Grey´s

Jaha, då sitter man och bölar till Grey´s Anatomy ännu en gång.. Åh vad bra den serien är! Någon mer som kollar?

Kvällen

Kvällen har varit jättetrevlig, fikat blev jättegott. Jag är nog rätt bra på att baka ;) Fick en jättefin blomma av Marion och Göran i en stor glaskruka eller hur man ska säga. Fick röda fina tulpaner av mormor och morfar. Mamma och pappa hade också med sig blommor, kan ta kort imorgon kanske. Marion och Göran hade med sig godis och leksak till Sky, oj vad glad han blev :)

Nu är jag lite trött, har ett berg med disk i köket..Kul... :)

Fil

Hej hej hej! Håller på och fixar lite här hemma. Ska bli kul att få besök ikväll.

Man kanske ska ta lite fil annan all fika?

Bilder från veterinären

Min lilla bubbe var så duktig hos veterinären. Han skakade som ett asplöv när dom tog blodprov, var ju några rör. Sen gjorde dom rent hans öron :)

Hej!

Vart tog dom vägen?

zzZzzzZ

Jag får väl lägga mig då...

Recept

Saftig kyckling i ugn. Taget från bloggfamiljen.se/matplatsen.


ca10 st champinjoner
1 pkt bacon
5 dl vispgrädde
2 msk hackad timjan
2 msk hackad persilja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
4 st kycklingfiléer

Skär baconet i bitar och stek tillsammans med champinjonerna i en stekpanna. Tillsätt grädden, låt det puttra en stund. Lägg i kryddorna. Lägg kycklingen i en ugnsform och häll över den goda såsen. In i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter. Jag hade pasta till men ha ris istället så ni får upp såsen ordentligt :) Jag hade i lite soya för jag tyckte inte det blev så mycket smak, man kan ju ha i en massa andra starka saker också.

Morrn

Gick upp tidigt imorse då jag skulle skjutsa Roberth till jobbet, måste ju ha bilen idag när vi ska till veterinären. Hans bil är ju på lagning, eller något.

Resten utav dagen så ska jag väl baka lite och städa! Bjöd även hem mormor och morfar ikväll, tror dom kan behöva det :)

Intresseklubben antecknar

Nehepp om man kanske skulle gå och lägga sig.. Har lite ont i huvudet också. Oj så intressant!

Bästa filmen!

Cry baby

Kväller

Hej! Jag gjorde världens godaste maträtt förut, bara så ni vet :) Sen bakade jag också, gjorde saffranskakan.

Sitter och kollar på sommarpratarna, ska gå ut med Sky om en liten stund.

Imorgon är det dags för Sky´s blodprov, hoppas att resultatet blir bra!

Kakor

Jag måste baka tills imorgon, kanske ska börja nu? En mjuk pepparkaka och sen en saffranskaka, hoppas det blir gott :) Är lite sugen på negerbollar också, det var längesedan :)




Poison

Den blir aldrig dålig

Nummer

Svar angående telefonnummer, jag har också ställt om min telefon så har inga nummer kvar! Haha! Jag finns på eniro, det finns inte du ;)

Jag hatar tvångstankar

Idag blev jag riktigt trött på mig själv.. Var och tränade, hade sprungit 8 minuter, då jag plötsligt började fundera på om jag hade släckt ljusen hemma eller inte.. Så det vara bara att gå av bandet och cykla hemåt som en tok. När jag väl kom hem så var ju alla ljus släckta............ Arg som fan var jag, Sky var livrädd när jag sprang in. Så ja, det var bara att cykla tillbaks till gymmet igen. Var inte alls motiverad när jag kom dit igen, gick inte bra alls plus att jag slog i huvudet där inne också haha! Nää fy idag kan jag lika gärna stryka träningen.


Senare

Hej hej. Strax är det dags för frukost, tränar lite senare idag också :)

Waterwörld

Imorgon måste jag verkligen sätta upp julstjärnan i vardagsrummet, plus ljusslingan på balkongen! Maaah kan någon påminna mig imorgon att jag ska göra det?! :)

Jag var iväg en sväng förut till min barndomskompis Robin, kul att se hur han bor. Bjussades på vanilla coke, det kan man ju inte säga nej till :) Det är så gott. Stannade inte så länge, hade lite ont i huvudet plus att magen knorrade då det var dags för kvällsmat. Har ätit gröt och äpple nu, plus tagit en ipren.

Nu ska jag fortsätta kolla på Waterwörld, någon mer som följer det?

Kallt

Uh vad kallt det är här inne, blir aldrig varmt.. Om ett litet tag ska jag cykla iväg!

Vad ska jag äta?

Hej igen! Jaha då är dagens träning avklarad, idag blev det 9km. Funderar på vad jag ska äta.. Försöker förtränga godispåsen jag gömt längst in i skafferiet haha.

Undra om man ska gå en långis med Sky, får se hur mycket det blåser sen..

Ingen snö

Idag sov jag lite längre, så ska äta frukost nu. Tränar mitt på dagen istället, det är nog inte så mycket folk då. Hoppas jag :)

Och inte fick vi någon snö heller!

En liten kille

old

En gammal

Snöar det?

På Aftonbladet så står det att det snöar i Örebro, men jag ser inget? Hoppas det är lite vitt på backen imorgon när jag vaknar, det skulle vara mysigt :) Plus lite kallare.. Någon som håller med?


Blogga med mobilen

Måste man ha iphone för att kunna blogga med mobilen? Jag kan iallafall inte blogga.

Kollar på bingolotto

Sitter i soffan och äter godis, gott! Har lite småont i huvudet känner jag. Idag har varit en riktig slappardag, skönt med såna ibland. I veckan blir det lite mer att göra.

Mat!

Hej hej! Då är det dags för matlagningen då.. Idag blir det Ragu med rigatoni, aldrig gjort det förut. Kul med nya maträtter, förra veckan gjorde jag två nya och det blir två nya maträtter den här veckan också. Spännande!

5

Nu har Sky varit ute i 5 minuter,det var inte populärt ;)

Idag vill jag helst vara inomhus :)

God morgon! Jag ställde klockan på åtta för jag skulle åka och träna, sen hörde jag utanför hur det blåste och regnade. Då tänkte jag på Sky, han vill aldrig gå ut nu. Så jag struntade i allt och sov vidare, ingen träning idag.

Jag frågade nyss Sky om vi skulle ut och kissa, då gick han och la sig... Tror att han får bestämma idag när han vill gå ut, vi tog ju kvällsrundan en timma senare igårkväll..

Ruskväder!

Grinchen

Hej! Vi har haft en jättebra dag ute i Pålsboda, Marion hade såna fina julsaker hon hade pysslat med. På onsdag har vi bjudit hem dom och mamma och pappa på lite glöggkväll, det ska bli trevligt.

