning. Så det är ju bra :) Får se hur det blir efter dom tre månaderna.

Nähä nu ska jag fixa lite.

Birthday!

Hipp hipp hurra, idag är det min 25års dag :)


Baka liten kaka

Hej hej hej! Ska bara landa lite efter jobbet sen ska jag baka lite. Runt fem tiden kommer mamma och pappa. Pappa ska sätta upp hyllan i köket, får se hur det blir :)

Läsning inom jobbet, typ.


Harry boy

God kväll! Jobbdagen har gått bra, gick rätt fort idag kändes det som. Skönt det :) Hade möte på slutet, vet inte vad jag ska skriva om det? :D

Åkte till mormor och morfar efter jag slutat, dom blev så glada. Gav morfar lite presenter, tulpaner, trisslott och harry boy.. Hoppas han vinner mycket :) Köpte en tulpanbukett till mig själv också.

Vad ska man göra nu då? Har ingen lust att baka..

Grattis!

Grattis morfar på din födelsedag ♥

Någon där?

God morgon. Sovit bra, gick upp lite tidigare till och med. Drömde att det var min födelsedag och att syrran födde på samma dag :D Vem vet.. Nä han får vänta ca en vecka :)

Sova!

Nu är det nog dags för mig att säga god natt, upp 05.30 imorgon igen. Varför går helgerna så fort för...

Bakade blåbärsmuffins förut, fortsätter med resten på tisdag tror jag :)  Imorgon blir det nog inget.

Okej jag överdrev förut, hade inga aggressioner. Var kanske inte rätt ord. Men en skön promenad blev det iallafall :)

Imorgon kommer jag jobba från kl 7.30-18.00 och direkt efter jobbet ska jag till morfar som fyller år. Fira honom lite. Så jag kommer nog vara lite seg imorgon kan jag tro..

Baka skulle jag ju göra...

Napoleon

Just det, jag och mamma var ju på en liten shoppingrunda förut. Jag köpte ett par jeans och lite småsaker bara. Mamma köpte två tröjor till mig som jag ska få i födelsedagspresent :) Köpte en hylla på ikea också, är osäker på färgen.. Kanske kan måla om den... Pappa kommer hit på tisdag tror jag och sätter upp den. Hoppas det blir bra.

Vi var och handlade på Maxi förut, tänkte att det skulle vara lite trevligt med en annan affär än Willys. Vi håller oss nog till Willys, fan vad det kostade haha. Förut handlade vi ju där rätt ofta, inte bra.. Blir billigare med Willys :) Vi skulle köpa med någon efterrätt, vi har ju aldrig det, Roberth valde Napoleonbakelse och den var inte särskilt god.. Mest grädde i ju?

Åh kom på att jag måste baka.... Har inte plats någonstans, får väl bli på balkongen.

Söndag igen

Oj vad en bra dag kan bli dålig fort! Ska ut och gå av mig mina aggressioner snart känner jag. Maten blev plötsligt ointressant.

Promenad avklarad

Nu har vi varit ute på promenad, en timma blev det. Mötte mamma och pappa så då gick vi med dom, kul med lite sällskap för en gångs skull :)

Nu ska jag duscha och sånt!

God morgon!

Det var inte många timmar jag sov inatt. Legat vaken  ungefär en timma, gick inte att somna om.

Den här helgen var första gången på evigheter som vi inte haft godis här hemma haha, har inte ätit godis på fem dagar ;) Helt otroligt.....

Som vanligt väntar jag på att lillen ska vakna så vi kan gå ut och gå.. Han är morgontrött. Blir nog inte lika långt idag, kanske bara en timma. Ska iväg med mamma sen.

Tårta

Jag försöker hålla mig vaken länge, vill ha Lördag i en vecka känns det som.. Helgerna bara springer förbi.

Är det någon som har recept på någon smarrig kaka eller liknande? Dela med er :)

Ser god ut!


Bild

En gammal bild

Lördag kväll

Vi sitter och kollar på Gladiatorerna. Roberth och Basse åkte iväg och köpte mat, dom åt en varsin pizza och jag åt en halv macka från subway.

