Torsdag, snart fredag!

Idag blev det inget sova i soffan. Direkt när jag kom hem från jobbet så svirade jag om till träningskläder och gav mig ut på en springrunda. Så jävla nöjd att jag tog tag i det direkt, det slutade på 7 km. Heeelt okej!

Nu kan jag somna i soffan med gott samvete ;)

Relax

Åt pizza ikväll, gjorde egen alltså. Supergott blev det. Planerade att jag skulle ut och springa ett tag efter vi ätit, men det blev inte riktigt så. Somnade i soffan, är så trött. Dagen på jobbet var rätt tuff, var trött redan från början och det var fullt upp hela dagen. Så den här sovstunden förtjänade jag faktiskt. Nya tag imorgon!

En söt sak






3

Idag snoozade jag tre gånger, det har aldrig hänt.. Fy fan vad trött jag är. Idag ska vi till gustavsvik och bada med barnen, njaa vet inte vad jag tycker om det..

Go west

Hej hej! Precis varit ute en runda med Sky, så skönt att gå iväg till skogen och bara koppla av. Skulle aldrig palla att bo mitt i stan, inget för skogsmullen :)

Nu ska jag väl fixa lite kvällsmat.


Gulle

Mosters älskling

Måndag kväll

Hallå! Här sitter jag och är sugen på något gott att äta... Typiskt.

Ikväll har jag varit hemma hos Angelica, pratat om allt mellan himmel och jord <3 Druckit våran favvocider och kollat på barnkläder haha.

Imorn ska jag nypa Noa i hans små tjockislår ♥

Gott

Jordgubb och lakrits loka :)

Måndag morgon

Okej jag är rätt trött.....

Mors dag

Detta fick mamma och Marion idag :) Jag och Sky plockade liljekonvaljerna imorse, så fina! Blev en liten bukett till mig själv också.

Dagen spenderades hos Marion och Göran, Sara och Rickard var där också. Åt god mat och satt i solen :) Rövsvett var ett faktum.  Efter vi varit där åkte vi hem till mamma och pappa och fikade på äppelpaj.

Är så trött nu.. Galet att det redan är måndag imorgon!

En bild

Gossen och jag

Två änglar

Idag firar vi våra mammor.

Svärmor ♥

Mami ♥

Besök

Att vara hos moster är kul

Baby foot

Hallå! Nu sitter jag i soffan och har baby foot på fötterna, ska bli skönt med babylena fötter nu till sommaren :)

Vi satt och kollade på hotell förut, vi bestämde inget än. Tror vi tar det imorgon. Jag och Basse vill ha pool iaf :D Men det var lite snålt med det.. Jaja det blir nog bra :) Ska bli jättekul att se Rom. Först tänkte vi bara vara där över en weekend men det blir nog lite längre :) Sweet.

Imorgon ska vi fira våra söta mammor, har en sak kvar att fixa sen är allt klart :)

Det ska bli superfint väder imorgon också, härligt.

Rosa paket

Skuggpaus

Trött

Paket :)

Fin Lördag

Tänka sig att jag köpte skor idag! Helt otroligt.. Två par till och med. Tror att jag är nöjd med dom :) Blev lite annat också. Shorts, leggings, byxor, solglasögon och en t-shirt. Så nu har jag handlat mitt för den här måndaden :D

Jag och mamma hade det mysigt på stan. Till en början hade jag väldigt ont i huvudet men det gav sig efter ett tag, tur det. Vi gick runt i en massa affärer sen satte vi oss i solen och åt en varsin macka, dom var inte så goda men men :) Sen hämtade pappa och morfar oss och så åkte vi till sjukhuset för att hälsa på mormor. Tyckte att hon var rätt pigg idag faktiskt.

Nu har jag fixat lite här hemma, ska snart gå ut med Sky sen ska jag nog åka till mamma och pappa. Dom ska grilla :) Roberth och Basse är och kollar på amerikansk fotboll, tror vi ska fixa resan idag också :)

Bärfis

Men hej! När jag satt och åt frukost så flög en bärfis in i köket, den har jag jagat ett bra tag nu. FY vad det luktar om den. Jag smällde till den och nu hittar jag den inte.. Tror den är bland blommorna någonstans men jag vågar inte rota där haha. Den var rätt stor, äckel. Hoppas den är död.