Nu sitter jag och kollar på Grinchen :)


Lördag!

Hej! Sitter och äter min gröt som vanligt. Blev konditionsträning imorse, 8 km! Bra start på dagen. Efter det åkte jag till mamma och pappa. Dom höll på att ta fram deras julsaker, och jag hade visst en del tomtar där. En hel kartong haha. Så nu har jag massor med tomtar, kanske ska räkna dom.. Man såg direkt vilka som var mina tomtar, tjocka och runda! Haha, det tycker jag är sötast.

Idag så ska jag börja min kur med ricinolja i håret, köpte det för några månader sedan men har glömt bort det. Så ska bli spännande och se hur håret blir.

I eftermiddag så ska vi till Pålsboda och fira fars dag, vi har ju inte gjort det än. Bättre sent än aldrig :D

Är du vaken Sky?

God morgon! Sitter och väntar på att Sky ska vakna till så vi kan gå ut, ingen sovmorgon idag inte :D

Soffpotatis

Detta har Sky gjort ikväll:

Mammas allt

chips och dip

Ikväll ska vi äta chips och dip. Vill hellre äta det än maten :D

Mina ointressanta inlägg är så bra :)

Röd?

Jag har suttit och bölat till Grey´s Anatomy, känner att det svider under ögonen. Dags att rycka upp sig! :)

Ska förbereda lite mat och sånt, är inte alls sugen.

Funderar på att färga håret i helgen. Ny färg, ny röd..?

Fredag

Hej! Idag har jag inte varit hemma så mycket, skjutsade Roberth till jobbet strax innan halv sju. Sen var jag och tränade halv åtta. Åkte till mamma och pappa en snabbis och bestämde inför dagen, vid elva drog och och mamma till mormor och morfar. Sky var med såklart. Vi var där ett par timmar, lagom tills jag skulle hämta Roberth på jobbet.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, var och handlade lite mat till kvällen. Roberth ville ha kött..... Jag får väl äta potatis och broccoli :D Sky åt massa mat nu, lillen. Han ville inte ha något imorse men nu när vi kom hem var han så hungrig.

Tönt Annica

Ibland känner jag mig bortglömd. En del vänner hör aldrig av sig, bara jag som gör. Jag har inte sån jättestor kompiskrets, har hellre några stycken som står mig väldigt nära än massa som bara känner mig ytligt. Men ändå. Önskar att jag får ett bra jobb snart med bra och normala arbetskamrater så man kan knyta nya kontakter, kan behövas.

Och nej jag skriver inte detta för att någon ska tycka synd om mig, jag är INTE mobbad haha. Är jätteglad för mina vänner, tro inget annat! :)

Blev bara lite låg måste vara sockerbristen.. ;)

Don´t

Nej nu får jag ta mig i kragen och göra iordning gröt istället för att sitta här och sukta efter godis!

1 månad kvar

Om en månad är det julafton :)

Godissug!

Åhå ikväll har jag en kväll då jag är så sugen på godis! Helst choklad... Mmm skulle vara gott.

Möra kycklingfiléer....

Mmm nu lagar jag mat! "Möra kycklingfiléer i krämig sås med smak av soltorkade tomater", ska bli gott! Har blivit mycket kyckling på senaste tiden, vill inte laga kött. Som att skära i en kossa.. Nej jag tycker mer om fisk och kyckling. Roberth har tröttnat på ris så ska koka potatis till honom. Vi ska också ha broccoli till, kommer ta en timma innan maten är klar. Vill äta nu, är ett nytt recept så är nyfiken på hur det kommer att smaka :)

Hemma igen

Jahapp då var man hemma igen! Kokar ägg sen ska jag ut och gå med Sky sen blir det nog träning. Blev ju fint väder nu, imorse var det lite ruggigare.

Morgon

Nu sitter jag och äter min gröt.. Sky äter också sin frukost kors i taket. Var lagom trött när jag skulle gå upp. Hade kunnat stått i en timma i duschen för jag frös så, men det var ju rätt tidigt så grannarna skulle nog inte bli så glada.

Nähä nu har jag inte tid med detta.

Upp tidigt imorgon

Hej! Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen kl 8.15, vad tidigt! Får se vad det är för sköningar i min grupp, första gången jag ska på gruppmöte.

- Hej jag heter Annica och jag är arbetslös.

- Hej Annica!


Så känns det som haha. Ne ska inte vara sån, kommer säkert bli bra. Undra om man får fika? :D

Nu ska jag kolla på Berg flyttar in, sen Grey´s!

Sneak peak

Här är lite av det jag pysslat med idag :)

Kassa bilder men ni ser vad det är iallafall.

Hallen

Sky´s matplats :)

Lite mossa

Köket :)

Fint!

Det är så fint här hemma! Lisa hjälpte till med gardinerna så nu är köket så mysigt. Ska bara få upp en julstjärna i vardagsrummet sen så är det klart :) Så nu får det gärna bli kallt ute och snöa.

Tack Lisa för hjälpen ♥

Hej igen

Jag som trodde att jag hade för lite julsaker.. Fyyy vad grejer jag har! Vet inte ens vart jag ska få plats med allt.. Har dammsugit golven och torkat dom, nu ska julmattorna fram! Snälla Lisa ska hjälpa mig sen med gardinerna, hoppas vi får till det :)

Visar bilder sen, tror jag :) Men det kanske inte är så intressant :D

Pynta!

Här är det ett bombnedslag! Jag skulle "bara" julpynta i hallen men nu är det julsaker överallt i alla rum som ska upp... Varför skulle jag ta fram allt.. Idag blir det absolut ingen träning haha.

Fix och trix

Hallå! Blev en sovmorgon idag så jag ska snart fixa iordning frukosten. Åker och tränar vid lunch istället, jag och Lisa skulle ha simmat idag men det blev inget med det.. Så då får jag tänka om angående träningen.

Tror att jag ska hänga upp en julstjärna i sovrummet idag.. Kanske den i vardagsrummet också,hmm.. Kanske ska ge mig på balkongen och sätta upp slingan, det visar sig :)

Hungrig

Jag är pigg och hungrig... Planerar vad jag ska äta till frukost imorgon :D

Inte så lyxigt kanske..

Åh nej

Sitter och kollar på ett program som heter "Svenskars hemliga liv" och det är en tjej som heter Jane Timglas som gör massa olika ingrepp och så. Det jag reagerar på är hennes tuttar, stora silikonpattar. Det var dom fulaste jag sett, såg ut som gamla kärringtuttar och hon är lika gammal som mig! Dom hängde ner till naveln nästan och hon ville ha dom högre upp men det skulle inte gå pga att hon hade för stora. Roberth sitter och säger "det måste ju ha hänt något". Nej dom var inte vackra. Jag är inte emot fejktuttar, skulle själv kunna göra det, men neeej då har jag hellre mina än hennes hängfejkisar.