Imorgon måste jag baka, kommer inte orka det sen efter jobbet. Vill baka något jag inte gjort förut, något lite festligare. Jag fyller ju ändå 25, jaja. Mamma kanske kan hjälpa till med något gott ;)

Imorgon ska jag köpa en hylla till köket, får se om pappa kan sätta upp den då så det är fint tills på Onsdag :)

Hundbilder från imorse

Sky luktar

Går i förväg

Vid fallen

Slicka på isen

Igårkväll

Blev några påsar

Hallå! Jag hittade lite smått ute på Marieberg, men ska dit en snabbis imorgon och fixa en grej. Hade lite för bråttom idag och var varm, bar på en del påsar.

Efter den lilla shoppingturen så åkte jag till mormor och morfar, satt och pratade lite. Dom blir så glada. Åkte sen vidare till mamma och pappa för att äta god mat, fick även presenter av syrran. Dom kommer inte på onsdag när jag fyller så fick det idag :) Fick presentkort på Carlings, en stickad tröja och sen en dagkräm. Allt var jättebra.

Nu ska jag fixa lite.

bus

Då var morgonpromenaden avklarad, det blev 1 timma och 45 minuter. Skönt. Sky sprang och busade som bara den, så härligt att se.

Nu har jag precis ätit frukost, hallonyoghurt med havrekli och corn flakes, Crisp´n wheat med skinkost på och så ska jag avsluta det hela med en mandarin.

Hoppas jag kan hitta några jeans sen, tycker det är så svårt.

Dagen

Hallå. Legat vaken ett tag. Funderat på hur jag ska lägga upp dagen haha. Om ett litet tag ska jag och Sky ut och gå runt  fallen. När jag ätit frukost ska jag åka iväg till marieberg, leta jeans till mig själv och sen present. Inte till mig förstås. Runt kl 14 ska jag till mamma och pappa och äta, Mickis och Samuel är där också. Roberth ska på stan med Basse så han ska inte med.

Så nu vet ni vad jag ska göra idag ;)

Nytt inlägg

Jag och Sky ligger och gosar i soffan. Vi la oss efter promenaden, gick i ungefär en timma. Han hade sin overall på sig och jag hade termobyxor, så skönt!

En gammal bild

Snart ska det ätas

Tjohoo nu är det helg! Underbart. Ikväll ska vi äta potatiskroketter, kotletter och sallad! Plus sås då såklart. Sen ska jag och Sky ut och gå i det härliga vädret, minusgrader! Det gillar jag.

Nu ska jag ut och gå

När jag färgade håret sist så blev det ju jättemörkt, överallt utom i utväxten. Det blev inte alls bra. Vad var det för fel med den färgen egentligen?! Så igår stod jag framför spegeln i badrummet och svor över håret, då kommer Roberth och säger "Du vet väl om du vill gå iväg och fixa håret så betalar jag det" ♥  Så snäll, men ska försöka fixa det själv :)

Hej

Hej hej! Känner att jag börjar få lite huvudvärk, att jag ska ha det så ofta nuförtiden.. Jobbet gick bra, dom två sista timmarna var det någon slags kurs om självförsvar och lite sånt. Jag och Sarita skrattade en del när vi skulle göra övningar, kul :)

Imorgon är det fredag, det ska bli skönt. Slutar kl 16.15 så det är helt okej.

Hoppas det blir fint väder i helgen så det blir massa långpromenader.

Nightmare

Usch vilken mardröm jag hade inatt. Vaknade av att jag hade så ont i fötterna för jag låg och spände mig. Jag vågade inte röra på mig på flera minuter efter jag vaknat, låg och stirrade i taket. Hemska dröm.

Hey hey!

Om man kanske ska gå och lägga sig snart. Imorgon jobbar jag 7.45-17.00! She works hard for her money ;) Så imorgon när jag kommer hem från jobbet ska jag äta kvällsmat sen gå en timma med Sky. Sen somna i soffan. Hoppas det är lite minusgrader då. I helgen måste jag leta efter några slags badshorts, ska bada med elev på måndagar så då vill jag nog ha mer shortsliknande badbyxor.. Någon som har något förslag om några snygga?

