Lördag.

Idag har vi spenderat eftermiddagen/kvällen ute hos Roberth's föräldrar. Det var så mysigt. Vi åt massa gott och hade oss. Theodor var nöjd, pratade och skrattade. Efter ett tag somnade han så han fick ligga och sova på sängen med massa gosiga kuddar omkring sig och varmt filt på sig.  Han sov så gott i cirka 1,5 timma. När han vaknade passade vi på att göra oss i ordning för hemfärden så han kunde vara vaken lite hemma innan det var dags att sova för natten. Lite pratande här hemma innan det var dags för honom att sova. Han somnade rätt fort efter jag la honom i sängen, älskade T du är så duktig. ❤

Imorgon ska vi till citygross och Rusta och handla lite. Hoppas Theodor är på shoppinghumör haha. 

Torsdag.

Oj här hade jag visst inte skrivit på några dagar. Jag har varit ganska trött då min lilla T inte riktigt velat sova som han brukar. Hoppas att det är pga förkylningen och han återgår till sina gamla vanor när snoret försvinner hehe, man kan ju alltid hoppas. Eller så vill han helt enkelt inte sova lite mycket längre. Jag är iaf trött haha. Nätterna som var så bra. 

Idag åkte jag, Theodor och mamma till Köping. Fick god mat och god fika, det tackar vi för särskilt jag som äter som en häst numera. Som syrran sa "förut blev du alltid klar först vid maten och nu sitter du och äter längst". Ja vad ska jag säga, mat är gott. 

När vi kom hem till stan igen så fick vi besök utav svärmor. Hon hade med sig kinamat som vi åt sen så badade vi Theodor, mysigt att hon fick vara med när han badade. Han sprattlade och skvätte som bara den, tycker om att bada. 

Familjedagar är bäst! 




Leo hade ny frilla.


Träning på mage. 


Sky var lite mammakär och ville vara nära. 

4

Idag blir mitt lilla hjärta 4 månader ❤



Söndag.


Idag fick Theodor en ny mössa av sin farmor och farfar. Han är så söt i den så jag kan bli tokig på honom! Han brukar bli skitarg när han ska ha mössa på sig men han brydde sig inte om den, bra betyg :) 

T är fortfarande snorig och så, det hänger i! 

I veckan måste jag börja gå mina långpromenader igen, varit lite slö ett tag nu. Plus att jag ätit alldeles för mycket godis. 


Mysigt i vagnen! 

Sov så gott.

Theodor har alltid haft sitt babynest i sin säng men nu ikväll så tog jag bort det för han ligger alltid halvvägs ur det när han vaknar så då kanske det är dags att ta undan det tänkte jag. Gjorde det lite mysigt med kudde och ett täcke runt om så han inte rullar runt osv. 

Han fick hicka lagom tills han skulle lägga sig så då kommer han väl inte somna tänkte jag men det tog inte många minutrar innan han sov och låg med armarna utsträckta. Min lilla plutt, så duktig. 

Hoppas han sover bra hela natten utan hostningar och snorisar som stör honom. Nybadad är han också förresten :) 



Lite sömn.

Theodor är jättesnorig och rosslig men han har lyckats sovit några timmar nu på eftermiddagen, han har ju lite att ta igen efter dom senaste dagarna då han knappt har sovit något. Hoppas han blir bättre snart. 


Jag älskar dig ❤

Lite sömn.

Theodor är jättesnorig och rosslig men han har lyckats sovit några timmar nu på eftermiddagen, han har ju lite att ta igen efter dom senaste dagarna då han knappt har sovit något. Hoppas han blir bättre snart. 


Jag älskar dig ❤

Lördag

Inatt var T rätt så rosslig och snorig. Runt 02 tiden vaknade han och hostade så då gick vi upp en sväng. Lite matning och sedan så somnade han igen. 
Nu har vi ätit i två omgångar och bytt blöja. Han har fått näsdroppar också men jag vet inte om dom hjälper så mycket. Nu ligger han i vagnen och pratar med sina smurfar. Hör hur han rosslar och snorar, hoppas förkylningen går över snart. 