Glögg

När jag och mamma var iväg förut och handlade lite julsaker så efter sista affären tittade vi bara på varandra och skrattade. Mamma kom hem med en påse, jag med typ nio. Alla påsar, mest småsaker och inget var särskilt dyrt. Det dyraste kostade 198 kr och det tycker jag är helt okej. Jag är supernöjd med alla saker och jag kommer mysa som bara den i helgen när alla julsaker ska fram. Massa julmusik..

Någon som vill komma på glöggkväll? Har ett glöggset som måste invigas haha. Tycker inte det är så gott men en sipp och 10 pepparkakor går bra :) Fick en påse med saffransbullar av mamma idag som hon bakat, dom var såå goda. Så saftiga.


Tre bilder

Detta kom jag hem med idag, haha!

Sky´s nya reflextäcke

Måste jag ha täcke nu?

Julgrejer

Nu har jag köpt massa julgrejer :D En ljusslinga till balkongen, småpynt som jag ska fixa lite med(mossa och sånt), en tomtedörrmatta, 5 små tomtar och en stor ljuslykta som var 3 set.. Det kommer upp bild sen i helgen när jag har fixat allt :) Just det sen en Amaryllis också.. Tror jag fick med allt :)

Julpynt

Ikväll tänkte jag börja julpynta lite, tog fram julsakerna och blev lite ledsen. Har inte alls mycket julsaker, två tomtar... TVÅ!! Så ikväll ska jag åka och tröstköpa lite julgrejer.. Det får man faktiskt.

Rent och fint

I väntan på träningen så dammsög jag och torkade alla golv :D Meeen eftersom man har hund och går in och ut ca fem gånger om dagen så ser det väl snart lika jävligt ut igen, lera och löv :)

Nu blir det frukost

Hej hej! Idag tog jag sovmorgon, skulle egentligen gått upp vid halv åtta. Men bestämde mig för att träna senare istället. Ska äta hemma hos mamma och pappa runt ett tiden så då tränar jag vid elva istället hade jag tänkt. Plus att gratis mat är ju inte helt fel.

Nu ska jag fixa lite frukost.

Sov gott

God natt!

Tråkig

Idag har jag inte gjort något vettigt som ni kanske märkt.. Vi var hos veterinären förut, passade på att prata lite med dom så nästa vecka ska vi dit igen och ta ett blodprov på lillen.

Ja idag är jag tråkig!

Ny maträtt


Den här goda maten gjorde jag förut, recept från matplatsen!



4 port:
3 kycklingfiléer
1/2 purjolök
1 tsk curry
salt
smör att steka i
1 hönsbuljongtärning
3 dl vatten
2-3 msk mango chutney
2 d creme fraiche
1 dl grädde
soja
2 mogna avocado, skurna i bitar

Skär kycklingen i små bitar och bryn dem i smöret. Strimla purjo och låt den fräsa med. Pudra över curry och salta. Tillsätt vatten, buljongtärning och chutney. Låt puttra en stund och tillsätt sedan creme fraiche och grädde. Smaka av med en skvätt soja. Ta grytan av plattan och rör ner avocadon.

 


Mums

Maten blir sååå god!

Pepparkakor

Något som jag verkligen tycker om är dessa!


Måndag

Hej! Sitter och äter grööööt, så gott. Och en kopp kaffe till det.

Grått väder idag också, inte alls kul.

Det var allt för stunden!

Chips

Nu väntar jag på att Beck ska börja, ska äta chips till det. Mums.

Ellinore och Ester kom förbi på parkeringen så nu äntligen fick jag träffa henne. Mini tjejen. Först tyckte hon att jag var lite läskig, vilket jag förstår, men sen blev vi kompisar. Hon sprang iväg med min vante som nästan var lika stor som henne.

Ischoklad



Jag är sugen på ischoklad! Min farmor gör dom godaste

Nu då?

Jahaa då var maten och disken klar för idag.. Vad ska man göra nu då? :) Vill gå en längre promenad men det är ju bara skitväder ute..

Matlistan, check!

Jaha då var det det här med att skriva matlista inför veckohandlingen.. Idag hade jag inte alls några ideér själv så gick in på en blogg (matplatsen) och tjuvade två recept på kyckling som jag sett ut förut. En gryta med bland annat avokado i sen en annan som man har i ugn med en massa gott i. Hoppas det blir gott.

Imorgon börjar Roberth att träna igen efter något års uppehåll så det innebär att köpa ännu mer mat! Så nu gäller det att ha bra mat hemma som han kan äta innan och efter träningen. Jag har ju mina små rätter som jag klarar mig på, men han vill ju ha mer.

Nähä dra över ett lager med puder i fejjan så man inte skrämmer någon på Willys...

hund i knä

Promenaden runt parken var väl den långsammaste någonsin. Unken hundägare med huvudvärk plus hunden som hatar regn. Just nu sitter vi i soffan och pussas och kramas.

Åhh nästa helg ska jag julpynta! Ska köpa en julgrej till bara som jag ska ha i hallen sen så får jag nöja mig :) Vad mysigt det ska bli.. Julgodis, glögg och pepparkakor.

Nu parkerade Sky i mitt knä

Älskade hund

Jag och Sky har inte ens varit på morgonrundan än. Jag lockade upp honom i soffan och han ligger där så snällt. Usch vill spy så ont har jag. Det regnar ute så Sky är nog glad att få ligga i soffan.. Men snart måste vi ut, tycker jag iallafall. Är alldeles för sent.


morgon

Vaknar med huvudvärk, suck!

Nerd

Det är ju rätt fint med mörkt hår...


Tråk

Nää fy vad jag har tråkigt ikväll.

Sigges mössa

Anna har sytt en mössa till Jessica´s hund Sigge, hur söt är han inte?


Chips

Lite chips hade inte suttit helt fel...

Mätt

Maten blev supergod, om bara någon kunde komma och diska ;)

Hungrig

Att steka fryst kyckling går ju snabbt..........

Sigge

Sigge var också med och spelade Bingolotto :)

Kyckling och liiiis

Jag och Sky åkte iväg och lämnade bilen till pappa. Gick hem igen, bara genom västhaga så det blev ingen lång promenad. Men nya lukter för honom iallafall. Går en längre sen.