Snart ska jag och mami på stan, hoppas jag hittar det jag är ute efter. Shorts och skor bland annat. Hittar aldrig skor, tycke det är så svårt. Speciellt sommarskor..

Äckelfis

Varm fredag

Hallå! Vi fick lite besök nu på kvällskvisten. Michaela, Noa och mamma kom förbi. Mosters lilla kille var så varm, alldeles klibbig. Gulle.

Tog bilder men det funkar inte att ladda upp, konstigt.

Jag är godissugen!

Sol i sinne brun inne

Hallå! Ännu en dag med underbart väder. Jobbar man länge får man göra det bästa utav situationen. Ta med sin elev ut på skolgården och lägga sig i en kompisgunga och sola :D Inte ofta man kan göra så kan jag tala om men just då hade jag en lugn elev. Han tyckte också det var mysigt :)

Imorgon jobbar jag 8.15-13.15 och det ska bli så skönt! En fredag i månaden har vi en sån tid, sköönt!

Lånad bild :)

Lång dag

Hej! Sitter och är sugen på kvällsmat men känner att det är lite väl sent kanske..

Kom hem från jobbet rätt sent, efter kl 18 någon gång. Åt lite gott sen blev det en långpromenad som vanligt, skööönt!

Jaa så har min dag sett ut, inte hunnit med så mycket :)

Mina två

Kolla in Sky ♥

En skit dag

  • När jag gick ut ur bilen sket en fågel på mig + min mobil som jag hade i handen.
  • När jag skulle plocka upp Sky´s bajs var det hål i påsen = bajs på fingrarna.
Känner mig riktigt fräsch idag!

Just det glömde en sak. På jobbet så hade jag en elev i knät där blöjan läckte igenom så mina byxor blev nerkissade.

Ett tecken haha? På vad i såna fall?

Solig tisdag

Men hej i värmen! Underbart väder idag igen.

Efter jobbet var det dags för veterinären igen, det gick bra som vanligt :) När vi kom hem därifrån så tog jag och Sky oss en promenad i värmen, Sky tyckte det var varmt så det blev inte så jättelångt. Så när vi hade gått våran runda böt jag kläder och gav mig ut på en springtur, bra där! Skönt när det är varmt.

Nu sitter jag hungrig i soffan och väntar på att maten ska bli klar :)

Måndag

Hej! Vilket underbart väder vi har haft idag, mer sånt! Sommarvärme, kom.

Imorse när klockan ringde var jag riktigt trött.. Ville verkligen ligga kvar i sängen, men det var bara att gå upp :)

Efter jobbet gick jag och Sky på en långpromenad, så skönt ute.

Sitter i soffan nu och är riktigt seg.. Ska snart duscha och sen gå och lägga mig, sweet!

Euw

Mitt halsont består numera av en klump i halsen som gör att jag nästan spyr så fort jag sväljer, jag mår illa. Fy fasen vad är detta.

Jag vill ha Lördag hela veckan

Hallå! Åhh fasen nu är det söndag kväll igen.. Faan att helgerna bara springer förbi.

Dagen har varit lugn, städade och gjorde fint på förmiddagen. På eftermiddagen kom Marion och Göran hit på lite fika. Jag hade fixat bärpaj och jordgubbar med vaniljglass, körde på lite sommartema :) Hoppas att sommaren kommer snart...

Jag har lite ont i halsen, börjar gråta om jag blir sjuk igen!

Stolt moster

Hur söt är han inte?! Blir alldeles varm i hjärtat när jag kollar på den här bilden.

Söndag

God morgon! Idag gick jag upp ännu tidigare så har redan hunnit med promenaden och joggingturen. Varmt ute, skönt det :)

Efter frukosten ska jag städa och lite sånt där roligt.

Gillar Tyra!

Blev kär i dom här fina byxorna från stylebytyra.se så Roberth var så gullig att han beställde dom till mig :) Hoppas verkligen dom passar!

Lördag lördag..

Hallå! Har precis kommit hem. Jag, mamma och morfar var och hälsade på mormor på sjukhuset.

Idag har jag inte gjort något speciellt, skönt att ta det lugnt :) Nu ska jag fixa lite kvällsmat.

Tre bilder





Busig i sängen :)

Morgon

Hallå! Vaknade tidigt som vanligt, men det tycker jag är jätteskönt. Jag har hunnit med att gå 40 minuter med Sky, och en joggingtur ensam på 55 minuter. Väldigt skön start på dagen :)

Nu sitter jag och äter jordgubbar i väntan på att äggen ska bli klara!