På lördag ska Roberth leta present till mig, eller ja leta och leta, jag har sagt vad han ska köpa haha. Bra fantasi ;) Jag ska också leta lite presenter i helgen, får se vad det blir.

Det känns som om det är fredag imorgon, inte bra när det bara är torsdag!

Jag fick en för tidig födelsedagsblomma idag, en fin orkidé av mamma och pappa. Supertjusig :)

God natt allihopa!

Tokigt

Hehe jag kom på varför färgen inte fäste i håret. Jag glömde duscha det innan, hade massa serum i som var kvar i håret och man får inte ha några produkter kvar. Jaja.. Det fäste inget i utväxten, bara på små ställen på längderna. Jaja det blir knut i håret imorgon. Tokigt.

Skithår

Näääe fy fasen. Det såg så jäkla bra ut håret med all färg. När jag sköljde ur det så rann allt av............. KUL! Trodde det skulle suga åt sig som bara den eftersom jag hade sån ljus utväxt, typiskt. Det är sån jäkla procedur med den här färgen för den fastnar direkt i golvet, i plastmattan. Så jag har stått över en hink så allt rinner ner där så inget ska rinna på golvet.

Sitter med färg i håret igen, komemr säkert bli samma igen.. Om man kunde nöja sig med att ha en enkel hårfärg istället....

Ett snabbt inlägg

Efter jobbet åkte jag , Sky och mamma till mormor och morfar. Var där i några timmar. Nu har jag precis stekt köttfärs till Sky.

Nu ska jag färga håret, utväxten är inte rolig. Resten ser bra ut ;)

Mina morgoninlägg är så nödvändiga

God morgon god morgon!  Är svintrött som vanligt. Men känns ändå lättare idag för då slutar jag kl 14.45! Underbart. Efter det ska jag till mormor och morfar.

God natt!

Nähä nu tackar jag för mig! Sov en liten sväng i soffan måste jag erkänna, men under en timma. Jaja, så kan det gå :)

Tunga ögonlock

Det blev en promenad på 1 timma förut, alldeles lagom på kvällen. Sky älskar den rundan också så det är kul. Nu börjar ögonlocken bli tunga.. Får köpa hem energidryck så jag kan hålla mig vaken om kvällarna. Får se om jag orkar fixa pytt i panna tills imorgon eller inte.. Antagligen inte.

Äta

Nu har jag slängt i mig mat efter jobbet, ska ut på en längre runda med Sky nu :)

Sky

Det ska vara många kuddar

Bravo mig

Bra att man slockar till på soffan och vaknar två timmar senare......... Bravo.

Har tårta kvar i kylskåpet ska man äta lite? Vore ju dumt att slänga den...

Måndag kväll!

Hej o hå! Vad ska man göra efter jobbet nu då? Har nog inte ork till något..

Idag har Marion varit hos Sky, sen kom mamma hit så dom satt och fikade. Skönt att Sky haft sällskap.

Imorgon jobbar jag också länge.. På onsdag är det min tidigaste dag, då slutar jag 14.45 det skulle jag vilja göra varje dag. Helt okej :)

Nu måste jag göra något innan jag blir för trött, frågan är bara vad...

sova sova sova

Jag var glad inatt när jag vaknade kl ett och insåg att jag hade en del timmar kvar att sova.. När klockan var strax efter fem var jag inte lika glad.. Vill sova mer :) Jobbar till 17.15 idag!

Mer blommor :)

God kväll! Nu har jag diskat efter gästerna. Det var mamma, pappa, Marion och Göran som var här. Trevligt :) Fyra tulpanbuketter rikare ;) Så fint.

Är lite trött. Bäst att ta en alvedon sen innan jag går och lägger mig.

Från imorse

Imorse var vi och kollade på hästarna när dom sprang ut:

För stora tycker Sky..

Sen busade vi!

