It sucks

Sämsta lediga dagen någonsin, orättvist.

Jag saknar sommaren

Anna, jag, Emma och Lisa. Det var fredagen då jag gick på semester, jag vill ha sommar och semester igen

Dagen

Den här dagen började med att jag vaknade av en jävla huvudvärk, fy fan. Gick upp och tog en treo, la mig igen och vilade huvudet lite. Efter en liten stund gick jag ut med sky, blåste som fan och för en stund så blåste huvudvärken bort men nu är den tillbaks igen. Blir så trött. Har ätit lite frukost nu, blev två knäckisar med ost. Ska försöka orka ta mig till duschen snart, ska tvätta klockan elva. Segt. Sen vet jag inte vad jag ska, blir nog att ta det lugnt. Igår så var det fullt upp, jag mamma och pappa städade ur syrrans hus, 9-14 ungefär. Nästa lördag ska jag fan inte göra någonting, inte hjälpa någon iaf :D Om det inte är något allvarligt då.. såklart :)

Roberth vill åka till Barcelona och kolla på fotboll, så vi kanske gör det. Gud vad jag är snäll, hatar fotboll men klart man följer med om ens älskade vill dit. En arena som det får plats typ 90.000 i skrämmer mig lite faktiskt, tänk om det uppstår någon form av kaos? Jag kanske blir nedtrampad? Nej usch inga såna tankar...

Jag <3 Rosalis

Beställde mat i Rosalis Delis drive in, sky sitter i baksätet och tittar ut genom fönstret. Och vet ni vad han får? En liten påse hundgodis med en röd rosett runt om. Jag blev så glad, och sky blev ännu gladare :)

Rosalis är guld!

Hej o hå

Idag fick jag hem lite kort med posten. Förut framkallade jag jämt kort men sen efter att jag skaffade digitalkamera så har jag inte haft en aning om hur man gör, men nu har jag hittat en asbra sida (som t.om jag förstår mig på jag som inte alls kan med sånt där annars) FUJIDIREKT.SE! Jag gjorde beställningen i måndagskväll och fick dom idag, underbart. Bilderna var jättefina, och dom hade jag tagit med min mobil. Så imorn kommer alla korten från kameran det ser jag fram emot. Ska fixa en tavla någon gång också, man kunde göra så ens bild blev på en canvastavla eller hur man ska säga. Kul kul.

Canvas = bild på ramspänd duk

Så i julklapp så kommer alla få en tavla på mig iklädd i endast ingenting. Det skulle väl vara trevligt?


Kärlek





Rubrik?

Idag är jag ledig, skönt. Har tvättat lite och nu mår jag inte så bra, usch önskar jag kunde vila lite. Men måste fixa mat annars får jag ont i huvudet. Vilket väder det är idag, hösten är här. Jag har inget intressant att skriva idag

Söndag

Jahapp då var söndagen här igen, trist. Helgen har bara sprungit förbi, igår var det fullt upp och jag var helt slut när jag kom hem. Mina lungor var totalt slut. Och idag på förmiddagen var jag med mickis på ikea i tio minuter sen in på coop och sen köpte vi med mat från Rosalis. Direkt när jag kom hem gick jag till Lotta och Elsa och vi var iväg med hundarna i ca två timmar. När jag kom hem åt jag lite och sen vilade jag. Nu sitter jag i soffan och känner att mina lungor behöver vila, det är alltså min andning som inte alls är bra och därför jag fick åka till läkaren i fredags. Inte så kul.

Jag trodde att jag skulle tvätta idag men det var tydligen inte så, trodde jag hade bokat idag men men.. Så jag och Roberth får vända underkläderna ut och in haha. Neeeejdå....

Jobb imorn Tjohoo!

Kaos Fredag

Ja idag var det en kaos dag. Blev läkarbesök för min del. EKG,blodprov.. Stackars mig, har lite ont i armen efter sticket..

Så därför har jag en mysfredag med massa gott, med gott samvete ska jag äta det. Eller tröstäta kanske man ska säga?

Sjuk jävla värld

Jag sitter och läser aftonbladet, och jag blir så jävla arg och ledsen. Först läser jag om en tjej som försvann när hon skulle besöka sin gammelmormor. Sen om en tjej som blev mördad på Yale! Hon hittades i ett kabelutrymmer inne i väggen. Alltså jag tycker världen är sjuk, fan vad hemska saker det händer HELA TIDEN! Och inte nog med det; En tjej som giftes bort när hon var 11 år (!!!!) som nu dog efter att hon skulle föda sitt barn som redan var dött. Hon kämpade i tre dagar. Tänk att få utstå det som tolvåring, jag mår illa. Och sen en annan sak, en kille som misstogs som pedofil och torterades till döds och hittades i en avloppsbrunn. Så jävla sjukt! Jag blir galen, vad är det som händer? Och värre saker finns det men det har var på internet bara idag.

Det finns inte ord till hur jag känner just nu. Skjut dom jävlarna! Och det menar jag

Suck

Jaha då var måndagen snart slut. Jag ska snart gå ut med Sky, jag ska upp halv fem imorn det känns sådär. Men när arbetskamrater är sjuka så blir det så.. Är så jävla trött.

Har precis gjort västerbottenpaj med kantareller (kantareller är snordyrt!!) och till det blev det gurka, tomat och fetaost. Mums! Gjorde recept efter Per Morberg ;) Han är guld.

Nehe gå ut nu kanske?

Tvätt

Jag gillar inte att tvätta, bara så ni vet!