Är hungrig, jag har inte ätit en enda godisbit idag!! Tänkte vänta tills efter maten, duktig va? Idag ska jag laga kyckling och ris, tänkte göra egen sås också. Ville ha brocolli till men det har vi inte hemma så jag får göra en vanlig sallad istället. I eftermiddag/kväll är jag och Sky själva hemma.. Känns lite tråkigt vet inte vad jag ska göra.. Städa gjorde jag ju igår.. Åhh nej vad tråkig jag lät nu hahaha.. Städa på en Lördag.. Kanske visas någon bra film?

Pics

Sky på sin filt i soffan


Tulpaner

Dumle :)

God morgon, farsan!

Borsta tänderna

Brr vi har kallt i lägenheten! Har tänt ljus och dragit på elementen, blommorna blir snustorra så det gäller att komma ihåg att vattna dom ofta.

Sitter och kollar på ett program om autistiska barn. Tycker att det är intressant. Ibland funderar jag på om jag ska jobba med det igen.. Men samtidigt vill jag inte det, vill ju göra något jag inte gjort förut.. Då är det ju bra att såna program visas på tv..

Efter programmet kanske det är dags att borsta tänderna och göra sig iordning? :)

Soligt

Hallå! Jag sitter och äter min frukost och kollar runt lite. Idag hade jag och Sky sovmorgon, när jag gick upp kl 8.40 så låg Sky så skönt i sin fåtölj och ville inte alls gå ut. Men jag tvingade honom :) Fint väder ute men jag vill ha kallare..

Ska nog lämna bilen sen till pappa så han får fixa med den lite.. Vinterdäck på bland annat ;)

Kanske gå en runda till fallen lite senare?

Sista

Jag sitter och kollar på en film som går på ettan, har sett den förut. Lite löjlig är den, sen är ju Ashton Kutcher med så :D Kan ju inte bli annat då.

Jag har en liten nos i knät, älsklingshund.


Papi

Jag fick ett sms av pappa förut att han hade köpt en torkarmotor till mig, jag frågade vad det kostade och till svar fick jag: "Inget för dig kostar det" Gulle pappa ♥

Sky letar

Mamma är något till mig?

Inget hundgodis??

Tulips

Hej! Sky la sig direkt i sin säng när vi kom hem, han vilade också hemma hos mormor och morfar. Vi har haft det jättebra där borta, som vanligt. Imorse när jag handlade så gick jag in i blomsteraffären och kollade ifall dom hade några tulpaner och det hade dom men jag tyckte dom var lite dyra så jag struntade i det och sen när jag kom till mormor och morfar så hade dom köpt en bukett till mig! Bara så där liksom, tyckte det var lite roligt. Så nu står dom så fint på köksbordet, jag älskar tulpaner.

Nej fasen NU ska jag städa så jag får det gjort.

13-13-13

Igår så satt jag, Anna och Jessica och pratade om datumet 11-11-11 att det var så många som gifte sig då osv. Efter en stund så säger Jessica "Ett datum som ingen vill gifta sig på måste ju vara 13-13-13 eftersom att nr 13 är ett otursnummer". Jag och Anna kollar på varandra.... Vilken månad är nr 13 då, Jessica?! Haha vad vi skrattade, drev lite med henne men det var så sött sagt haha.

Täcke

Efter träningen åkte jag hem till mamma och pappa för att äta lite ägg. Ingen gröt idag det får bli imorgon. Nu sitter jag i soffan och ska snart göra mig iordning för att åka till mormor och morfar. Idag ska vi äta fisk där borta, gott. Efter det tror jag att vi fortsätter mot marieberg och stannar vid Djurens Center för att testa täcke till Sky, passar inget där åker jag vidare mot affären som jag inte kommer ihåg vad den heter... Den vid aspholmen.. Jaja ett täcke ska han få iallafall :)

Städningen fixar jag nog ikväll...

Bingo! Nää

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Anna och spelat bingolotto, Jessica var också med. Vi vann inget. Anna hade till och med köpt lott till fel dag haha. Stackars henne hon fick sitta och sticka istället. Har ätit så sjukt mycket chips och dip, med det var såååå gott. Det var längesen. Nu är jag rätt trött, skriver mer imorgon. Ska även skriva en rolig grej som Jessica sa ;)

Äta?

Åhh vad kallt det är här inne, har tänt massa ljus och sitter under filten i soffan och snart blir det kaffe. Gott. Ska man äta kvällsmat innan bingolotto hos Anna tro? Hmm är ju lite hungrig.. Tror hon skulle köpa chips?

Isadora

En av sakerna jag fick med mig hem var dom här snygga lacken från Isadoras julkollektion eller vad man kallar det.. Så fina!

Black Galaxy och Merry Red.

Lånad bild från Lipglossbitch.se

Affärer

Nu är man hemma igen att ha varit i massa affärer. Sky blev så glad när jag kom hem, hade ju såklart en påse från Djurens center med hem till honom så den stoppade han ner huvudet i direkt. Han springer runt med ett kebabspett nu, slänger upp det i luften sen springer han iväg med det. Plutten. Jag fick med mig några påsar hem, skriver om det sen nu ska vi ut på promenad lillen och jag.

Tired

Jag var bra trött när klockan ringde imorse, är fortfarande trött. Ska cykla iväg och träna nu.

Jul

Jag vill på julmarknad på smultrongården...

Kväller

Tycker att kvällen har varit lite seg.. Fixat lite i köket, tvättat.. Nu kokar jag ägg, sen ska jag kolla på Berg flyttar in och sen efter det Grey´s Anatomy. Kommer väl böla som vanligt.

Imorgon ska jag och mamma ut på en liten runda, är fortfarande ute efter en hylla till köket.. Sen på kvällen ska jag på bingolotto kväll hos Anna, mysigt.

Dumle

Någon som testat dumle pepparkaka?

Onsdag!

Heeej! Nu är jag och Sky hemma igen efter att ha spenderat dagen ute hos Marion och Göran. Vi fikade, tog en långpromenad och åt chilli con carne som Göran gjort. Det var mycket gott. Jag och Marion fick torka hundspya i hallen medans Göran fixade maten. Sky drack vatten för hastigt efter vi varit ute och sprungit så det kom fort upp igen, så nu vet ni det :D

Jag är lite trött måste jag erkänna, har träningsvärk i vaderna. La på 20 kg på stången igår och det känns. Trevligt.

Åt lussebullar idag som mamma bakat, gott var det.

Morgon

God morgon! Legat vaken sedan Roberth gick till jobbet, kallt i sovrummet kanske dags att dra igång värmen där inne. Sky sover fortfarande, men ska snart väcka honom så vi kan gå ut.

Kallt idag, mysigt!

