Måndag!!

Lilla mami har varit hos oss några timmar. Jag cyklade hem det fortaste jag kunde i regnet för att komma före mamma eftersom Roberth inte var hemma så hon slapp vänta ute i trapphuset :) Hon hade med lussebullar och massa annat :) Vi satt här en liten stund först sen gick vi till katterna, vi gick förbi blomsterbutiken och jag fick en jättefina blomma jag lägger upp bild på den sen. Roberth fick snus :) När vi kom hem från katterna satt vi här och fikade, lilla mami det var mysigt att du kom ♥

Nu sitter jag i soffan och väntar på att Ullared ska börja. Imorn ska jag tatuera mig :) Tre nya blir det!

Tjohoo



Jag kommer nog inte kunna vänta tills jag ska till frisören.. Jag kommer att fixa det själv, tror jag.. Men vi får se.

Redan Söndag, känns väldigt segt. Ska gå en sväng till till katterna innan det är sovdags, jag ska passa dom ett tag nu. Gosade med dom förut, Leo var sååå gosig så han inte visste vad han skulle ta sig till. Jag är sugen på chips meeeeeen jag har ätit mycket godsaker i helgen så jag borde inte äta mer..

Jag är så trött på det här gråa och regniga vädret, jag vill ha sol och torrt på marken. Men det ser mörkt ut.

Första advent idag


Lördag

Äntligen Lördag! Så skönt. Var på Marieberg med Mickis, lämnade in min mob på Siba så får se när jag får tillbaks den, så jag har en gammal mobil nu så jag har INGA nummer kvar. Så den som vill får väl skicka ett sms så jag får numret.

Vi gick runt lite och hittade mest småsaker, jag vill ha kläder men kände att jag måste prioritera andra saker först. Typ mat och räkningar. Plus att jag ska tatuera mig på tisdag :D

Har precis ätit mat så nu jag är supermätt. Vi var på Maxi förut och handlade en massa gott, när jag plockade upp alla varor här hemma så ligger det en flaska där i så jag frågar Roberth vad det är han har köpt. Han har inte lagt ner den, det är en sprayflaska. Så någon har lagt ner sitt spray i våran vagn som vi OCKSÅ fick betala för.. Jaja. Nej nu ska jag slappa framför teven.

Fredag

Nyss kommit hem från jobbet, skönt med helg.

Jag kan nås på mobilen nu men jag har inte kvar några nummer. Så ni som vill kan väl skicka ett sms så jag får era nummer

Ikväll blir det pizza, eller jag vet inte kom jag vi får se vad det blir

Mobil = Skit

Japp det stämmer, ni kan längre inte nå mig på min mobil. Jag låter er veta när jag har mobil igen..

Morot

Två veckor som morot

Huvudvärk

Vaknade med huvudvärk och den sitter fortfarande i. När jag letade efter alvedon så hade vi inga. MEN sen kom Roberth med en karta, han hade gömt den under sitt tangentbord. Varför? Jo för jag konsumerar tydligen så många så han vill ha några för sig själv! Vafan.. Jag kan inte rå för att jag ofta har ont i huvudet..

Iallafall, färgade håret idag. Jag vet inte riktigt om vi missförstod varandra, men jag är iallafall orangehårig nu. Jag har ingen åsikt. Bara det att det skulle vara ljusare.. Om två veckor ska jag dit igen och då är det gratis, tur det..

Monday

Ja idag var första dagen på jobbet på två veckor, det har gått bra. Jag och Angelica tog ett sista ryck och åkte till Markbacken där Mattias och Ulrika var, kul och jobba med dom. Man träffar dom inte så ofta så man får ta vara på dom få tillfällena som ges.

Jag ska snart ut med Sky, sen ska jag äta något. Jag orkar inte laga mat så jag ska äta smörgåsrån med smör. Gott. Sen blir det nog popcorn till ULLARED jag älskar det programmet haha! Kjell är bäst JÄVLA PLASTA FAN får vi höra ikväll haha. Klockren, garvar varje gång åt honom.

Yeah imorn ska jag färga håret :) Sen efter det ska jag träffa Jessica ♥ Kommer bli asbra när vi kommer bo så nära varandra sen :)

Nehej nu ska jag ut i regnet (varför skulle det inte regna liksom.)

Gymma?

Jag hatar gym. Jag hatar att alla tjatar om att dom går på gym. Är det bara jag som är en soffpotatis? Jag har aldrig gymmat i hela mitt liv. Jag brukade simma förut, det kändes mer "okej" än att vara inne på gymmet. Alla ska glo på en och man ska få dåligt samvete. I simbassängen var det jag och pensionärerna, det kändes bättre. Visst skulle det vara skönt att få mindre midja, alla tjejer vill ha mindre midja så det är inte bara jag, men jag vill inte gymma. Om jag blir rik, då ska jag köpa ett stort hus och det ska vara ett gym nere i källaren, så ingen ser mig. Det är precis som om man ska få dåligt samvete för att man inte gymmar, det är friskis hit och svettis dit. Jag vill inte!

