Smultrongården

Jag och Annie tog en tur till Smultrongården idag, jösses vad jag älskar det stället. Ville köpe hur mycket som helst, vill ha allt där borta! Annie bjöd på fika där, så mysigt. När vi var klara där åkte vi och köpte mat och åkte sedan hem till hennes syrra och åt där. Sen blev det fika också :) Det var jättetrevligt.
 
Nu blir det soffhäng!
 
Jag åt morotskaka.

Hey you

God dag!
 
Det blev en sen start på dagen. Tydligen så var mitt alarm på mobilen igång så den ringde kl 07.. Jättetrött stängde jag av det och låg kvar en stund. Efter ett litet tag gick jag upp för att se om Sky ville gå ut, det ville han inte. Då gick vi båda till sängen och somnade om.. Klockan 10 gick vi ut på morgonpromenaden och nu kom nyss in.
 
Ska fixa lite sen frukost och sen fixa mig lite. Jag och Annie ska ut på äventyr. Tror jag :)
 
 
 

Lördag

God morgon. Oj vad det har regnat inatt, mysigt. Det skulle bli fint väder idag meeen tror inte att det blir så. Det är grått och småregnar.. Tråkigt.  
 
Jag sitter och väntar på att Sky ska vilja gå ut, jag kan nog få  vänta länge.
 
Ska träffa Annie på dagen sen får vi se vad som händer :)

Nu är det slut på veckan

Jävlar vad trött jag är.. Drömt en massa knas. 
 
DET ÄR FREDAG IDAG!!

Våran bebis

Sky med sin snuttekudde och sina ankor ♥

Childhood

Köpte detta idag

Alla regnbågens färger

Hej! 
 
Dagen på jobbet har varit bra, jag och Annie hade kul. Såna dagar behövs. 
 
Jobbade till 17.15 och efter det svängde jag förbi Willys och köpte lite smått. Tänkte ta en långpromenad med Sky men då började det att regna så blev inte alls bra. Tar igen det imorgon då jag förhoppningsvis ska ta en långpromenad med Angelica :) Hoppas vi ses :)
 
Lite roligt, skrev ett sms till min syster "Nu när jag har jobb länge så blir det fina julklappar till Noa". Till svar fick jag att hon faktiskt fyller år dagen innan julafton också, haha typiskt mig att bara tänka på Noa ;) Hon kanske får något fint hon med :)
 
Rainbow!
 

Mmm gott!

En om dagen

Tisdag

Hallå! Var ute och sprang en runda, regnade lite på mig men det var bara skönt. Var rätt nöjd när jag kom in..
 
Har ätit lite kvällsmat så nu ska jag duscha, men först hänga upp tvätten :)
 
Jag vill att det ska vara fredag :D
 
 

Silverhjärtat

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Butik/Kollektion-Silverhjartat/Silverhjartat--lilla-armbandet/
 

Jag vet inte hur man länkar men jag har beställt 3 stycken armband från barncancerfondens hemsida. Dom kostar 100 kr styck och 60 kr går direkt till barncancerfonden. Jag tänkte direkt på Noa och Elias så Mickis och Samuel ska få ett och Sara och Rickard ska få ett. Ett ska jag ha själv :) Tycker att dom som kan, ska köpa sig ett fint armband. Det går ju till en bra sak :) 

Youth

God morgon! Sitter i köket och lyssnar på musik, peppar inför dagen med "youth of the nation" med P.O.D. Sköning låten.
 
 

Bästa Sky

 Plutten
 
 Bästa platsen

En jävligt regnig måndag

God morgon. Idag ska det alltså komma en månads regn på en dag här i Örebro, kul! Har legat och lyssnat på regnet ett tag och tänkt på att Sky inte vill gå ut i det här vädret. Han hatar regn mest av allt, tycker synd om honom att jag måste tvinga ut honom.. Men men. Han lär inte vilja gå ut på hela dagen sen haha. 
 
Nu ska jag fixa iordning Roberths mackor :D 

Nedräkning

JAHA imorgon är det alltså vecka 26, 3 veckor kvar tills semestern och jag längtar. Jag känner mig trött i kroppen och har väldigt mycket i tankarna just nu så det ska bli skönt att vara lite ledig. 
 
 Svensk sommar

Söndag

Hej hej! Förmiddagen var riktigt seg, gjorde inget och tyckte att allt var tråkigt. Trött var jag också.. På eftermiddagen åkte vi till Sara och Rickard för att hälsa på deras lille Elias som föddes i tisdags. Så liten och pluttig. 
 
Jag är fortfarande trött och är inte alls på humör, vilken rolig dag!