1 timma och 20 minuter morgonpromenad

Vad härligt det var med en lång morgonpromenad :) Jätteskönt väder, nu snöar det lite. Vi träffade en siberian husky tik, jättefin men trodde att dom var större. Dom där blåa ögonen, oj oj..

Sky fick ett litet skrapsår på baktassen när vi var ute, typiskt. Men sånt som händer ju :)

Hurra hurra hurra!

Hej. Eftersom Sky ligger och sover i soffan tänkte jag diska lite, han får säga till när han vill gå ut. Tänkte gå upp till Karlslund. Det får bli dagens träning, skippar gymmet idag. Tar en långpromenad på eftermiddagen också, gästerna kommer på kvällen så det passar ju bra :)

Ska sjunga för Roberth när vi kommer tillbaks :)

Grattis världens bästa på din dag ♥

snö

Förra vintern

Orättvist

Usch vilken dålig dag. Har spenderat 90 % av dagen liggandes i soffan och mått dåligt. Kul att det blir så när man är ledig. Jag skulle gjort så mycket idag. Träffat Amanda, handlat, bakat, städat inför imorgon och på kvällen så firar Lisa sin examen. Och här sitter jag.. Vaknade upp nyss, tror att värken är borta. Äntligen! Hoppas att jag inte har ont i huvudet imorgon, när Roberth fyller. Har ju lite att stå i då, men det ska nog gå bra.

Droppen

Jag är ett vrak.. Huvudvärken går inte över, mår illa. Blir dålig i magen pga tabletterna. Fryser. Jag somnade till lite i soffan och så SJÄLVKLART blir jag väckt av att grannarna som bråkar!!!! Fyyyy fan säger jag bara. Är så trött på att höra dom skrika på varandra. Inatt kl halv 4 började dom spela svinhög musik, tack så mycket!! Hänsyn kan dom nog inte ens stava till, idioter.

Typiskt

Nää fy vilken huvudvärk jag har!

Kom på en sak

Hallå! Nu ska jag snart dra iväg och träna, ska bara packa väskan.. Har lite att göra idag kom jag på.

Varma och gosiga

Dom här sockorna köpte jag igår för 30 kr, bästa köpet!

Rökare

Jag var ju hos mormor och morfar förut. Jag släppte en rökare som vanligt, då säger morfar "Jaha nu har Sky smittat dig" och skrattade lite. Sen lägger han av en rejäl rökare och säger "Nu har du smittat mig, haha!" Så jävla söt morfar!! Dom var så söta som hade köpt semlor som vi fikade på, det var gott. Mormor åt soppa istället, hon har ju opererat munnen / tänderna.

Två bilder igen

Lite nytt :)

Kan man få något gott?


vi gosar


Är lukten borta?

Jag var iväg förut och köpte spray på Djurens Center, tror att det hjälpte! Eller så är man van vid lukten..  Köpte tabletter till honom på apoteket mot diarré så får se om magen lugnar sig. Han sprutlackerade en husvägg förut när han och Roberth var ute, stackaren. När vi åt förut var han såååå sugen och ville smaka, men han får vänta tills imorgon. Han är pigg och busig så det är skönt.

Dålig i magen

Jaa ni.. När jag kom hem hade Sky spytt och bajsat ner halva lägenheten.. Stackars lilla plutten. Det gick åt två toarullar, så det var ju en del.. Han är pigg nu, vi har varit ute två gånger på en timma och han har inte bajsat. Så det var väl något tillfälligt. Men så typiskt att ingen var hemma.. Jag slutade ändå tidigt men det var för sent ändå. Det värsta är att lukten sitter kvar i golvet... Jag har använt allt vi har här hemma i städväg, medel, spray och disksvampar. Får åka till djuraffären när Roberth kommer hem och köpa spray mot lukten.

Jag tycker synd om grannarna, det luktar bajs ända ut i trapphuset haha. Kändes direkt när vi kom tillbaks efter att ha varit ute i parken, fresh.

Vinter!

Jag vill ha riktig vinter.. Massor med snö och minusgrader!


God morgon

Fredag morgon! Sitter och försöker få i mig lite frukost innan jag ska gå ut med Sky.