Om han somnar så går jag och lägger mig en stund, hade först tänkt att fixa iordning frukost  men vad fasen jag behöver nog också sova lite till. Är bra sugen på en apelsin men jag får ta det sen :) 

Ska åka iväg och handla sen tänkte kan så får grabbarna vara hemma. Handla själv är ovanligt nuförtiden och det är väldigt skönt att strosa runt och titta på all mat utan att behöva känna sig stressad. Plus att det blir lite egentid, en kort stund men behövs inte mer. 

Nu sover mitt hjärta och då ska väl jag också sova :) 

Fredag

Theodor sov jättebra inatt, kl 05.30 vaknade han och ville ha mat. Så skönt att han sov hela natten, han fick lite Alvedon innan han somnade så kanske var det som gjorde susen. 

Under dagen har han bara sovit korta stunder i taget. Varit gnällig nu på eftermiddagen, lille plutten. Är hes så när han gråter låter det inte så högt❤

Idag kom svärmor och passade T en liten kortis medans jag och Sky var hos veterinären. Alltid lika mysigt att ha henne här. 


Nu är det helg och Roberth är hemma med oss om dagarna ❤

Sjukis.


Min lilla sjukling. 
Det har varit två jobbiga nätter för Theodor. Varit väldigt varm,snorig och rosslig. Inte lätt att sova då❤ Så vi har varit uppe mycket inatt och idag har han knappt sovit i 30 minuter. Jag hoppas att den här natten blir bättre men det tror jag inte :)

Jag är väldigt trött och sliten. Nätterna brukar vara problemfria så såna här sömnlösa nätter är jag inte van vid haha. Har lite huvudvärk, hoppas det går över och att jag inte blir sjuk. 


Mina guldklimpar. 

Sjukling.

"Hoppas det dröjer innan Theodor blir förkyld", satt vi och sa igår. Det skulle vi aldrig sagt. Natten var jobbig, T vaknade flera gånger och kunde inte komma till ro och sova. När jag tog upp honom var han snorig och rosslig. Hostar lite då och då. Har inte tagit tempen än men ska göra det snart. Lille plutt , inte lätt att vara liten och förkyld. 


Liten sjukling. 

Bumbo.


I sin lilla Bumbostol. Sitter mycket bättre nu än vad han gjorde första gången han satt i den. Låter han bara sitta någon minut i taget, får inte bli jobbigt för honom. 

Oj vad negativt det blev.

Nja idag har det väl inte hänt alltför mycket. Roberth är hemma från jobbet och är förkyld, hoppas att jag och Theodor slipper bli sjuka. 

Roberth frågade mig förut om jag längtade till julafton (vilket jag alltid gör) men njaaaaa jag vet inte alls vad jag tycker längre. Känns sådär, vet inte varför. Kanske ändrar mig när det börjar närma sig. Men nej jag längtar inte alls till julen.. 

Kanske är det det där med att Theodor inte har ett eget rum och att han kanske kommer få någon leksak i julklapp och att vi inte har någonstans att lägga dom.. Vill nästan säga nej till saker till honom men det kommer jag ju inte göra, alla ska ju få köpa det dom vill. 

Jaja så är det att bo trångt. Kanske bor någon annanstans tills nästa jul.. 




Måndag!

Theodor verkar inte riktigt vilja somna om, ligger och river i vagnen ;) 

Helgen var bra, lugn och skön. Precis som det ska vara.




Lördag.


Mitt lilla charmtroll ❤

Tankar.

Eftersom Theodor är vårat första barn så märker jag att jag jämför och frågar väldigt mycket med och om andras barn. Jag har inte läst någon bok om barns utveckling osv, inte varit med om detta förut så allt är nytt. Jag är rädd att Theodor ska vara "sen" med allt. 