Lördag kväll

Hej hej! Har haft en jättetrevlig kväll med Annie. Ätit tacos, chips och godis. Vi skulle kolla på film men vi pratade genom hela filmen haha. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, mycket skratt. Härligt.
 
Nu ska jag väl gå och lägga mig :)

Lördag

Hej!
 
Har städat och gjort fint här hemma. Och så var det ju det här med maten... Vad ska vi äta idag? Hmm.. Kanske blir pytt i panna för ikväll ska vi äta tacos. Annie kommer hit så vi ska äta en massa gott och kolla på film, det ska bli jättetrevligt.
 
Jag och mamma var hos mormor och morfar några timmar förut, mysigt. Skrattade och tokade oss.

Jag och Noa

Gulle!!

Mysigt på balkongen


 Fina killen

Midsommar

Jag och Sky tog oss en långpromenad imorse runt fallen, det är så fint där. Älskar att gå där uppe.Vi passade på att pussa lite på Noa innan dom skulle åka hem igen. Sky blir så där överglad så han inte vet vart han ska ta vägen, pussade på Noas små fötter. Tror Noa tyckte det var roligt :)
 
Sky blev helt slut efter promenaden och sover så gott i soffan.
 
Jag ska en sväng till mormor och morfar om en stund, typ det enda som är planerat idag haha. Midsommar och allt.. Jaja, skönt att ta det lugnt också..

Höst

Fått förlängt på jobbet, samtidigt som jag ska plugga upp betyg på komvux.. Kommer nog ha fullt upp i höst ;) Jaja jag ska nog klara det.

Skönt med sol

God morgon! Det ser ut att bli fint väder idag också, härligt. Meen inga sommarkläder för det, väntar ett tag med det.
 
Efter jobbet ska jag och mamma var barnvakt åt Noa, mysigt! Han kommer inte få vara ifred i en sekund ;)
 
Midsommar imorgon, skönt att vara ledig. Vi har inga planer, får se vad vi gör. Förra året åt vi inte ens midsommar mat :D
 
Om man skulle äta lite frukost istället..

Onsdag

Sitter här och är hungrig och sugen på choklad... Har en oöppnad chokladkaka i kylskåpet, den med jordgubb i. Rätt god faktiskt.
 
Jobbade länge idag, handlade efteråt. När jag kom hem åt jag en massa mat, sen en påse kolor. Inga som helst problem med att äta upp den själv :D
 
Efter det tog jag mig en promenad till mamma och pappa, satt en stund sen snodde jag Rocco och gick ut en sväng. Sprang och busade.
 
Nähä nu ska jag gå och lägga mig.

Två studiedagar

Jag kan inte ladda upp bilder efter att blogg.se gjort om.. Jaja, får bli bildlösa inlägg!

Sitter i soffan och är trött, kom hem för en liten stund sedan. Idag spelade vi brännboll och lite sånt, det var jättekul. Längesedan jag gjorde :) Mitt lag vann såklart ;) Imorgon är det jobb igen, har varit skönt med två studiedagar, men känner mig jättetrött. Jag var chaufför så kunde inte sova i bilen tillbaks haha, och inte nu heller för ska till veterinären om ett tag.. Idag blir vi själva för Roberth ska till läkaren,

Hej hej söndag

Söndag!

Haft en bra söndag. Varit ute i Pålsboda där det blev grillat. Så himla gott var det. Vildsvin, färskpotatis, sallad och goda såser. Mums. God efterrätt också. Jag och Marion gick med Sky medans Göran och Roberth lekte cykel reparatörer som sedan övergick till vedstaplare. Fick med mig fina blommor hem från deras trädgård. När vi kommit hem åkte jag vidare till mamma och pappa, satt och pratade där en stund. Svängde förbi Willys också och handlade lite smått, har två stycken trisslotter i plånboken så jag "kanske är miljonär" just nu.. Det ni..

Imorgon och på tisdag kommer jag att befinna mig i Arboga vid Herrfallet, studiedagar så blir två dagar utan elever ;)

Har tagit lite bilder men kan inte ladda upp dom...

Lördag

Idag har jag varit i Köping, åkte runt 9 tiden imorse. Jag hade köpt en massa kläder till Noa så jag ville lämna dom :) Det regnade sjukt mycket, motorvägen var inte rolig.
Jag köpte med mig jordgubbar och glass som vi fikade på. Lite gos med Noa sen åkte vi till IKEA i Västerås och handlade lite, jag köpte sängkläder. Nu får jag inte handla något mer denna månad... Vi köpte självklart korv som vi åt när vi var klara, var jättegott. Noa  var som ett litet ljus där inne, så duktig. Kom hem runt 15 tiden så var borta ett tag :)

Jag har färgat och klippt håret också, färgen blev jättefin. Så ni vet ;)




Hej på ett tag

Återkommer när blogg.se är normalt, kan inte ens få fram kommentarerna..... Tappade lusten att blogga.