God natt

Hej. Usch har ont i huvudet.. Ska borsta tänderna sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon har jag en kort dag på jobbet, slutar kl 13.15 jäklar vad underbart! Mår lite illa..

Två små bilder

Soffpotatisen är hemma


Köpte tre pack tulpaner idag, bästa jag vet!



En bra dag!

Jag har varit borta hela dagen. Runt 11 tiden så kom Marion hem med Sky, sen så åkte vi till ikea och marieberg. Räknade ut vad sängen och allt skulle kosta, blir finemang! Längtar tills allt är klart.. Finns det någon frivillig som vill montera ihop den haha? Kommer inte bli kul..

Efter vi kollat runt lite åt vi lunch och satt och pratade en stund. Gick runt lite mer och kollade på fina saker inne på Dimoda min favoritaffär. Ska nog dit någon dag och köpa lite saker.. Sen åkte vi hem till Roberth, stackaren har fått virus efter han rotfyllde tanden. Det är därför han mått så dåligt och ingenting har hjälpt. Det var nog inte bihåleinflammation han hade utan det var virus. Han har gått med det så länge så inte säkert att medicinen hjälper. Hoppas han blir pigg snart ♥
Vi hämtade också ut min lampa, så fin!

Nu ska jag sitta i soffan lite innan jag ska iväg och handla och fixa matlåda.. Skulle egentligen åkt till mormor och morfar men tar det imorgon istället.

Regnmorgon

Jag åt aldrig semlan igår, blev för mätt efter maten. Får ta den ikväll.

Fyy vilket regnväder! Inte kul.

Jag trodde att jag skulle kunna somna om efter att Roberth gick till jobbet men det kunde jag ju inte.. Låg bara och vred och vände på mig.

Har lagt i en snabbtvätt, Sky´s filtar och så. Han kommer ju hem snart :) Sen ska jag och Marion ut till marieberg och lite sånt, hittade ju inget till Roberth igår.

Semla

Årets första semla är köpt!


Det är ljust ute!

Hej och hå! Precis kommit hem, skönt! Första dagen jag slutar då det inte är mörkt ute haha, en timma gör skillnad!

Nu ska jag försöka fixa frillan lite snabbt sen ska jag och mamma till  Marieberg.

Slut för dagen

Hallå! Snart är det nog dags att sova.. Eftersom jag glömt att tina upp köttfärsen som vanligt så får jag fixa maten imorgon bitti innan jobbet. Bara pasta och köttfärssås så det går ju snabbt. Efter jobbet ska jag och mamma åka iväg och leta present till Roberth, får se vad vi hittar. Ska fundera ut några kakor som jag ska baka också..

Jag har mördarpass nästa vecka på jobbet haha.. Tycker jag iallafall!

Slänga i sig maten

Hej mina vänner! Har precis slängt i mig lite mat efter jobbet.

Ska snart gå till mamma och pappa för att skriva ut lite papper som jag ska skicka iväg. Lika bra att gå strax innan man blir för trött.

Morgonmacka

Åhh varför vill man jämt ligga kvar i sängen för? Ska mula i mig några mackor sen ut med Sky.

Nighty

Jag borde gå och lägga mig, finns inget bra att se på tv.. Undra vilka jobbtider jag kommer ha i veckan, säkert stängning och öppning :D Får se imorgon hur det blir.

God natt!

Sky ska på semester

Då var allt kvällsgöra gjort. Vilket innebär; Sky har fått i sig sin medicin, ögondroppar och örondroppar. Ska packa ner hans grejer också för han ska på semester i två dagar. Imorgon kommer Marion och hämtar honom och lämnar honom igen på torsdag. I två nätter ska han sova hos dom, det kommer kännas tomt. Men ändå bra eftersom jag kommer jobba långa dagar. Så snällt att dom passar honom.

Här gick Sky på sin foderdiet och fick inte smaka av tårtan :(

Det är tyst här hemma

Det är två soffpotatisar som sover i soffan.. Inte undra på att man blir trött när man ser det här.