Jag jämför barnen på babymassagen och ser att en del barn i samma ålder redan använder benen och kan stå lite i föräldrarnas knä när dom håller i barnet. Theodors ben är som kokt spagetti och kan inte alls använda dom när man ställer honom. Jag vet ju att han bara är 3,5 månad och att alla barn är olika. Det är intressant att se hur alla barn utvecklas olika men jag kan inte låta bli att undra och fundera över hur jag ska göra för att få honom att göra både det ena och det andra. Han sitter mycket i mitt knä och han blir stadigare och stadigare. Ligger på mage för att bli stadig i nacken och kunna hålla emot med armarna. Vissa dagar går bättre än andra. Jag lägger en leksak vid sidan om honom och hoppas att han ska vilja sträcka sig mot den och så småningom rulla runt på mage,det har inte hänt än. 

Om en månad kommer jag säkert se tillbaks och tänka att det skulle jag inte behövt oroa mig över osv. Det är väl normalt antar jag :) Vill ju bara det bästa för våran lilla kille. Snart vägrar han väl att ligga still och ska rulla runt och ta allt han som kommer i hans väg :) 



Lördag.



Fredag fredag

Idag har vi inte gjort mycket, faktiskt väldigt skönt. Kände för en hemmadag och vilken tur att vi inte hade något planerat. 

Jag ska snart gå och lägga mig. Ligger i soffan och hör hur regnet smattrar mot fönstrena, höst! 

Theodor somnade för en stund sedan, lilla hjärtat. 


Idag blev det premiär för Manchesterbyxor i strl 62, får se om han kan ha någon body i den strl snart men det tror jag att han kan. 


På promenad imorse. 

Ännu en dag.



Dagen. Onsdagen. Imorse kände jag att neeeeej jag skiter i att gå iväg till babymassagen. Jag vet inte varför jag tycker att det är jobbigt att gå iväg till familjecentralen. Jag blir irriterad på mig själv och vet ju att när jag väl är där så är det bra. Vet inte om det är för att jag är orolig att T ska skrika och gapa där borta och att jag inte ska få tyst på honom. Osäkerheten i mig. Jag vet ju att vi alla är i samma situation. T har aldrig gapat och skrikit där borta. Jaja. 

Idag var en tjej där som inte var där sist och vi pratade en del. Jättetrevlig och så där sprudlande glad. Jag vill också vara så där framåt och glad men jag är lite tillbakadragen och lyssnar helst och tittar på andra. Kan bli så osäker på mig själv, varför skulle någon vilja prata med mig liksom.. 

Idag sa en tjej där borta att hon tycker att T är så lik mig, eller ja att vi är lika varandra. Har typ aldrig hört att någon tycker det. Jag tycker varken han är lik mig eller Roberth. Men kul att någon tycker det. 

Jag måste börja ta för mig mer, inte vara en mes.. 

Tisdag.

Idag åkte jag,Theodor och mamma till Köping för att hälsa på syrran,Noa och Hedda. Jag och Noa busade en massa så jag hann knappt med att ens hälsa på Hedda men en bild fick jag till iaf. 


Det är alltid skönt att komma hem, just nu gosar jag och Sky i soffan medans Theodor sover. Sky har nog saknat mig idag,vill vara nära och helst busa lite. Bästa Sky. 



Närhet.


Lite gos i soffan. Jag och du ❤

Han heter Theodor.


Min fina lilla pojke ❤ Världens bästa Theodor. 

Måndag.

Nu har jag lagt Theodor för natten, jag hoppas verkligen att han sover många timmar inatt (jag tvivlar men hoppas). Summan av kardemumman sov han cirka 45 minuter på hela dagen. 

Jag har fortfarande lite smått ont i huvudet, magen kör pga alvedonen. Men men, ska inte klaga det finns dom som har det värre tex dom stackarna i Filippinerna. 

Sjukt att man sitter och klagar på småsaker när det har varit en naturkatastrof som förstört byar och dödat massvis med folk. Fruktansvärt. Naturens krafter alltså.. Svårt att förstå. 