Fredag!

Härligt med fredag.

Usch vad jag inte tycker om nya blogg.se...... Blir nog inte många inlägg från min sida.

En jävligt seg onsdag

Jobbade länge idag. Hem och åt mat, och godis till efterrätt. Ut på en långpromenad med Sky. Och nu sitter jag här med magen putandes över byxkanten, åt godis till kvällsmat också! Var så sugen, rätt rutten men men vad gör man :) Gott var det.

Nu ska jag duscha innan det är dags att sova.

Imorgon är det skolavslutning, kanske festar till det och har finkläder.. Får se.

Ska färga håret imorgon efter jobbet, underbart!

Lyx

När jag kom hem från jobbet så hade mamma tvättat alla fönster här hemma, skööönt att slippa göra det själv :)

Tack mami!

En rumpa

Gullrumpan ♥

Fotboll fotboll

Heja heja Sverige! (Basse är en riktig supporter)

Måndag

Om det ändå kunde vara lördag idag istället..

Sover

Sky utan huvud

Söndag

Igår så skulle jag ju ha färgat håret, men min frisör är sjuk och att hitta en ny tid var inte det enklaste... Så jag ringde nu för att boka en ny tid. Fick en tid i veckan men hos en annan tjej. Meen Sandra förlåter mig nog, det är ju inte mitt fel att hon är sjuk ;) Så nu ska utväxten bort, usch vad jag önskar att jag slapp färga håret... Hade min naturliga färg eller något, men det är ju typ råttfärgat och det är inte så snyggt.

Jag var iväg en sväng hos mamma och pappa förut. Mickis, Samuel och Noa var där så jag gosade en massa med Noa. Bytte kissblöja och allt, moster fixar ;) 

Nu sitter jag i soffan och äter godis och kollar på "Celebrity rehab with Dr Drew". Fyyy vilka sorgliga människor, fy fan för droger!

Söndag!

Istället för att lägga mig i soffan när det började regna så gav jag mig ut på en springtur, det var skönt.

Nu äter jag gröt, blev mätt efter halva portionen men jag sitter och tvingar i mig resten.. Jag ska orka!

När jag duschat och sånt ska jag nog ge mig ut och uträtta några ärenden, får se om jag orkar ;)

Promenix

Jag och Sky har varit ute på kvällspromenaden, var ute i en timma. Det var så skönt ute, hade gärna varit ute längre.

Sky skällde ut dom här, läskiga ju...



Sjön





Idag la vi i båten :)

Seg kväll

Kollat på flashdance :)

Spanar

Hopp upp!

Så där ja :)

det blev ingen rubrik

Hemma från jobbet idag. Huvudvärk och illamående. Roberths kaffekopp står bredvid mig och det känns som om jag ska spy när jag känner doften av kaffe, uäääck!

Ännu mer bebisbilder

Killen med västen ;)

Kram :)

Hehe, Samuels hand såklart ;)

Lilla paddan ;)

Snälla människor

Idag kom en arbetskamrat till mig och gav mig en present bara så där. En jättefin sjal som hon hade varit och köpt tidigare på dagen. Jag blev jätteglad :) Gulligt av henne.

1 bild

Hej lilla haren!


Cocoa coconut

Måste testa denna!!

Sky

Sky ligger och sussar så sött ♥

Äpple

Jag och Sky tog oss en liten tur runt ån i hästhagen, man får passa på när det inte regnar :) Vi är ensamma hemma, Roberth är på bio. Jag har fixat lite här hemma. Tvättat, dammsugit, pillat en grillad kyckling (vad äckligt det lät) och lite annat småfix som finns här hemma. Sån här ensamtid tycker jag är skönt. Även om jag längtar efter honom  efter typ fem minuter. Men fixa och dona lite för mig själv. Ingen som går på golvet för en gångs när det är nytorkat , haha!

Bunkrat upp med Ramlösa äpple :)

Hallon

Jag skulle gärna vilja köpa mig en ask med hallon, men jag tycker att det är så dyrt. Inte ens många i asken.. Såå i sommar tänkte jag plocka några istället. Vart i Örebro finns det något bra ställe? Tell me :)

GOTT!