Har en tvätt i maskinen, ska nog städa badrummet sen.

Det blev jättefint med dom nya gardinerna i köket. Nu saknas bara lampan och sen någon ny ljuslykta eller så. Får leta i veckan så det är fint tills Roberth fyller på söndag :)

Mätt och belåten

Jag skulle lätt kunna somna på soffan.. Nyss kommit hem, åt god mat som mamma lagat. Hon kommer hit snart och ska hjälpa mig med dom nya gardinerna. Skönt att få bort julgardinerna.

Ska försöka plocka lite här hemma ( Roberth's databord bland annat) och sen ut med Sky.

Jobb

Fick ett samtal från skolan, fick lite jobbtider denna vecka :) Asbra. Ska jobba alla dagar utom torsdag för då kan jag inte. Yey!

Måndag morgon

Hej! Ska snart fixa iordning lite frukost, blir nog gröt. Runt halv tolv ska jag åka och träna, efter det blir det mat hemma i västhaga. Mormor och morfar ska också dit. Gott med gratis mat.

Frukost sen kanske städa lite..

Go' kväll

Kvällen har varit lugn.. Fixat lite med blommor och sånt. I veckan kommer dom nya gardinerna till köket, förhoppningsvis hinner lampan komma tills dess. Valde ju expressfrakt ;) Det kommer bli fint, ska ha hissgardiner nu. Jag skulle köpa en hylla på ikea idag men vet inte riktigt vad jag tyckte om den.. Ville ha den vitare, men tror att jag kommer köpa den ändå.

Vad man ändras, när jag bodde hemma skulle allt gå i svart och dödskallar. Nu ska det vara vitt och stilrent.

Sen är det bara sovrummet kvar.. :)

Bilder från imorse



Är det en björn? :)

Lukta

Titta runt lite

Lampa

Funderar på att köpa denna till köksfönstret?

Sova på soffan är grejer

Somnade på soffan i ca 2 timmar, skönt! Frusen som fan måste tända mer ljus.

Perfect day

Skönaste morgonturen på länge, -4 grader. Perfekt väder. Vi var ute i 1,5 timma så jag var lite röd om kinderna när vi kom in. Nu ska jag äta gröt innan jag ska iväg igen.

Vakna

Som vanligt är det jag som är vaken och Sky sover.. Men snart ska vi ut på långis!

Hos oss

På bordet

Hos oss

På bordet

Imorgon

Imorgon ska jag upp tidigt för att gå till fallen med Sky, tar det istället för träning på gymmet. Dom öppnar så sent på söndagar, kl 9. Så då tar jag en promenad istället, ska inväga stegräknaren på telefonen haha. Glömmer alltid bort den.. Får se om jag kommer ihåg den imorgon..

Efter det ska jag och mamma till mormor och morfar, sen en sväng till marieberg.

Nu gör jag inte så mycket, jag och Sky hänger i soffan.

Potatisen

Soffpotatisen

Ser jätteliten ut

Paj

Roberth ville ha paj så jag fixade paj, best girlfriend ever!

Gå gå gå

Jag åkte till mamma och pappa förut en liten stund, smakade lite mat sen gick jag och mamma till affären och handlade. Nu fixar jag mat, har hasselbackspotatis i ugnen. Ska snart börja steka köttet och fixa den goda såsen, mums!

Är fortfarande trött. Ska ta en 1 timmes promenad sen tänkte jag. Skiter i att det är mörkt och läskigt.

mat på gång


Tröttast i stan

Va fasen vad jag är trött, blir inte pigg av någonting. Orkar inte något.. Vad är felet? Så här trött brukar jag inte vara. Slösar bort hela dagen känner jag.

Hemma

Jävlar vad mina ben kändes tunga när jag tränade, seg som bara den tyckte att tiden gick så långsamt. Nu är jag äntligen hemma och äter gröt. Kanske somnar på soffan innan det är dags att gå ut, men ska försöka att låta bli.

Hänga på låset

God morgon. Är riktigt trött.. Men ställde klockan tidigt ändå för att träna, lika bra att hänga på låset annars får man inte plats när alla som har nyårslöften ska dit och träna.