Några bilder från dagen:

Det blev ett bad efter bajsblöja.




Vi har läst bok. 

God natt, hoppas på många timmars sömn! 

Helgen.

I fredags åkte jag och Theodor på en liten minisemester tillsammans med mina föräldrar. Vi åkte upp till farmor och farfar i Älvdalen. Vi har haft det så bra. Var så kul att träffa dom och få visa upp Theodor. Dom var så glada över att vi kom. 

Det var mysigt att åka iväg med mamma och pappa. Kändes som om jag var liten igen fast den här gången hade jag med mig mitt barn, konstigt. 

Theodor skötte sig så bra. Det är ju 32 mil upp dit och på ditresan så sov han 3,5 timme och vaknade sista biten och ville ha mat sen var han nöjd och det var nästan likadant på hemresan också. Bästa Theodor. 

Idag har jag haft en jävlig huvudvärk hela dagen, har mått illa också så har inte alls varit pigg. Typiskt då att Theodor inte har velat sovit något på hela dagen. Så är det ibland. 

Nu har han sovit i vagnen i cirka 15 minuter och jag hoppas att han vill sova ett tag till, han behöver det. 

Vi.


Sky ❤

Fredag

T sov såååååå bra inatt! Tio timmar ungefär och efter han ätit frukost så sov han nästan 1,5 timme. Nu äter han sen ska vi ut med Sky. 






När jag var liten.

Jag och Roy ❤



Update.

Theodor sov i 25 minuter 😴





Tvätt på schemat.

Gaaaaaaah idag har Theodor bara sovit drygt 30 minuter på hela dagen. Vaknat direkt jag lagt ner honom och varit lite gnällig. Vet att han brukar bli lite gnällig när det är dags att bajsa (han bajsar ju inte varje dag) och mycket riktigt idag bajsade han. En rejäl kacka som hade läckt ut över kläderna. Precis allt. Sååååå nu ligger han i vagnen och sover och jag hoppas att han gör det en stund nu, han är så trött. Jag är trött. Håret är smutsigt . Ser ut som skit. Usch. 

Så idag har vi bara varit utanför dörren när det varit dags för Sky att kissa. Har tvättat en massa för imorgon åker jag och Theodor bort över helgen. Så hans kläder var viktigast att få rent idag. Det går ju åt några bodys om dagen. Jag måste köpa dregglisar så det skyddar tröjorna lite. 


Hur söt är han inte när han ligger i soffan?! 


Sky vilade middag under filten. 



En vääääääldigt bra dag.

Idag har vi verkligen haft fullt upp. Kl 10.00 var det dags för spädbarnsmassage. Det var första gången och det gick väldigt bra. Theodor gillade massagen och låg där nöjd och glad. Efteråt satt man och pratade lite, kul och intressant att höra hur andra har det och hur deras rutiner ser ut. 

Hemåt igen och då var svärmor hemma hos oss. Hon skulle passa Theodor medans jag och Sky var hos veterinären . Det var tur att vi hade barnvakt för det tog lång tid hos veterinären. Nytt foder,igen,till Sky och sedan köpte jag nyttigt godis till honom som han kan äta även fast han går på diet. 

När vi kom hem därifrån åkte svärmor och köpte Kinamat till oss. Vi får passa på att äta det när vi ses annars får jag aldrig äta det eftersom Roberth inte tycker om det. Maten var sååååååå god jag skulle vilja äta upp resten nu men får vänta tills imorgon. 

Kl 18 var jag bjuden på fika hemma hos Karin och Erik, och My också såklart :) Vi fick god fruktsallad med vanilj kesella till. Aldrig ätit det till fruktsallad och det var så gott ! Jag åt en massa,såklart. 

Theodor sov när vi kom dit och efter en timma ungefär så väckte jag honom,inte bra att sova för länge på kvällen. Inte ett ljud när jag väckte honom, min lilla kille. Åt efter en liten stund. T skötte sig så bra där borta. Erik läste bok för Theodor och dansade med honom. Jag tycker det är skönt att Theodor trivs att vara hos andra, att det inte bara är mammas famn som duger. 