Fredag

Hallå! Äntligen fredag :) Jobbade till kvart i fem, mina tidiga fredagar. Not.

Nu har jag ätit jordgubbar och glass, köpte så goda spanska jordgubbar. Om det bara kunde komma lite sommar värme snart så.. Hade varit skönt :)

Jag och Sky har varit ute på en långpromenad, super skönt. Sky ligger utslagen på sängen.

Frisk luft

Det blev en skön promenad :)

Vi träffade Jessica som var ute och red :)

Nää nu är jag trött

Åhh hej vad trött jag är!! Skulle kunna somna.. Men tror nog att det bli en promenad istället.

Gick ju upp rätt tidigt idag, blev en skön morgonpromenad i hästhagen. Sen åkte jag och tränade, det gick väl så där. Inte alls pepp plus att jag har träningsvärk i benen.. Efter det blev det en tur till morfar med mamma. Jag köpte med jordgubbar som vi fikade på, sen blev det goooood mat! Roberth kom också och åt, skönt att vi slapp laga mat idag :D Nu har jag precis kommit hem från sjukhuset, vi var och hälsade på mormor. Hade med jordgubbar till henne, hon blev så glad.

Sky ligger bredvid mig och sover, ska jag göra honom sällskap eller släpa ut honom i skogen haha?

Äta gräs

Kossan var ute på grönbete imorse.

Mmm gott!

Tidigt?

God morgon god morgon! Det gäller att ta vara på sin lediga dag :D

Onsdag

Hallå! Idag på jobbet hade vi friluftsdag uppe i Ånnaboda, mysigt! Skönt att vara ute, hade tur med vädret också så det kunde inte bli bättre :)

Efter jobbet åkte jag hem till västhaga där syrran och Noa var, var ju tvungen att gosa lite med lillen :) Han hade på sig kläderna han fick av mig för ett tag sedan, så cool i jeans :) Jag skulle också vilja ha såna mjuka och bekväma byxor :D

Var ute och sprang ikväll också, kände mig rätt bra där ett tag. Med Metallica i lurarna, spelade black album. Bra skit!

Nu ska jag nog gå och lägga mig, ledig imorgon det ska bli skönt.

Mosters snasi

Åhh gosunge!

Noa

Hej lilla knubbis!

Run Annica run

Tjabba! Jag gav mig ut på en springtur, jätteskönt! Första gången på flera månader, känner mig nöjd :) Sprang runt strömsborg och runt i skogen där, gick bättre än vad jag trodde.

Nu ska jag äta lite sen är det dags att duscha.


Regn

Precis när jag skulle ut och springa så börjar det regna.. Jaja, får avvakta lite :)

1

Måndag måndag! Som alla andra måndagar är man trött och jävlig. Men dagen har gått bra, tur man har såna grymma arbetskamrater! Jobbade även över en timma. När jag kom hem lagade jag mat, tacogratäng. Det var jättegott.  Sen har jag sovit lite på sängen, trött :)

Nu ska jag snart sova :D

Björnar

Åhhh vad jag är trött! Hade en mardröm om björnar precis innan jag vaknade, usch! Nu ska jag fixa frukost till både mig och Roberth innan det är dags för morgonpromenaden.

Nitlott

Ingen vinst på bingolotto, vad otippat!

Snart är det dags att göra sig ordning för sängen, jobbet kallar imorgon igen.

Om man skulle ta sig lite sen kvällsmat :D

En till blomma

Nu när jag har fixat på balkongen längtar jag så tills jag någon gång i livet får bo i ett hus med stor trädgård. Hoppas hoppas det blir snart. Vill pyssla med blommor och fixa en massa.. Vi har mer eller mindre bestämt oss att vi ska flytta härifrån, när vet jag inte. Men köpa oss något iallafall. Älskar våran lägenhet, men det är en person som sabbar våran trivsel här. Inte kul, men nu har vi fått nog. Jaja vi får se vart vi hamnar :) En sak i taget..


En favoritblomma jag köpte idag :)

Jag fick en sån här blomma av Marion och Göran förra sommaren, superfin och STOR. Men den har varit halvdöd ett bra tag nu, så jag hoppas att den blir pigg snart så det blir fina blommor på den. Annars får jag köpa en ny ;) Dom två blommorna jag köpte idag gick på 550 spänn haha! Men det är så värt det.