Idag har jag inga planer.. Kanske åker till ikea? Roberth mår fortfarande inte bra så jag får hitta på något själv.



Dagens träning

Ut i mörkret?

Funderar på att gå en långpromenad själv, men tycker inte om när det är så mörkt.. Har tråkigt, har varit så rastlös ett tag nu.. Suck.

Yr

Hade en mysig eftermiddag hos mamma och pappa. Dom var så glada att både jag och Mickis var där. Åt tacos, det satt fint. Roberth fick med sig en matlåda hem :)

Blev lite yr i huvudet så nu ska jag lägga mig i soffan en stund..

Sol och lite kallt

Hej! Träningen gick bra, åkte hem till mamma och pappa efter det och åt lite frukost. Ska strax duscha och fixa mig lite, försöka gå en rätt bra promenad med Sky innan syrran kommer hit.. Tror inte jag hinner känner mig lite trött :)

Härligt väder idag!

Vakna

Hallå! Jag ska snart packa min träningsväska, sen väcka Sky. Han sover som bara den, tror inte han är så pigg på att gå ut men det måste han :)

Minus

Marion kom förbi förut och lämnade Sky, han la sig direkt i soffan och sov haha! Han är helt slut.

Nu sitter jag bara i soffan och gör inget. Ska träna som fasen i helgen, inte gjort det på länge. Ska bli skönt. Ännu skönare är att det ska vara minusgrader i helgen!

Tummen upp!

Ginas sportkollektion!

Down in the river to pray

Haft denna låt på hjärnan sedan vi lyssnade på den på jobbet igår, så fin låt.

Torsdag fast fredag

Ledig i tre dagar, tjohoo! Eller förresten, jag vet inte när jag ska jobba nästa gång haha! Antar att dom kommer ringa på måndag morgon.. Vi får se.

Har huvudvärk, har haft det mycket dom senaste veckorna tycker jag..

Ikväll kommer Sky hem, plutt!

Åh, måste köpa nytt batteri till datorn.. Hur mycket kostar sånt tro? Funkar inte ens att ladda snart, ett stort rött kryss....

Laga mat

Hallå! Sov lite längre idag när jag inte har någon hund att gå ut med.

Drömt störda saker inatt, vart får jag allt ifrån?

Nu ska jag laga mat!

Bild

En gammal bild

Barnfritt

Hallå! Nu har Sky lämnat stan, min lilla kille. När jag stod och vinkade åt honom när dom körde iväg blev jag lite gråtig i halsen haha. Töntig jag är..

Jag och Marion var och köpte en säng till honom som han ska ha hemma hos dom. Blev lite godis och en leksak också. Vi svängde förbi Rusta också då jag var tvungen att lämna tillbaks ljusgranen jag fick av henne. Den har gått sönder, typiskt den var min favorit. Köpte lite andra grejer istället, ljusslinga och ljusbollar. Kommer bli fint!

Vad tomt det är redan här hemma.. Vet att han har det super bra hos farmor och farfar! ♥

Det löser sig

Sky ska sova borta inatt. Åh guuuud vad jag kommer sakna min lilla bebis! Men vet att han kommer att ha det superbra. Skiver mer sen!

Med en enkel tulipan

God morgon! Vaknade av att jag hörde regnet mot fönstret.. Skitväder. Har en liten kille här som inte ser så sugen på att gå ut. Men det är en liten stund kvar tills vi ska ut så hoppas det hinner lugna sig lite.

Idag fyller papi år! Grattis ♥

En rad

Har precis varit ute i snörusket med Sky, tänk om det var minusgrader så det fick vara kvar..

Hade en idé att Sky skulle få vara hos Marion och Göran och sova där, men så var det ju det där med sovplats.. Roberth är orolig att han kommer sova i sängen där så ja, det blev ju inget... Har ingen som går med honom imorgon och torsdag, så är det ibland..