Är man dålig för att man inte gymmar?

Söndag

Den tråkiga söndagen är här igen, regnigt såklart. Imorn ska jag jobba, det känns konstigt eftersom jag varit sjuk i två veckor. Men det känns bra att komma tillbaks igen, och träffa Angelica :)

Jag ska snart tvätta, ska inte ta allt idag tror jag. Orkar inte med fem IKEApåsar. Jag längtar så tills jag ska fixa håret på tisdag, slippa det här mörka. Hoppas att det blir som jag vill :)

Nehej nu ska jag plocka ihop tvätt och tvättmedel.

Fredag 20/11

Jaha nu är fredagen snart slut. Klockan ringde 5.30 imorse och strax innan 7.00 var vi på väg mot Stockholm. Idag hade vi inte sån tur att hitta parkeringsplats men efter en halvtimma hittade vi en plats. Själva besöket gick bra. Vi fick såg en broschyr med skys sjukdom, Atopisk Dermatit och där såg man skräckexemplar på hur andra hundar ser ut. Då insåg vi att Sky ser "frisk" ut om man jämför med dom. Veterinären sa att vi måste nog blunda lite för alla småsaker vi ser på Sky för han har ju inga problem med tassarna osv, det är vi som är lite för överbeskyddande eller vad man ska säga. Vi tror att minsta lilla är farligt och lägger ner mycket tid på det. Men vi är jättenöjda med vad veterinären sa. Hämtade ut lite nya saker på Apoteket när vi kom hem. Så nu hoppas vi att dom ska göra susen.

Världen

Jag har tänkt på en sak.. För mig existerar bara Sverige, jag har inget behov utav att resa runt om i världen och besöka te.x Paris,Rom,New York,London bla bla ja ni fattar? En del MÅSTE se alla turistattraktioner eller hur man säger. Ibland (jag är lite knäpp) tänker jag på hur andra i världen betalar räkningar, hur andra familjer firar jul, hur bra/dåligt andra har det runt om i världen och lite såna där småsaker bara. Men that´s it. Jag bryr mig inte. Jag har inget ställe jag vill åka till, jag har många vänner som reser runt medans dom är "unga och kan" men jaha gör det då men håll inte på och säg till mig "men guuuud du måste ju ut och se världen" Nej det måste jag faktiskt inte, jag har faktiskt Discovery på tv.. (skoja.. ) Det är så mycket jag vill skriva men jag kan inte formulera mig tillräckligt för att det ska låta bra..

Det kanske är för jag är lite rädd? Komma till nya länder där det är massa med folk och man kanske inte hittar.. Åka flygplan. Förstå och göra sig förstådd. Nya stora saker helt enkelt.

Allt på tv man ser från alla länder och så, det är bara på tv för mig.

Är det någon som känner likadant, eller är det bara jag?

Torsdag

Dagen började med att morfar hämtade mig och Sky halv tio, vi åkte till dom och åt god frukost. Mickis kom sen också. Sen städade jag lite där och drack cola :) Vi kom hem runt två tiden tror jag. Gjorde fiskpinnar och potatismos när jag kom hem, det var gott. Och rårivna morötter till det. Sen så somnade jag och Sky på sängen, det var skönt att vila. Nu sitter jag och kollar på fiskedrag.

Stockholm tidigt imorn

En helt vanlig dag för Sky

Mitt lilla hjärta

Greys anatomy

Sitter och kollar på greys anatomy och bölar, den lilla pojken dog usch. Skönt att få gråta lite

Lite bilder


Jul



Jag börjar få längtan till jul, fast det inte kommer bli som förr. Jag saknar att åka bil i fyra timmar för att fira jul i Älvdalen, jag har haft mina bästa jular där. Nu vet jag inte ens om jag vill fira jul, jul för mig är att vara uppe i Älvdalen och träffa farmor o farfar och Lars-Ola. När man vaknade på morgonen och gick ner för trappen och gick till granen direkt där alla hade lagt fram julklapparna. När julmaten förberedes redan på morgonen, när hela familjen var samlad. Jag åt maten så snabbt för att jag längtade tills Kalle kom på tv och efter Kalle så var det dags för julklapparna. Jag saknar den känslan. Det var bättre för, nu har vi firat jul här hemma dom senaste två-tre åren tror jag. Pga sjukdomar osv. Visst är det bra att vi kan göra så men inget är som förr, för då var farmor,farfar och Lars-ola med och firade jul.

Men man får väl göra det bästa utav situationen..



Tisdag

Jag är sjukskriven veckan ut eller vad man säger.. Skulle ha tatuerat mig idag men är man inte riktigt bra så... Fan! Tur att jag har en till tid ;)

Sky ligger i mitt knä nu, var borta några timmar men nu är jag hemma igen. Han har saknat mig, är inte någe kul hemma när mamma inte är hemma. Vi har ätit spaghetti och köttfärssås nu, gott. Var hos mamma och pappa förut, mysigt.