Video

Hade filmat en sån fin liten snutt när jag "tränar" Sky med godis som jag skulle skicka till Amanda då jag berättat för henne att Sky inte äter allt godis och det skulle vara svårt att belöna honom med det. Nu tyckte han det var gott och var duktig så går inte videosnutten att skicka pga den var för stor och när jag skulle klippa den så tog jag bort allt haha. Fan vad sämst... Jaja jag försökte iallafall :D

Jag behöver nog inte skriva att jag blev förbannad på telefonen......

Kvällsmat

Hej! Har precis ätit lite sen kvällsmat. Fixat iordning Sky´s kvällsmat och medicin. Just nu duschas han, det är ju hans 10 minuter´s dusch idag. Han piper lite, tråkigt att stå där såklart.

Jag var ju hos Amanda förut. Vi fikade och pratade hund, hund och lite mer hund. Vilka nördar vi är haha. Skrattade då vi hade likadana gardiner i vardagsrummet, plus soffan fast dom hade den vita haha. Plus att bådas sambo´s är lite datanördar och spelar och håller på. Men det var supertrevligt och hoppas att vi ses snart igen och kanske tar en promenad med hundarna.


Lyse

Nu har jag varit på kissrunda med Sky runt parken innan jag ska åka. Han får vara hemma medans jag är hos Amanda, han får följa med en annan gång :)

När jag och Sky gick ut mötte vid gubben som bor dörren bredvid och han tyckte att Sky var så duktig som hade lyse på sig :)

Chokladpudding

Jag måste erkänna att jag är lite trött.. Blev ett benpass bland annat på träningen, sen hem till mamma och pappa och äta massa mat.. Sen gå hem igen, hade handlat så hade lite att bära. Mina små ben känns tunga haha. Men nu ska jag baka och sen diska.. Vila kan jag göra lite senare :D

Mamma hade fixat chokladpudding till efterrätt, var jättegott det har jag inte ätit på några år.

Lussebullar

Hej hej! Jag sitter och äter risgrynsgröt och dricker kaffe och lyssnar på julmusik. Mysigt. Blev sugen på lussebullar så jag skickade iväg ett sms till mamma och frågade när hon skulle baka det egentligen, fick svaret att hon skulle göra det imorgon. GOTT. Så imorgon ska jag dit och tigga en påse ;)

Zzzzz



Sky ligger bredvid mig och sover, snarkar och sparkas. Nu ska jag sova!

Hamburgare

Roberth har fixat hamburgare och sitter och äter, oj vad gott det luktar jag smakade en tugga. Jag är skitjobbig, ska alltid smaka utav honom :D

Imorgon ska jag till mamma och pappa och äta sjömansbiff, mormor och morfar kommer också. Tränar senare imorgon så kommer åka dit direkt efter träningen och äta en massa :)

På kvällen ska jag hem till Amanda och Jaga, det ska bli väldigt trevligt. Ska baka något gott och ta med :)

Det är inget bra på tv, undra vad jag ska hitta på? Baka?

Biiiil

Yes nu är min bil fixad! Skönt att ha den fixad. Det är bara en liten grej som ska lagas men det fixar jag själv (snarare pappa). Torkarmotorn på bakluckan är sönder så en sån ska köpas.. Blir en sväng till bilskroten någon gång.. Men nu är det viktigaste lagat iallafall.


Nu så

Japp nu är bilen inlämnad.. Får tillbaks den imorgon eller något, tror jag :D

Nähä nu ska jag väl ta tag i den fina disken.

Bil

Jag sitter och väntar på att få åka iväg och lämna in bilen.. Hoppas allt blir fixat idag så jag slipper tänka på det något mer.

Tacogratäng

Snart är det mat. Vi håller på och fixar tacogratäng, Roberth gör salladen. Han är hemma idag också och är sjuk men tror han ska till jobbet imorgon.

Vi var ute och gick en sväng förut runt ån, rätt skönt inte. Men solen som var framme imorse verkar inte vilja visa sig igen.

Äntligen frukost

NU sitter jag och äter frukost, inte okej. Har nog aldrig ätit så sent.. Tränade lite senare idag och fy vad mycket folk det var. Får fortsätta att komma dit kl åtta..

Kvällskisset

Just nu inväntar jag att Beck ska börja. Innan det ska jag fixa iordning Sky´s kvällsmat och medicin medans dom är ute på kvällsrundan. Fast jag funderar på om jag ska följa med? Är ju så skönt när det är lite kallt. Japp jag följer med!

Täcken

Just nu håller jag på och tvättar Sky´s täcken inför vintern, dom luktade inte nytvättat precis :) När min bil är fixad (den blev inte det i torsdags) så ska jag åka iväg och köpa ett nytt som är lite tjockare till honom. Får se vad Hurrta har att erbjuda.

Gosigt i soffan

Så liten och snuttig när han trycker in sig mot soffan. Han ligger och morrar i sömnen, undra vad han drömmer? Snart är det dags för promenad men jag har en känsla av att han inte kommer vilja flytta sig från soffan :D

Valptankar..

Snälla tomten..

En sån..

.. eller en sån här

Två bilder

Mysigt med huvudkudden :)

Fina blomman

för alltid


Dröm

Nu ska jag strax åka iväg och träna. Drömde en jättekonstig grej inatt, fattar inte vart jag får allt ifrån.

Pics

Lite ljusmys

Mina dr Martens dagen till ära

Vara nära mamma

Låt

http://www.youtube.com/watch?v=rCd_wDYuapo&feature=related

En bra låt från en bra film. Som en anonym också tyckte när jag skrev om filmen.

Tröja

Underbar tröja från sexy-sweaters.com

Tårta

Jag har tänt massa ljus här hemma, är lite frusen. Åt lite för mycket mat hemma hos mamma och pappa så magen har gjort lite uppror om man säger så.. Fick med en matlåda hem till Roberth plus en varsin tårtbit, det ska bli gott lite senare.

Bild

Bjussar på en bild!

Here comes santa claus

Mys låten!

Från youtube såklart..

Mata ankorna

Hej hej! På morgonrundan matade jag och Sky ankorna, det är så mysigt tycker jag. Dom blir nog ännu mer tacksamma sen när vintern och snön kommer.

Idag skippar jag träningen, ska försöka fixa lite annat istället.

I eftermiddag ska jag hem till mamma och pappa. Vi ska fira fars dag idag istället. Mickis och Samuel kommer också. Roberth är fortfarande dålig så han stannar hemma, har en känsla av att jag kommer få åka ut själv till pålsboda imorgon. Men det gör mig ingenting. Tråkigt att han är sjuk men vad ska man göra.

Nehej lite frukost kanske.

Ja tack

Denna frisyr vill jag ha!

Japp!

Glitter

Jarna Sequin Dress SEK 399, Oneness - NELLY.COMTyckte att den här var fin

Smitta

Sky ligger fortfarande och sover, han blir bra trött av att vara borta i några timmar. Snutt.