Petunia

Hallå! Nu har vi varit och handlat lite grann, innan det var vi och åt på Rosalis. Jag blir alltid dålig i magen när vi ätit där.. Konstigt.

Jag har fixat lite på balkongen, köpte en jättefin ampel idag. Köpte en extra stor :D Ser inte så stor ut på bilden men det är den.

Lila såklart :)

Ska fixa iordning lite mer på balkongen, får se om jag gör det nu eller i veckan :)

Ikväll ska jag hem till mamma och spela bingolotto :D Hoppas vi vinner en massa pengar :) Jag köpte två trisslotter när vi handlade, 50 spänn åt helvete.


Sol sol sol

Hallå! Jag och Sky har nyss kommit in från en långpromenad. Vilket härligt väder det är, hoppas det håller i sig hela dagen. Då blir det att vara ute en massa :)

Jag ska försöka få i mig lite frukost nu, har inte så mycket gott hemma men det får jag fixa sen..

Om en timma ska jag och mamma dra iväg till marieberg och fixa lite saker.

Dagens gos

Gäspa :)

Äta handen

Lördags seg

Nääe jag åkte aldrig iväg till IKEA, hade ingen lust. Känner mig trött. Städningen är iallafall klar, skönt det. Sängkläderna är tvättade, gött. Vi sitter och väntar på Basse, ska ut och äta som vanligt haha.

Haha!


Lördag

God morgon! Sitter och väntar på att Sky ska vilja gå ut, en annan har ju redan varit ute och gjort av med lite energi.

Idag ska jag till IKEA och köpa lakan, skulle ha gjort det för några veckor sedan men det har liksom inte blivit av. Ska också till Grizzly och köpa tuggpinnar till Sky. Städa måste jag också göra, usch har ingen lust..

I eftermiddag ska jag gosa med Noa :)

Regn

Hallå! I typ 6 år har jag haft en massa grejer hemma hos mormor och morfar som jag fick i studentpresent bland annat. Dom sakerna har jag haft i en kista nere i källaren. Jag har inte tagit hem dom eftersom vi inte haft plats eller så och i några år har morfar pikat mig och frågat om jag inte ska ta hem sakerna, det gjorde jag idag. Vinglas, muggar, skålar, kaffebryggare, brödrost, bestick osv. En hel del kan jag ju tala om. Så nu har jag packat upp allt och diskat, så snart ska jag fylla skåpen ännu mer. Måste rensa köksskåpen någon dag också. Jag, mamma och pappa var i deras hus idag och hämtade lite grejer. Konstigt att se det tomt.. I helgen ska vi fortsätta där borta.

Mormor ligger på sjukhus och kämpar, stackars lilla mormor. Blodförgiftning och något annat konstigt, hoppas hon blir bra snart. Att dom får njuta tillsammans i deras nya hem som dom nyss flyttat in i. Eller säger man flyttat in till? Hjärnsläpp! Jaja, så det är iaf lite tråkigheter just nu.. Och inte blir man piggare utav detta skitväder, regnat hur mycket som helst nu.

Sky är hemma hos Marion och Göran men han kommer hem imorgon igen, plutten. Skönt att slippa några regnpromenader iaf haha :)

Nu ska jag göra så lite som möjligt :)




Noa

I love you

Moster matar

Naaaaw

Tisdag

Hej! Har precis varit ute på en långpromenad, kanske hade en för tjock jacka på mig upptäckte jag efter ett tag. Typiskt mig, tror alltid att det är kallare ute än vad det är.

Efter jobbet var det dags för veterinären, efter det åkte jag och pussade på Noa en stund. Mycket snuttipluttande blev det. Gofisen hade blivit lite rund om kinderna, så söt.

Han slocknade efter maten :)

Hjärta

När jag var hemma hos mormor och morfar förut idag så skulle morfar ta sig något att dricka. Han trodde att det var Coca cola men det var en pepsi, då säger gullemorfar som är från skåne "Åh, det var en Pipsi". Älskade morfar du är så söt.

Bilder från idag

Haft en härlig dag ute i Pålsboda hos svärföräldrarna. Ätit god mat, promenerat och fikat ute i solen. Lovely!

Det var så fint i skogen

Sky och Marion


Gos

Jag och Bonzo gosade förut :)

Kinesmat

Oj vad det blåser ute! Inte kul.