Åhh jag längtar tills mina nya grannar ska flytta in :) Det ska bli så roligt, dom kommer inte få en lugn stund ;)

På fredag ska vi till sthlm med Sky, hoppas verkligen inte att det kommer kosta så mycket.. Vi får åka tidigt på morgonen, skulle ha körtid men den får jag avboka.. Allt för Sky.

Nästa vecka har jag frisörtid, ska ändra hårfärg :D Wohoo spännande!

Jaha

Sick and tired

Allt jag har att säga

Röv

Mår skitdåligt, hör av mig när jag är frisk igen

Sjuk

Feber och hosta. Blir att knapra alvedon idag så febern håller sig nere

Farsdag

Mormor, morfar och pappa

Mamma och Roberth





Idag var vi hemma hos mamma och pappa och firade farsdag. Mormor och morfar var där också. Efter ett tag kom Mickis. Nu sitter jag i soffan, ett päron till farsa i Las Vegas börjar snart. Jag har ont i bröstet och hostar. Jag hade gräns till feber förut men då hade jag tagit en alvedon så det kanske sjönk lite. Imorn är jag alltså hemma från jobbet, känner att det bara blir värre. Har druckit honungsvatten så får se om det blir bra.

Hoppas det går bra imorn på jobbet Angelica ♥






Jag och Rocco

Mickis och Rocco

Förresten..

...Så har jag jävla ont i bröstet! Hostar så det gör så ont, vill inte hosta eftersom det gör ont då kommer såna där fjanthostningar.. Roberth tror inte på mig, typiskt honom.

Bilder från gårdagen


Klicka på bilderna för att få dom större



Jag och Lillen


Maggan och Marion var 60tals tjejer

Göran, Marion, Maggan och Leffe

Roberth

Lördagskväll

Jag är hemkommen från Lisa för en stund sen. Jag, Anna och Lisa hängde i soffan och åt chips och godis. Mysigt.

Förut idag var vi i Pålsboda och gav Göran en farsdag blomma, åt god mat. Sen skulle dom fixa iordning sig för en 60tals fest dom skulle på. Maggan och Marion hade fina klänningar, Göran och Leif tyckte det mest var töntigt. Dom drack öl istället, jag lägger upp bilder imorn.

Jag känner mig jättekonstig i halsen, lite hostig.

IDOL!!!

Erik sjunger "The show must go on"

Äntligen säger jag, min favoritlåt!!

Äntligen Fredag

Fredag var det ja!

Greys anatomy

Det är ett hemskt program, usch.

Jag ser det snöar

Hej snön!

Tjingeling!

Oh sköning tisdag idag, ledig alltså. Jag gick upp typ vid åtta, Roberth skulle upp tidigt för att åka på anställningsintervju (jag vet inte hur det stavas så ni behöver inte klaga) och det är typ sovmorgon för mig. Jag och Sky gick ut och efter nio hörde Jessica av sig då var hon på väg till mig. Och gulliga hon köpte med fika! Det var gott, bakelser och cola till frukost haha! Ibland får man. När det närmade sig lunch blev vi sugna på Rosalis så vi cyklade upp och köpte oss lite mat. Vi gick in en sväng på Lucullus också. Vi köpte med maten hem och satt här och åt, det var gott. Men jag fick galet med sås i min chicken alfredo, det var typ sås med pasta? Lite soffhäng blev det också, mätta och belåtna.

Uhh jag blir galen på den här teorin, satt med sista fasen som var så jävla svår och tänkte att fan jag kommer inte få många poäng och då fick jag ETT poäng från godkänt ETT!! Jag blev så jävla frustrerad, så nu har jag en liten paus. Gick ut och gick och så blir det kanske lite kvällsmat sen på´t igen!

Roberth köpte med sig en megapåse med wienergum, inte bra!

Måndag 2/11

Jag gick upp för tidigt... Ont i halsen har jag också, kul.

Sunday Sunday

Jaha då var den tråkiga Söndagen här igen, varför VARFÖR går helgerna så fort? Det känns som om någon straffar en för att man njuter utav att vara ledig och att måndagen ska komma så fort som möjligt för att man inte ska få njuta. Jaja.

Dagen har sett ut så här, promenad, tvätta,städa,laga mat och lite disk på det hela. Det är väl sånt man gör på söndagar. Jag tänkte att jag skulle plugga teori hela dagen men det blev inget, en annan dag.

Åh vad fint det är med alla löv som sakta faller ner mot backen, och alla lövhögar under träden. Mysigt! Skönt det är när det är liiiite lite kallare ute.

Roberth ligger i sängen och har magont, kanske lite bajssjuka? Han skyller på mig, förstår inte varför.

RSS 2.0