The holiday

Kollar på denna

Ut med julen

Hallå! Har packat ner de flesta julgrejerna, julstjärnan och staken får vara kvar tills jag köpt någon fin lampa att ha istället. Julgardinerna får hänga uppe tills jag fått hem gardinerna som mamma beställt.

Sitter och äter mat, gjorde den fetaste såsen meeen va fasen det är ju så gott med grädde! Kan äta med gott samvete, åt inte godiset på jobbet idag som vissa andra inte kunde låta bli ;)

Ska nog tvätta lite, vad ska jag göra sen?

Morgon macka

God morgon! Sitter och äter en macka, det kanske håller mig mätt tills jag ska äta lunch..

Idag börjar Roberth jobba igen efter julledigheten, får se hur det går eftersom han inte mår bra..

Pappa kommer och går med Sky på sin lunch, så snällt.

Fiske

Saknar sommaren och fisket ute på sottern.


Oj vad bra

Varför är jag så seg jämt efter jobbet? Är så trött om kvällarna.. Kanske drar och tränar imorgon efter jag slutat, vore skönt.

Nää med sån här tråkig uppdatering får jag inte många läsare..

Värme

Fryser! Vill gärna steka på balkongen :)

I somras

Sött

Sötsugen så här på kvällskvisten :D

Äta fort

Hallå! Direkt efter jobbet åkte jag till apoteket och sen handlade jag på haga också. Är svinhungrig så köpte lite pålägg och lite bröd. Äter inte mackor längre men idag blev jag sugen och det går snabbt att tillaga :D Ska äta en till sen ska jag ut med Sky, sen laga mat. Blir riktig mat också....

Känner mig stressad.

Ps..

.. Jag är fortfarande svintrött! Nu ska jag ut i regnet..

Trött och regn

Åhh vad trött jag är idag! Hade verkligen behövt sova lite längre..

Har absolut ingen lust att gå ut i regnet, kommer nog få släpa ut Sky.

Löpare

Den här löparen vill jag ha från H&M :)

Stopp!

Jaha då var den här söndagen snart slut. Om några timmar ringer klockan och det är dags för jobb igen, skönt att man är ledig på fredag.

På kvällarna måste jag se till att gå en långpromenad nu när jag inte tränar.. Men i helgen drar träningen igång igen. Svullat till mig under jul och allt, det har varit gott men nu måste jag se till att hålla godisätandet på helgerna. Det räcker gott och väl. Får se hur länge jag kan hålla det..

Imorgon åker julgrejerna ner i källaren!

1a Januari

Hallå. Vi har varit ute hos Marion och Göran på dagen. Det var mysigt. Åt god mat sen gick jag och Marion en sväng med Sky, han sprang lös och hade det så roligt. Nu har jag tänt massa ljus här hemma och tagit på mig min one piece, blev lite frusen.

Jag ska snart slänga i en tvätt tror jag.. Sen fixa kyckling till potatisgratängen som blev över från igår.

Nyårsbilder

Det blev inte så många bilder från igår, men några iaf..

Rickard fixar glassen

Roberth fixar dippen

Sara fixar tsatzikin

Soffhäng

Vitlöksbröd

:)

Sky tog det lugnt

Det gick bra

Måste tillägga att det har gått så bra för Sky, han var inte alls lika rädd i år. Han har mest legat i soffan hos oss och sovit, inte brytt sig så där jättemycket om att det smällde. Känns så skönt, var orolig för hur mycket fyrverkerier det skulle vara här eftersom det är vårat första nyår i området.

Nyår

Kvällen har varit jättetrevlig. Det började med att jag, Sara och Rickard åkte till Willys och handlade allt inför kvällen. Vi handlade lite väl mycket haha, men bättre att man har för mycket än för lite. Sen åkte vi hem hit och fixade allt. Till förrätt blev det vitlöksbröd med egengjord tsatziki. Varmrätt blev potatisgratäng med fläskfile och en sallad till det. Efterrätt blev polkagrisglass som Rickard fixade. Det är hur mycket snacks och godis kvar, jag som trodde att det skulle gå åt haha.

Nu ska jag kolla på king kong sen blir det väl somna i soffan :)

RSS 2.0