Usch jag hade en liten mardröm inatt, om VITHAJAR! Varför ska jag alltid drömma om dom djuren jag är rädd för? Drömde att jag flöt runt i vattnet och väntade på att en haj skulle komma och äta upp mig. Okej? Fan asläskigt ju. Min död kommer nog bli att jag blir uppäten av en haj, jag ska aldrig mer bada i havet.


Lördagen



Åh vad skönt det är med lördag. Jag skulle försöka vara uppe sent igår men va fan.. Går man upp halv sex på morgonen så orkar man inte vara uppe länge. Så är det bara. Får försöka vara uppe lite längre ikväll. Jag vaknade runt sju imorse, men låg kvar lite.. Jag och Sky gick ut strax innan halv nio och var ute ett tag. Skönt.  Jag försökte gosa ner mig i sängen efter jag ätit frukost men det gick inge bra. Roberth hade tagit bästa kudden och jag fick typ inge täcke heller, så jag låg och vred mig ett tag men sen fick jag nog. Sitter här nu, kokat ägg och gröt till Roberth. Jag är så snäll!

Jag funderar på vad jag ska laga för mat idag, men jag kommer inte på något gott.. Jag har ju lite mat kvar sedan igår från Rosalis mmm! Men något måste jag ju laga..

Jag lyssnar på Backstreet boys nu :D

Friday

Äntligen fredag, jag är så glad. Skönt med helg! Har varit ute på långspromenad med sky och nu sitter och i soffan och äter lite gott :)

Svårt

Jag kan inte stå emot frestelserna, godis, chips läsk varför är det så svårt? Fan!

Day off

Idag är jag ledig, det ska firas med att åka till veterinären kl 14.00

Åh så kul

Tråkigt inlägg

Jaha då är helgen slut, och det känns väldigt pissigt.

Tvättade förut idag, efter det så åkte vi ut till pålsboda och åt god mat. Nu sitter jag och är så seg , jag ska fan gå och lägga mig. Sova är great

H&M

Den här ska jag använda flitigt!

Saturday Night

Hej hej. Jaha då är Lördagen snart slut, den dagen jag gillar allra mest. Undra varför? :D Idag var jag på stan med systra mi, och självklart så kunde jag ju inte låta bli att handla något. Dagens köp ; Rosa grytlappar med vita prickar, muffins bakplåt eller vad man säger, en osthyvel, 4 st linnen (Det dyraste kostade 70 kr så det var okej) en jeans skjortklänning. Jag köpte lite grejor på Makeup store också, ett nytt ord därifrån jag gillar "tjutig" fast det är bara jag och Mickis som fattar det. Jag såg Lisa på H&M och jag smög mig på henne bakifrån och nöp henne på skinkan, jag var tvungen. Kul att se Lisa fisa.

När jag kom hem blev det en tur till ica och sen lagades det mat. Har hunnit med en långpromenad med Sky också. Nu har jag bakat chokladmuffins, jag älskar den smeten så god!

Jag tror jag ska tvätta imorn?

Lördag

Äntligen Lördag säger jag bara. Igår jobbade jag länge, för länge, Sen efter jobbet så hämtade Angelica upp mig och körde några flyttlass till hennes lägenhet. Sjukt fin lägenhet. Efter det så åkte vi till Maxi :) Jag var väl hemma runt åtta och då fixade jag lite kvällsmat och sen så la jag i en blekning i håret. Och nu så sitter jag med en färgning i håret, så nu hoppas jag att jag får en mer brun färg än svart. Så nej för er som hoppade på att jag skulle bli blond så hade ni fel. Jag ska cykla upp på stan sen, om det inte regnar då blir jag arg. Jag vaknade rätt tidigt idag Roberth tog upp hela sängen med sin stora röv som vanligt. Så kl sju imorse vaknade jag till, låg kvar ett tag sen lite innan åtta gick jag upp

Tröttis

Idag har jag varit sjukt jävla trött. Har aldrig varit så trött, det var jobbigt där ett tag. Måste varit för att jag haft mardrömmar om björnar IGEN, jag hatar björnar jag är livrädd för dom. Jobbade 7.00-15.15 för er som undrar. När jag kommit hem så åker vi till mamma och pappa runt 17 tiden och nu så har vi varit hemma ett tag. Det skulle vara så skönt att gå och lägga sig, det kanske jag ska göra. Just det jag hämtade ut ett par skor förut också.. Ajabajja nu får jag hålla i pengarna! Hemskt hur mycket jag gjort av med.. Men men ibland måste man och nu var det dags. Jag har en sak kvar som jag måste köpa, min kära foundation från make up store som kostar 245 spänn fan jag tycker att det är så jävla dyrt men deras produkter är så bra! Det vore skönt att slippa använda det, men jag får verkligen aldrig någon färg i ansiktet. Mitt ansikte är inte mottagligt för solen så är det bara och det får jag leva med. Ifall någon skulle komma och göra inbrott hos oss på natten så är det bara att jag springer ut och skrämmer dom med mitt bleka fejs haha.. Nåja nog talat om det..

Mmm imorn har jag bästa matlådan, CHICKEN ALFREDO I´M IN LOVE!

Tack för mig, hej!

Shopping

Idag har jag varit på stan med Jessica, vi shoppade en del :) Jag köpte ett par jeans, skor, t-shirt,leopard strumpor, leopard scarf, leopard strumpbyxor och en kofta. Jag tror det var allt :D Vi fikade också det var gott. Sen cyklade vi till Lucullus och handlade. Det är så varmt ute, jag tycker det är lite knäppt. Konstigt väder. Jag skulle vilja vila lite, får se. Roberth ligger och kollar på film i sovrummet så där kan jag nog inte vila. Det har varit jätteskönt med en ledig dag idag!

RSS 2.0