Nähä om man kanske ska lägga sig. Både Roberth och Theodor sover, Sky också iof haha. Det är nog första gången som Roberth har gått och lagt sig innan mig. 

Vilket långt inlägg. Märks att det var längesedan jag hade en fullbokad dag haha! Haft en väldigt bra dag. 




Tisdag.

Inatt sov T så där bra igen. Från cirka 21.30 till 06.15 imorse. Jag vaknade flera gånger inatt och trodde att han skulle vakna, jätteirriterande. Jag fick ont i huvudet igår kväll och det sitter fortfarande i. Theodor har nyss somnat om så jag har målat naglarna, det är inte ofta man har tid med det. 

Igår var jag ju och kollade på en lägenhet, typ 100 meter härifrån. Jag gillade den, synd bara att den låg på tredje våningen utan hiss.. Typiskt. Bättre lycka nästa gång! 


Sky luktar på sin lillebror. 

Theodor är så nära att rulla runt på mage när han ligger och gymmar. Han blir skitförbannad när det inte går haha, helt röd i ansiktet och när jag tar upp honom är han alldeles andfådd. ❤

Idag ska jag göra så lite som möjligt. Tvättar nu och kanske städar om tillfälle ges. Blir en promenad lite senare i det sköna vädret. 

Ingen dag är den andra lik.

Ja idag var dagen helt annorlunda mot igår. Theodor har varit nöjd för det mesta. Vi gick till min mormor och morfar och han sov en bra stund och sedan när han vaknade så satt han nöjd och go i mitt knä. 

Det har varit ett riktigt sovarväder idag så vi har inte gjort så mycket. Tvättat en massa så det är tvätt överallt här hemma. Det är grejer överallt förresten, vill flytta till en större lägenhet så alla våra saker får plats. Ska kolla på lägenhet imorgon men vi ligger typ sist på listan så det blir nog inget. 

Theodor har precis somnat så det är väl lika bra att jag också går och lägger mig. 






Dagen .

Idag har det varit en väldigt gnällig dag. Theodor har inte varit nöjd, varit ledsen och svårt att komma till ro. Inte lätt att vara liten. Jag hoppas hoppas verkligen att han sover bra inatt. Idag har han sovit typ 1,5 timma på hela dagen. Det är inte mycket. 

Han somnade faktiskt rätt fort när vi la honom för natten så det var väldigt skönt . Nu ska jag borsta tänderna och hoppas att jag får sova ;) 


Familjen tajkon. 

Dåligt.

Men vad är det här. T sov bara dryga två timmar sen så vaknade han och skulle ha mat.... Väääääldigt ovanligt. Det gillar jag inte.. 

Ät nu och somna fort igen baby T. 


Vi kollade på Doobidoo förut. 

Fredag!

Vid två tillfällen har Theodor varit gnällig och gråtig och ingenting har hjälpt. Jättekonstigt då han alltid förut blivit nöjd när han fått mat. Vi båda tyckte det var jobbigt då vi inte visste vad vi skulle göra. Igår blev han så där igen när jag var ensam hemma. Vet inte om det är för att han blir övertrött eller vad det är så jag matade honom och sedan gick jag ut en promenad med honom. Gnällde lite i vagnen men efter tio minuter så somnade han och sov sedan i två timmar. 

Vi har verkligen varit bortskämda med att Theodor alltid varit så snäll och nöjd och har det varit något så har han blivit nöjd bara han fått mat. Så när det blir så här ser vi ut som frågetecken båda två haha. Jag vill att han ska fortsätta vara glad och nöjd, såklart :) 

Tänk sen när tänder och sånt börjar växa, då blir det gnäll och gråt.. 


Idag är det första November och jag och Roberth har varit tillsammans i 6 år. Vi satt och pratade lite om det igår, att tiden gått fort och så där. Vi är bäst! ❤

RSS 2.0