Idag har vi ätit kinamat, det var så gott. Det äter vi högst en gång om året (Roberth tycker inte det är så gott) men när Basse ville äta det så gick det bra ;)

Ikväll ska jag hem till Lisa och träffa tjejerna, ska bli mysigt. Kanske tar ett kort eller två.

Morgonrundan

Nu sitter jag och äter frukost efter en härlig morgonpromenad. En del måste nog tro att jag är väldigt ensam eftersom jag alltid går själv, men det är faktiskt skönt att gå själv. Jag och Sky, mysigt! Självklart är det ju kul att få sällskap någon gång :) Blev några bilder på Sky:













Kul med hundbilder va ;)

Highway man

Sitter och poppar hoffmaestro, vilken bra start på dagen! Nu vaknade Sky, dags att gå ut i skogen! :)

En gång om dagen

Har börjat med detta, minnen från när jag var liten :D

Ändrat mig

Inte suttit vid datorn något idag.. Tänkte skriva lite onödiga saker innan det är dags att sova.

Dagens eloge till busschauffören som tvärnitade då det var en anka som gick över vägen, tur att det finns såna människor. Jag satt gråtfärdig i min bil då jag såg den på vägen och en buss kom i full fart, trodde inte han skulle stanna.

När jag handlade så var det en liten bebis i sin vagn som skrek så sjukt mycket, tyckte synd om pappan. I kön bredvid mig står det två unga killar som säger "fan kan han få tyst på ungen, jag hatar barn!!" Jag var sååå nära att vända mig om och be dom hålla käften och säga att dom också skrek som barn, men jag var tyst. Istället börjar jag prata med pappan och barnet, pappan sken upp samtidigt som det var en jobbig situation för honom. Ungen var jättearg, verkligen.

För ett år sedan var jag likadan som dom två killarna, hatade barn. Hatade skrikande ungar. Men på några månader så ändrade jag mig, och det är Noas förtjänst. Syrrans graviditet fick mig på andra tankar, barn kanske inte är så hemska ändå. Lilla Noa som jag älskar så himla mycket (även när han skriker och är allmänt missnöjd). Jag kom ihåg när jag skulle köpa första kläderna till honom, jag började gråta inne på H&M. Dom var så små och söta.

Såå det jag ville komma fram till var att man förändras. Så därför avslutar jag detta inlägg med en bild på Noa som jag snodde från syrrans blogg. JAG DÖR PÅ MÖSSAN!!


Ipren

Nu ska jag ta mig en huvudvärkstablett och gå och lägga mig.

Efter jobbet åkte jag och mamma till marieberg, hon ville köpa sig några nya kläder till resan. Sött. Jag köpte mig en skål som jag ska ha på köksbordet, det fick duga :) Har inte gjort något vettigt efter det, skönt att bara ta det lugnt när man kommer hem :)

En bra dag

Hej!

Haft en bra dag. Varit ute mycket och gått långa promenader. Kan inte sitta inne när det är så fint väder, älskar våren :) Tur att det har varit så fint väder när man varit ledig.

Och så var det ju det här med minigolfen.. Jag var så sjuuukt bra dom första åtta banorna sen gick det bara nedåt och jag förlorade ledningen.. Fasen, fick en del ettor. Bra för att vara mig. Roberth kom sist kan jag ju också tillägga! Basse vann, han hade bara tur ;) När vi hade spelat klart köpte vi glass, gott!

Nu är jag ganska trött, varit lite dåsig idag också. Jag är så trött på att vara förkyld! Fan att man måste snyta sig hela tiden, sover inget bra på nätterna för det är fullt i näsan. Värdelöst. Varit snorig i två veckor, kul!

Sol och golf

Hallå! Om en liten stund ska vi åka iväg med några stycken och äta sen blir det minigolf i det fina vädret. Kul :)

Är skithungrig, undra vart vi ska äta?

Hundblogg

Det här har Sky hunnit med idag :)

Varit i skogen

Kiss kiss

Hälsat på gammel mormor och gammel morfar

Solade lite

Finaste killen

Ledig tisdag

Hallå! Jag hade glömt att stänga av alarmet så klockan ringde halv sex imorse haha.. Skönt det var att stänga av det :) Har redan hunnit med att duscha.. På förmiddagen ska jag och Sky till mormor och morfar för att fixa lite där. Senare pratades det om minigolf så hoppas att det blir det :)

Sitter och kollar på rymmen med pippi långstrump :D

RSS 2.0