6e Juni 2012

Hej! Har haft en jättemysig dag hemma hos mormor och morfar. Det var jag, Roberth, Mickis, Noa, Samuel, mamma, pappa och Birger. Åt smörgåstårta och det var supergott! Sky var också med såklart ;)

Tog många bilder men lägger bara upp en nu :)

Goooos! ♥

Familjedag

Mmm frukost! Vaknade tidigt som vanligt. Klockan 06 var Sky jättepigg men jag ville ligga kvar i sängen en stund till. Klockan sju gick vi ut, nöjda och glada. När vi kom in gick Sky och la sig och jag smög ut på en springrunda. Hade inte mycket energi men det gick ändå!

Idag ska vi äta smörgåstårta hos mormor och morfar, GOTT! En annan del av Köping kommer också ;) Mickis, Samuel och Noa. ♥

Glada lappen

Idag på jobbet så såg jag att det låg en lapp på min väska, tänkte direkt att det var arga lappen.. Meeen det var Annie som hade köpt en läkerol ask och skrivit den här gulliga lappen:

För att du är du

Det gjorde min dag, blev så glad :)

Åska och spya

Varit ute och sprungit i regnet, det regnade dock inte lika mycket som det gör nu.. Åskade gjorde det också, mysigt.

Så här ser man ut när man har spytt och är lite ynklig.

Mammas allt

Det jag köpte igår

Kanske kan vara kul att se ;)

En klänning

Ett linne

Nödvändigheter ;)

En hudcreme som Sara tipsade mig om

Men vad nödvändigt

Jag ska inte nämna något om att det redan är söndag och att helgen har gått så fort osv osv....

Var iväg en sväng till mamma och pappa förut, satt och pratade vid köksbordet.

Nu ska jag väl inte göra så mycket tror jag?! Jooo, vattna mina orkidéer! :)

Jag öppnade plånboken några gånger

Men hej! Det blev en del shopping för mig idag... Kunde inte låta bli. Köpte ett linne, en klänning, smink, brun utan sol produkter, strumpor och godis haha. Ska köpa någon mer klänning sen som jag kan ha i Rom :)

Nu står maten i ugnen, blir potatisgratäng och i den har jag i bacon och färs.. Och så lök då. Vi var och handlade förut och sen skrev jag ut ett papper som jag ska skicka iväg.. Gillar inte att krångla med papper och sånt.. Jaja blir nog bra.

Afraid to shoot strangers

Åh, höstväder idag igen.. Underbart! Sitter och lyssnar på musik, ska snart fixa mig lite. Jag och Sara ska till marieberg, jag ska försöka att inte öppna plånboken alltför mycket :D Får se hur det går.



Skulle vilja vara där nu!
Bild från wetravel..



Får jag smaka?

Det ska börjas tidigt med att dricka Cola. Noa är med på noterna.

Om några år får du smaka ;)

Tråk

Alltså, segaste lördagen på länge. Fy vilken tråkig dag. Sky har legat på sängen i snart 5 timmar.. Kul..

Den blev suddig

Hår

Om en vecka ska jag färga mitt hår, har en gullig utväxt.. Ljus och fin, ser ut som jag har världens högsta hårfäste. Inte alls snyggt. Men jag är trött på det bruna.. Dels för att mitt hår växer så långsamt, det vore finare om det var långt, och dels för att jag tycker att jag ser så tråkig ut. SUCK!! Är det någon som har något bra tips om hur håret växer snabbare? Inget tips på ricin olja nu..

Min fina vän Annie har såååå fint hår, jag vet inte hur många gånger jag har sagt det till henne. Är riktigt avis på henne!


Inspo bilder från weheartit:

Ja tack!

Ge mig nu

Oh la la.







Kallt

Fyyyy vad kallt det är idag!

Burr.

Jag älskar dig så




We are young

Min frukost, plus ett ägg.

Vaknade tidigt imorse, det gjorde Sky också. Strax innan kl 6 lyssnade jag på lite musik, halv sju gick vi ut på en mysig promenad runt ån. Sen drog jag ut på en springtur i blåsten. Nu äter jag frulle, sen ska jag och Sky till mormor och morfar :)

Heart

Nyss hade vi ett moment här hemma där vi insåg att vi verkligen kan varandra utan och innan.

Vi för alltid ♥

Rätt ointressanta bilder

Nya skorna

Persiskt godis

Brun utan sol tips

Nu blev jag liten igen

Idag var jag till stora holmen med min elev. Vi åkte lilla putte tåget och hälsade på djuen inne i hagen. Typ det mysigaste jag gjort på länge. Vet inte vem som var gladast, jag eller min elev?

RSS 2.0