Jag börjar känna av lite lite lite svid i halsen, kommer bli förbannad om Roberth har smittat mig! Jag vill absolut inte bli sjuk. Jag hoppas verkligen att jag slipper.

Jag glömde en!

120 st skumtomtar ;)

Tre bilder

Sky med sin gammelmorfar

Sitta och se cool ut

Lipa igen?!

Fredag

Nu är jag och Sky hemma! Har varit borta ett par timmar hemma hos mormor och morfar med mamma. Det var mysigt, har skrattat en massa.

Ska fixa lite mat nu, Roberth tjatar om att han är hungrig.

Intressant inlägg

Sitter och gäspar.. Kollar runt på massa fina frisyrer och önskar att mitt hår är långt imorgon när jag vaknar.. Och att det ska vara jämnt, inget uppklippt.. Tycker inte om mitt hår, inte alls faktiskt.

Imorgon ska jag och mamma till mormor och morfar. Sky ska också med såklart.

Nitlott

Jag kände att jag var sugen på att bli miljonär så jag köpte fyra trisslotter, jag vann 25 kr..........

Baka

Nu bakar jag kladdkakemuffins, gott!

Hår

Så snyggt hår! Från weheartit

Torsdag

Hej! Jag känner mig lite trött.. Var iväg tidigt och tränade, sen frukost och sånt där ni vet. Är nog lite seg av vädret också.. Ikväll ska min bil bli lagad, yeha!

Ljus

Fina ljusgranen jag fick av Marion

Duscha

Så här mycket tycker Sky om att duscha:

Se så söt ut som möjligt för att slippa

Lipa!

Mördarblicken ;) haha

Bilder

Mysigt i soffan


Ligga nära mamma är bäst



Tack ni alla som har hört av er och frågat hur det är med Sky, det betyder mycket! (Som ni kanske ser mår han rätt bra)

Synas i mörkret

Ett tips till er med stora hundar. Nu när det är mörkt ute på kvällarna så har ju många små reflexer och lampor på sina hundars halsband, våra går alltid sönder så fort Sky skakar på sig. Vet inte hur många jag har köpt.. Men nu har jag det bästa, nämligen PANNLAMPA! Yes, bara att trä runt halsen och sen så sitter den på plats och ger bra ljus, toppen. Jag köpte ju min för ett tag sedan men inte förrän 5 minuter sedan så satte jag i batterierna. Detta tips har jag fått från Marion (jag börjar tro att hon är min idol) som hon hade på Sky när han var ute hos dom. Perfekt, eller hur? Nu kommer han synas jättebra. Nu ska bara köpa någon reflex att ha på kopplet eller en reflexväst till honom.

Ägg

Nu fixar jag kvällsmat, det blir ägg. Kort och gott. Ikväll tar jag kvällspromenaden med Sky, det är lite dimmigt ute. Mysigt. Ska gå ut om en halvtimma så jag hinner se Berg flyttar in kl 21. Bästa programmet.

Idag skippade jag träningen men imorgon är det dags igen, har träningsvärk i bröstet. Yeah! Snart blir jag biff, eehh.. Hoppas jag iallafall ;)

Sov så gott

Jaha hur blev det med min långpromenad då? Jo tack jag somnade i soffan! Fy fan vad ruttet gjort.. Men jag tror jag behövde det lite, efter allt med Sky. Han har fått legat i soffan idag, har man gjort illa sig så får man ligga i soffan. Om han är nöjd? Oja! Min lilla snutt sover så gott haha.

Vi gick en liten runda runt parken förut, det längsta han gått på 24 timmar.. Den tar ungefär en kvart, det gick bra han gick precis som vanligt. Men ska ta det lugnt ett par dagar med honom ett tag nu. Han lär väl bli super rastlös men det får vi ta.

Ut i solen

Jag ska snart ge mig iväg på en långpromenad, vad konstigt det kommer kännas att gå utan hund! Men det ska bli skönt att komma ut i det fina vädret. Någon som vill med? :)

Killar som är förkylda

Ja vad är det med killar och förkylning? Roberth vill ha uppassning, det har han sagt några gånger nu.. Han är väldigt bortskämd annars också måste jag tillägga. Så jag fick cykla iväg till apoteket och köpa lite grejer. Sen in till affären och köpa lite godis som han ville ha. Och nu står jag och lagar mat som han ville ha, höstsoppa. Undra vad han vill ha för uppassning ikväll? En tårta kanske? Nej nu ska jag inte vara sån, klart man pysslar om varandra när man är sjuk. Men det är något visst med killar när dom är sjuka..

Vila

Det gick bra hos veterinären. Fick sitta i väntrummet i en halvtimma, själva besöket tog väl högst 5 minuter. Hon hittade inget. Han hade väl trampat snett eller stukat sig ordentligt. Men vi ska hålla koll på honom så det inte blir värre. Han haltade lite nu men inget när vi var hos veterinären, då var han helt normal. Så nu får jag ta en långpromenad själv istället :) Han får vila i några dagar.

Jag fick en jättefin ljusgran av Marion som står i fönstret, perfekt :) Blir mysigt om kvällarna.

Veterinär dags

Jag kan inte ens se vilket ben det är Sky hade ont i igår.. Han är som vanligt idag. Prutthund han gör mig gråhårig! Visst det är skönt att han är bra, men vi ska ändå till veterinären så dom får kolla upp. Som Roberth sa "Det är ju nästan pinsamt att åka till veterinären idag" Och jag håller med.. Just ja, anledningen till att Roberth inte följer med (säkert någon som undrar) så är det för han är sjuk. Idag är han riktigt dålig. Så istället följer världens bästa svärmor med :)

Nej nu ska jag skynda mig att äta upp gröten innan hon kommer.

Morgon

God morgon! Jag ställde klockan på 7 bara för att se om Sky vill ut och kissa då kvällsrundan igår bara bestod av ett varv runt huset pga hans haltande. Och han ligger och tvärsover...... Ingen panik på honom inte. Vill att han ska gå runt lite så jag får se hur hans ben är idag.

Igår så gjorde han alltså illa sig efter en minuts lek på rosta gärdet med Rocco. Dom hann bara springa i en cirkel sen så stannade Sky. Roberth fick hämta oss för vi kunde inte gå ända hem. Och när vi väl kom hem så var han ännu värre. Usch det var hemskt att se, men han var ändå så glad och ville fram till oss. Vi sa nej nej nej till honom flera gånger när han kom till oss och viftade på svansen, vi ville ju att han skulle vara så stilla som möjligt. När vi sen skulle ut på kvällspromemenaden var han nästan som vanligt, lite haltande men annars var han pigg. Vi ska inte tala om hur han var senare på kvällen.. Gick och hämtade ben och ville busa, men det ville ju absolut inte vi. Så om han är bättre eller om det var dom smärtstillande tabletterna som gjorde susen det vet vi inte. Väntar på att han ska resa sig nu och vilja gå ut men det verkar ju inte han vilja.....

Det var många tårar igår. Man är ju så hjälplös, vi tror alltid det värsta.. Och man vet inte vart han har ont. Jaja hoppas det blir ett bra besök hos veterinären.

Kväll

Ja ni.. Att vara hundägare är fan ingen dans på rosor.. Imorgon ska jag och Marion till veterinären, så snällt att hon följer med ♥ Just nu äter Sky smärtstillande som vi hade hemma i skåpet.

Skriver mer imorgon

<3

Jag har gråtit och gråtit.. Så fort jag tittar på honom så fylls ögonen med tårar. Sky är skadad och kan inte gå. Fan vad ont det gör i hjärtat.

Hund i kasse

Ibland älskar jag Sky extra mycket, speciellt imorse när jag kom hem. I sovrummet hade jag ställt en ikea kasse på golvet  med nytvättade kläder i och i den hade en liten kille lagt sig och fräst runt. Det var kläder på hela golvet haha. Min lilla snutt. Tydligen så var det mysigt att ligga där.

Snickaren

Nu är snickaren här :)

Tisdag

Hej! Nu har mamma precis åkt hem efter att ha putsat fönster. Väntar på att en snickare ska komma hit då typ tre fönster krånglar. Ett går inte att öppna och två går inte att stänga, bra där. Plus att en grej lossnade från dörren till balkongen. Ligger i soffan i fleece tröja och raggsockor på mig, lite kallt när fönstrena inte går att stänga... Så snickaren kan gärna få komma nu.

Idag skulle jag få träningssällskap men Lisa sov visst lite för länge ;)

Lite senare så ska vi äta tacos, det ska bli gott.

Segt

Jaha vad har jag gjort sedan sist jag skrev då? Inte så mycket vettigt. Vi var hos veterinären då det var dags för sprutor som vanligt. Sen så somnade vi lite på soffan. Mysigt.

Har kollat på Waterwörld, tycker det är roligt. Bästa kommentatorerna!

Imorgon kommer nog mamma hit och tvättar fönster :D

Bilder från promenaden

Gärdet

Plutten

Fallen

Han såg några

Hej då!

Wiie

Titta

Hemma igen

Nu har jag och Sky varit ute och gått i 1 timma och 40 minuter, det var så skönt ute. Vi gick runt fallen bland annat.

Nu ska jag äta lite.

Skönt

Han kan det där med att sova

Måndag

Hej! Nu har jag ganska nyss kommit hem från träningen, stannade förbi apoteket också och fixade lite nödvändigheter. Bland annat strepsils till Roberth då han är lite halvsjuk. Värmer gröten nu är hungrig som bara den :)

Blir en långpromenad sen i det sköna vädret.

Beck

Nu sitter jag och kollar på Beck och äter satsumas, dom smakade riktigt bra. Sky äter på en godis och går fram och tillbaka och hämtar annat godis som smakar bättre.

Tror inte jag orkar se hela filmen men hoppas det :)

Indiska

Svar till Karin angående kokbokshållaren; Jag har köpt den på Indiska för 129 kr. Så himla fin :)

Lite bättre bilder:




Tack för brödet

Oj vad glada ankorna blev när dom fick massa bröd, tycker det är mysigt att mata ankor. Speciellt på vintern :) Sky la sig och sov direkt när vi kom in, plutten.

Angående mitt inlägg innan så menar jag ju självklart inte att man bara ska äta massa skräpmat, man måste hitta balansen. Vad du mår bra utav, och vad kroppen mår bra utav. På helger mår både jag och min kropp bra utav lite godis och onyttigheter (inbillar jag mig) då vardagarna inte innehåller något sådant. Oftast ;)

Komsi alla ankor

Snart ska jag och Sky gå ut och mata ankorna :)

Jag bjuder på lite bilder

Bilar :)

Varför bara köpa en sort?

Favoritsåsen var godast

Sky spanar

köpte kokbokshållare :)

Mmm det var supergott

Ät för fan


"Jag vill att alla ska äta vad dom vill, vara lyckliga och träna för att må bra"

Så skrev den här smarta bruden på sin blogg idag, www.mariahellsing.se, och jag kan inte annat än hålla med. Det finns så många som behöver hjälp med just detta. Jag blir arg när jag vet vad vissa gör för att bli smala och äter strikta dieter som kroppen mår skit utav. Varför får en del för sig att smal ska vara så jävla snyggt? Lagom är bäst, eller? Usch en del brudar är så pantade, ja killar också men jag känner ingen kille som bantar sönder sig. Självkart talar jag om tjejer som redan är så smala men tycker själva att dom är så feta. Dieter och sånt är för personer med riktiga viktproblem.

Nu ska jag äta godis och lägga mig i soffan och må gött! Man ska ta vara på livets goda.

Handlat

Hej! Maten är igång, idag blir det klyftpotatis med kyckling (idag köpte vi färsk) och sallad. Vi köpte också Jensens böfhus´s sås eller hur man nu säger. Vi köpte två sorter, kanske onödigt men vi ville ha båda och då köpte vi det. Ibland får man lyxa till det lite tycker jag. Sky fick en leksak också han brukar få det när vi handlar.

Neeej tillbaks till matlagningen!

frukost dags!

Sitter och äter frukost, gröt och ett glas apelsinjuice. Ibland skulle det vara mysigt om Roberth var en morgonmänniska så vi kunde äta frukost tillsammans vid köksbordet. Meeen nu är det inte så så här sitter jag själv haha.

Lite senare ska jag nog cykla upp på stan.

God natt

Nu är det dags att sova!

Baka kaka

Jag sitter och kollar på så mycket bättre. Roberth, Basse och Nook är på bio. Jag valde att stanna hemma med min lilla plutt istället. Funderar på vad jag ska göra, baka kanske? Det är ju roligt. Ska kolla runt på lite recept :)

Grapevine

Jag vet att jag lagt upp den förut men den är ju så bra!

Sport? Nej tack

Jag och Sky utforskade nya områden nyss. Gick vanliga rundan runt ån där vid örnsro sen gick vi runt i östra vintergatans park och jag kan konstatera att vi på västra vintergatan har en mycket finare park haha. Med bassäng och allt ;) Nästan varje dag försöker jag gå en ny runda för Sky´s skull såklart. Kan vara bra med lite miljöombyte ute också.

Vi var ju och åt på stan förut med Frida och Nook. Blev La baguette som vanligt :) Sen hämtade vi upp Basse i våra gamla hoods sen åkte vi alla hem till oss och satt ett tag. Sen åkte dom iväg till kumla för att kolla på innebandy, jag tackar gärna nej till sportiga grejer :) Sport och jag är inget som passar ihop. Tycker det är tråkigt.


Hej o hå

Nu ska vi på stan och käka och kolla i lite affärer :)

Lite till

Spola fram till 1:55 då kommer det bästa :)

Bra musik

Jag blir glad av dom här grabbarna!

Nog

Idag ringde klockan 07.26 och jag kom upp rätt snabbt och var pigg. Jag var mindre pigg när jag skulle träna, blev bara 25 minuter på crosstrainern. Känner man inte för att göra mer då ska man inte göra det heller. Så det fick räcka gott och väl för idag.

Jag ska snart värma min gröt. Kanske blir en sväng på stan eller något sen, vi får se vad vi hittar på :)

Hund under bordet

Sky fick inte komma upp i soffan.. Han blev ledsen.

I helgen ska vi köpa lite saker till Sky. En reflexväst sen ett bra vintertäcke från Hurrta hade jag tänkt, med pälskrage :D Måste också kolla upp vad bäddar kostar, vi ska ju köpa en och ha ute i Pålsboda hemma hos Marion och Göran :) Oj vad han ska sova där borta :D

Vi sitter i soffan och äter chillinötter. Jag med min bärbara och Roberth med sin surfplatta han köpte idag. Fan vad teknik tar över..

Två bilder

Mammas hjärta

Min fina blomma :D


Skalis



Någon gång skulle jag vilja ha en sköldpadda igen.. Lilla Skalis.. Var ute på somrarna och sprang i gräset och solade, det älskade hon. När hon kom var hon lika stor som en femkrona! Då är det litet. Sen blev hon stor som en stubbe nästan.. Nästa gång blir det en som stannar i växten och blir ca 10-12 cm. Är inte schysst att ha så stora hemma.. Jag hade ju ett jätte stort akvarium till henne men inte tillräckligt tyckte jag. En gång när jag hade mina gula tofflor på mig så jagade hon mig haha! Hon trodde att det var något ätbart.

Jag kommer ihåg när jag och mamma avlivade henne.. Usch vad vi satt och grät i väntrummet, det var hemskt. Sen när det väl var våran tur så fick jag knappt fram ett ord för jag grät så mycket..

Fredagsmys

Maten blev så god. Såsen blev himla god, kors i taket! Lite stolt blev jag allt. Nu blir det fredagsmys med lite cola, choklad och chillinötter. Ska kolla på vem vet mest.

Det var ett tjat om mat

Fisungen ligger bredvid mig i soffan, på filten såklart. Roberth ligger i andra soffan och sover. Jag ska snart laga mat. Har glömt att tina upp köttfärs idag igen, glömmer jämt det! Idag blir det köttfärslimpa med sås och potatis. Får se om såsen blir bra är inte så värst bra på att göra brunsås..

Hårfärg

Beställt en toning jag använde förr :)

Promenad

Jag och Sky har varit iväg på långpromenad, busade runt lite i hästhagen bland annat. Skönt promenadväder :)

Behind the scenes

Det är så fränt! Men vad tycker ni? Med eller utan tatueringar? Ni vet nog vad jag tycker ^^

Såg det först hos starstorm.blogg.se

Juleskum

Jag har köpt juleskum, fasen vad gott! Mitt absoluta favoritgodis. Undra om polka smaken är god? Köpte dock inte den smaken...

Lyxfällan

Vi sitter och kollar på lyxfällan, fan jag förstår inte hur en del personer tänker. Hur kan man sätta sig själv i den situationen. Usch blir så arg, en del förtjänar inte ens att få hjälp. Dom har ju inte mycket innanför pannbenet.

Rent hus

Vi hade det mysigt hos mormor och morfar, förutom att Sky gnällde hela tiden och tittade på mig. Till slut fick jag nog och vi åkte hem. Ibland är han sån där..

Nu har jag städat och donat här hemma. Lagt på en ny duk i köket men är lite osäker på den.. Ska köpa en till vardagsrummet i helgen så kanske blir en annan till köket får se.

Yey

Snart ska jag och Sky åka till mormor och morfar och vara där i några timmar. :)

Mat

Snart kommer mamma och syrran hit med mat från Saigon, mums!

Sky


Snuttefilt

Hej! Nu är 9 km avklarat så här på morgonkvisten. Fixar frukost just nu.

Sky ligger på sin blåa snuttefilt och gosar haha. 10 kr på ikea vilket kap. 


Mat :)

Just nu håller jag på att fixa mat. Idag blir det rotfruktsgratäng och kotletter med en sallad till. Roberth tror att han inte kommer att tycka om gratängen, han ska ju bara ha potatis.. Jaja jag hoppas det kommer smaka bra iallafall.

Bild

Vilken knasig bild

Upp och hoppa

Vi är sega idag.. Eller ja mest Sky, vi har inte varit ute sedan imorse. Han är trött på dagarna och bara sover men på kvällarna då ska det busas och bråkas här inne. Väntar på att han ska piggna till så vi kan gå ut. Han är ju inte så jätte förtjust i det här gråa vädret. Klandrar honom inte :)

Tur

Jag hade tur med regnet, det duggade bara pyttelite så det var helt okej. Nu ska jag äta lite grillad kyckling sen ut med Sky.

Regn+cykla= skit

Hoppas det inte regnar alltför mycket när jag ska cykla iväg.. Tycker inte om att cykla när det regnar.

Möte

Hallå! Ska snart värma min gröt. Sen ska jag på möte, wow vad roligt.. :D

Nytt

Fick det här fina av mamma, älskar ljusarrangemang!

Pepparkakor och ljus från ikea

Älskar den här speldosan, från guldfynd.

Ljuslykta

Breathless

Hej igen! När Roberth kom hem från jobbet så somnade vi i soffan, skönt att ta en liten tupplur. Maten blev god, hade tänkt att jag skulle fixat någon efterrätt men så blev det inte.. Får bli en annan gång. Vi satt och pratade lite gamla minnen förut. Tänk vad fort 4 år har gått. Bästa.

Har ont i huvudet, typiskt.

1a November

Hallå! Jag och mamma har haft en jättemysig shoppingdag. Kom hem med massa kassar, kan visa sen vad det blev. Vi åt på pacos också, det var gott.

Nu är jag lite seg, gick upp strax efter klockan sex imorse..

Vi ska göra egna hamburgare idag men jag har glömt att tina upp färsen, typiskt... Blir sen middag :D

Love

Idag har jag och Roberth varit tillsammans i 4 år, mys :)


RSS 2.0